- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
evet hava ve yer değişimi iyi gelir.kendine iyi bak canım.şimdiden iyi bayramlar.çook öpüyorum seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hava ve yer değişimi iyi gelir.kendine iyi bak canım.şimdiden iyi bayramlar.çook öpüyorum seni.
ne tesadüf bu..Esracım; Nehirinannesi,sen ve ben üçümüzde mayıs ayında 5 gün içerisinde yaşamışız bu olayları.19-24 mayıs arası..oysa en sevdiğim aydır mayıs
sanada iyi bayramlar,bir dahaki Ramazan Bayramına kucağında yavrunla,sağlıcakla gireceksin İnşallah..[/Q
İnşallah Rabbim hepimize yardım etsin kolay bi süreç olmaz heralde böyle bir acı yaşadıktan sonra çok tadına varamıcaz belki napalım önemli olan sağlıklı olmaları inşaallah
Evet arkadaşım , kabullendim artık nehirim orda , yanına gidince daha iyi hissediyorum kendimi neden se , bugün yine gittim :90: :90: :90:
yarın arefe Antep e gidiyorum sabah o yüzden bugünden gittim, suladık yine oraları çiçek aldık babasıyla vazosuna koyduk, dualarımı ettim geldim Allah kabul etsin inşallah...
Hiç sorma canım arkadaşım benimde doğum günüm 21 mayıs tır , hastanedeyken hem nehire hem bana geliyordu ayrı ayrı doğum günü kutlama çiçekleri..
eve götürdüğümde çiçekleri hiç atmak istememiştim hergün bakımını yapıp suyunu değiştiriyordum sanki onlar solarsa Nehirim de solar gibi geliyordu ve çok garip artık çiçekleri atmak zorunda kaldığım gün kızımı kaybettim..mutlaka ona bağlı birşey değildir ama ne bileyim anne yüreği işte o kadar hassas oluyor ki insan..oyy oyyy bende çok severdim mayıs ayını şimdi ise doğum günümü bile kutlamak istemiyorum artık...
canlarım nasılsınız,topiğimiz sessiz kalmış..bayramda annemin memleketine gittik,dedemsiz ilk bayramımız buruk geçti..mayıs ayında vefaat etmişti,başımızda o olmadan geçen ilk bayramdı ve yas bayramı derler bizim orda.öylesine bi üç gün geçti gitti işte...
günaydın hanımlar öncelikle acılarınızı okudum hepinize üzüldüm bende yeni oglumu kaybettim 3 ay olcak.hepimize allah sabır versin .benim 1 kızım var 8 yaşına gircek işlh .oglumun ölümü için araştırma hastanesi hiç bişe bulamadı çok tahlil yapıldı .otopsiyide biz istemedik .sezeryanla aldılar bebegimi size sorcagım sezeryandan sonra yani 6 ay sonra hamilelik nasıl olur ben çok korkuyom çocuk istiyom ama korkularım çok napıcam bilmiyom her keze sorruyom bu sayfayı okuyunca sizede sormak istedim lütfen okuyanlar yazsın sezeryandan sonra hamilelik zormu çok teşekür ederim
Allah senin ve senin gibi acısı olanların yardımcı olsun arkadaşım.ben de 2009 da hamile kalmıştım.3.ayın sonunda bebeğimin kalbi durmuş ve vücudum tepki vermediğinden ben tam 21 gün taşımışım kızımın cansız bedenini.kontrolde farkedildi.tam bir kabustu.hala gözümün önünden gitmez bebeğimin cam fanustaki hali.sebep söylemediler.kızkardeşimde resiplokal translakosyan vardı.genetik hastalık.bu yüzden bir sürü genetik test yaptırdık ama bir şey çıkmadı bende.bu arad kardeşim tüp bebekle doğum yaptı.5 ay araları olacaktı ama nasip değilmiş.3 ay korunduk sonraki 6.ayda tekrar hamile kalmışım.dr değiştirmiştim.diğer dr görünce bile moralim bozuluyordu.yeni dr a hikayemi anlattım bana önlem olarak doğuma kadar kullanmam gereken iğne ve ilaçlar verdi.o iğneler var ya beni kurtardı sanırım.bu gebeliğim 7.aya kadar sorunsuzdu.7.ayın sonunda tansiyon yükseldi.24-14 tansiyonla hastaneye yattım.dr iyiki o iğneleri kullanmışzı yoksa bu kadar bile gebeliğin ilerlemezdi demişti.2 gün yattım hastanede.magnezyum falan bir sürü serum derken tansiyon normale düştü.düşmeseydi zaten direk alacaklardı bebeğimi.dr yoksa seni kaybederiz demişti.hızlı hareket yasak.tuzlu yemek yasak.yağlı yasak.sürekli yatacaksın dedi ve tansiyon ilaçlarına başladım preeklampsi hastası olarak.doğuma kadar 3 kere daha 2 şer gün yattım hasteneye ve 36+6 da oğlum dayanamadı suyum geldi.şükür sağlıkla aldım kucağıma.çok zor bir durum.sebebi belli olmayan bir hastalık.dr lar bilinmiyor sebedi hamilelikte oluyor sonra normale dönüyor demişti.bende ham preeklapsi hemde kan pıhtılaşması vardı.belki size umut olurum diye yazmak istedim.Yüce rabbim tez zamanda nasip etsin sizlerede.sadece ne olur umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin.ben kendimi hep ya hiç hamile kalamıyor olsaydım diye avutmuştum.sonuçta beterin beteri var.tedavilere sadık kalındğı sürece aşılamayacak bir hastalık değil.insan unutmuyor yaşadıklarını tabi.ben bile hala bu tarz konuları okuyup ağlıyorum ama zamanla da alışıyor insan.şükrediyor beterinden koru diye.herkese iyi geceler.umarım en kısa zamanda doğum haberlerinizi de okurum buradan.
