- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Akimeracım benimde 5+5 te sadece keseler görünmüştü.bence çok normal.yolk kesesinin olması sağlıklı bir gebeliğe işarettir.bak biz özelden birbirimize adlarımızı yazdık,o şekilde dua edeceğiz.sende ismini yolla istersen.o şekilde daha makbulmuş.
Nigar sanada şimdiden iyi bayramlar canım.
cnm benim saol kanamam durduda biraz cnm sıkkın bugün randevum vardı 5+5 kese var yolk kesesi var bebiş yok.doktor bayramdan snrya randevu verdi hala gözükmesse boş gebelik olarak sayılıyomuş ve kürtaj yapacaklarmış.bu belirsizlik moralimi çok bozuyo.bu arada duygularını o kadar güzel ve yoğun anlatmışsınki benim için sözün bittiği yer orasıydı arkadaşım.hiç bişey sölemek istemedim çünkü ben çocuk kaybetmedim ne kadar senin yerine kendimi koymaya çalışsamda bu mümkün olamaz.sadece senin için temennide bulunabilirim.şu mübarek günde dilerim rabbimden sanada diğer arkadaşlarada boy boy sağlıklı kızlı erkekli aratmadan sıkıntıya sokmadan dünyanın en güzel bebişlerini kollarınıza almayı nasip etsin.allah bidaha böle dert vermesin.bu arada herkesin kadir gecesini kutlar yapılan tüm duların kabul olmasını allahtan dilerim.sizlere bol bol dua edicem sizde bana edin arkadaşlar.kendimi bu gebeliğe hazır hissetmesken hamile olduğumu öğrendim.ama birden sanki hiç çocuğum yokmuş gibi karnıma düşen bu cenine sımsıkı bağlandım.dileğim rabbimden kötü bişey yaşatmasın.bana hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin.sizlerede en kısa zamanda hamile kalıp müjdenizi vermeyi nasip etsin..
cnmm tabloyu yapamadınmıı
isim|preeklamsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
Nehirinannesi|29.hafta|29.hafta| 780 gr|17 gün |05.06.2011 de kaybettik| 6 ay |
Toprakesra |32.hafta| 32.hafta| |12 saat| kaybettik| 6 ay |
Akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün |çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 5+6 |
Nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün|çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
Tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik| 20 ay oldu hadi artık |
Ylmznrm | 25.hafta| 27.hafta| 700 gr|30 saat| kaybettik| 2.kez hamile kaldı |
Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| |çok şükür bizimle 11 aylık|
Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1900gr-1660gr. | 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle15 aylıklar |kardeş istiyoruz |
Galiba bu kez olduhadi listemiz hayırlı olsun ..Sağlıklı ,uzun ömürlü bebişler ve annelerle dolup taşsın inşallahhhhhh
rica edem cnmmmcanımm çok teşekkür ederim becerebildim sanırsamyardımların için sağol birtanem..
Dün kızıma gittim yine iş çıkışı kardeşimle birlikte , teyzesi ile suladık oraları,oturduk , dua ettik, bayram yeri gibiydi mezarlık herkes birşeyler dağıtıyor, birşeyler okuyor çoluk çocuk nasıl güzel geldi bana, nasıl iyi hissettim kendimi neden bilmem huzurlandım ,huzurla döndüm eve ...Hepimiz için dua ettim arkadaşlarım ... Ayşecim aklına kötü şeyler getirme ne diyoruz başından beri hayırlısını istiyoruz Rabbim den, Allah evlat acısı vermesin tek duam sonradan üzüleceksen Rabbim bilir herşeyin en iyisini şimdiki bu üzüntülerinle kal, tek temennim bu ...inan daha sonra üzülmek çok çok çok daha da zor , tarif et deme,tarif edemem , anlatamam nasıl bir his olduğunu , anlama da zaten boşver görüp göreceğin tek sıkıntı bunlar olsun güzel kardeşim...Amaaa hep diyorum dualarım sizlerle....
isim|preeklamsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
Akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün |çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 5+6 |
Nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün|çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
Tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik| 20 ay oldu hadi artık |
Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| |çok şükür bizimle 11 aylık|
Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle15 aylıklar |kardeş istiyoruz
Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| 105 gün |çok şükür bizimle 11 aylık|
Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle15 aylıklar |kardeş istiyoruz
Canım arkadaşım benim ya...Daha iyimisin artık hep iyi ve mutlu ol.Bende yarın gidecem inşaallah
[sıze=3]herkese hayırlı bayramlar,bu bayramda tüm dualarımız kabul olsun inşaallah...sevgilerimle[/sıze]
küvezde kalma süresini yazdım canım
ne tesadüf bu..Esracım; Nehirinannesi,sen ve ben üçümüzde mayıs ayında 5 gün içerisinde yaşamışız bu olayları.19-24 mayıs arası..oysa en sevdiğim aydır mayıs
sanada iyi bayramlar,bir dahaki Ramazan Bayramına kucağında yavrunla,sağlıcakla gireceksin İnşallah..
ama olmazki ya,bu kadar tesadüf pes, benimde doğum günüm 25 mayıs!
canım Antepe gidiyorum yazmışsın,nerde yaşıyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?