canlarım nasılsınız,topiğimiz sessiz kalmış..bayramda annemin memleketine gittik,dedemsiz ilk bayramımız buruk geçti..mayıs ayında vefaat etmişti,başımızda o olmadan geçen ilk bayramdı ve yas bayramı derler bizim orda.öylesine bi üç gün geçti gitti işte...
.Evet galiba herkes hala tatilde...ben işbaşı yaptım bile.......
günaydın hanımlar öncelikle acılarınızı okudum hepinize üzüldüm bende yeni oglumu kaybettim 3 ay olcak.hepimize allah sabır versin .benim 1 kızım var 8 yaşına gircek işlh .oglumun ölümü için araştırma hastanesi hiç bişe bulamadı çok tahlil yapıldı .otopsiyide biz istemedik .sezeryanla aldılar bebegimi size sorcagım sezeryandan sonra yani 6 ay sonra hamilelik nasıl olur ben çok korkuyom çocuk istiyom ama korkularım çok napıcam bilmiyom her keze sorruyom bu sayfayı okuyunca sizede sormak istedim lütfen okuyanlar yazsın sezeryandan sonra hamilelik zormu çok teşekür ederim
Kardelyacım hoşgeldin evet diğer topikten biliyorum seni Allah hepimize sabır versin arkadaşım.Bende sezeryanla doğum yaptım .sezeryandan sonra 1 yıl veriyor doktorlar ama benim doktorum yaşım dan dolayı 6 ay dedi çünkü zaten seninki büyük bir karın değil di dedi kızım 780 gr doğmuştu 7 aylık sanırım henüz tam karnım büyümediği için öyle dedi ne bileyim yine doktorun en iyisini bilir bir tanem benimde kasım 19 da 6 ay bitecek bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum..
Kardelyacım hoşgeldin evet diğer topikten biliyorum seni Allah hepimize sabır versin arkadaşım.Bende sezeryanla doğum yaptım .sezeryandan sonra 1 yıl veriyor doktorlar ama benim doktorum yaşım dan dolayı 6 ay dedi çünkü zaten seninki büyük bir karın değil di dedi kızım 780 gr doğmuştu 7 aylık sanırım henüz tam karnım büyümediği için öyle dedi ne bileyim yine doktorun en iyisini bilir bir tanem benimde kasım 19 da 6 ay bitecek bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum..
Canım benim öncelikle senin de başın sağolsun ve rabbim yeni bebeğine uuuupppuuzzuuunn sağlıklı ömürler versin ve tabiki sanada.şu yazdıklarını okuyunca öyle umut oldun ki bizlere demek ki Allahın izniyle aşılamayacak bir sorun değil evet riskleri var ve hepimiz çok korkuyoruz ama herşeye rağmen yine de deneyeceğiz.yazdığın için çok teşekkür ederim.
Canım benim mekanı cennet olsun dedenin, Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin inşallah .Topiğe gireyim dedim bayramda ama fırsat olmadı gelen giden ,kızlar Antepteydim biliyorsunuz amannnn yeme içme memleketi canınız çekmesin yedim yuvalamaları , kebapları,baklavaları evet evet yedim ,pişman değilim yine olsa ,yine yerim ,sonucunu dört gözle bekliyorum bir aydır sen spor yap koşu bandından inme sonra git bir güzel hepsinin üzerine gırtlak bayramı yap olacak şey değil tartıya çıkıyom bi şey değişmedi henüz ama dur bugün yarın oynar, başlayacam yine spora ne yapayım ama ne yalan diyeyim sizleri özledim
.
Esra canım arkadaşım tatil falan yok bizim gibi özel sektörde olanlara , bende işbaşı yaptım malesef ama ne yapalım sağlık olsun sen nasılsın bu arada gittin mi bayramda biryerlere
topik canlanmış,ohh oh ne güzel:)
Esracım nasılsın?sende mi özel sektördesin?
Nehirinannesi canım hoşgeldin.eşim hataylı,antepe çok yakın.bizde yazın gitmiştik dediğin gibi yeme-içme bol:)sanada afiyet olsun canımm
bende 5 eylülde iş başı yapıyorum,okullar açılıyor.bizim seminer dönemimiz başlıyor.bebekleri de kreşe verdim,aynı gün başlayacaklar.bakalım neler yaşayacağız,kaygılıyım biraz.
yeni arkadaşlar var galiba,hoşgeldiniz aramıza.keşke bu acı tecrübeyle gelmeseydiniz ama kader napalım..