- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
topikte gülen yüzler görmek ne güzel:)Nigar'da katıldı aramızaben inanıyorum hepiniz bir bir hamile kalıp bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız.ee sizden sonrada ben tekrar hamile kalırım belki,hem ikizlerde büyümüş olur.ya liste yapmayı bilen varsa aslında liste yapsak.kim,kaçıncı haftada preeklampsi yaşadı,ilk gebeliği miydi,bebeğini kaybetti mi yaşıyor mu,belirtileri neydi vb..gibi bilgileri yazsak.hem takip etmek kolay olur hemde burayı okuyan arkadaşlara umut oluruz belki.Toprakesra'da 32.haftada yaşamış bu berbat hastallığı.ben 33.haftada..30.haftalarda başlıyor demekki..ne dersiniz?
kızlar bugün biraz kanam başladı o yüzden biraz moralim bozuk.doktor yoğunlaşmadığı sürece yatıp istirahat etmemi ve cuma kntrole gitmemi söledi.henüz bebğide göremedik.gerçi daha 5+3 üm.doktor 7.haftadan önce bebeği göremeyiz dedi.inşallah düşük falan yaşamam.bu arada plansız bi gebelikti.spiralim kaymış.ondan snr hamile kaldım.hiç bi test yapılmadı.allaha emanet hamile kaldım bakalım nereye kadar gidecek gebeliğim bende çok merak ediyorum
canım İnşallah sorun çıkmaz.bol bol dinlen bence,çok ayakta kalma.İnşallah senin bebişin topiğimize uğur getirecek ve ilk bebişimiz olacak.
kızlar bugün biraz kanam başladı o yüzden biraz moralim bozuk.doktor yoğunlaşmadığı sürece yatıp istirahat etmemi ve cuma kntrole gitmemi söledi.henüz bebğide göremedik.gerçi daha 5+3 üm.doktor 7.haftadan önce bebeği göremeyiz dedi.inşallah düşük falan yaşamam.bu arada plansız bi gebelikti.spiralim kaymış.ondan snr hamile kaldım.hiç bi test yapılmadı.allaha emanet hamile kaldım bakalım nereye kadar gidecek gebeliğim bende çok merak ediyorum
topikte gülen yüzler görmek ne güzel:)Nigar'da katıldı aramızaben inanıyorum hepiniz bir bir hamile kalıp bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız.ee sizden sonrada ben tekrar hamile kalırım belki,hem ikizlerde büyümüş olur.ya liste yapmayı bilen varsa aslında liste yapsak.kim,kaçıncı haftada preeklampsi yaşadı,ilk gebeliği miydi,bebeğini kaybetti mi yaşıyor mu,belirtileri neydi vb..gibi bilgileri yazsak.hem takip etmek kolay olur hemde burayı okuyan arkadaşlara umut oluruz belki.Toprakesra'da 32.haftada yaşamış bu berbat hastallığı.ben 33.haftada..30.haftalarda başlıyor demekki..ne dersiniz?
cnm benim inşallah uğur getirsin bebişim ben çok inanıyorum.eğer sağlıklı bi gebelik olurda doğurmak nasip olursa arkamdan sizleride getirecğim muhakkak:))ben küçük oğlumdan öncede dış gebelik yaşamıştım.o zaman dış gebelikle ilgili bi topik açtım ve orada bir sürü benimle aynı şeyi yaşmış çok tatlı insanlarla tanıştık ve arkadaş olduk ve inanırmısınız yine ilk ben hamile kaldım ardımdan hemen olmasada bir süre snr neredeyse bütün topik hamile kaldı.yani yüzde 90 ı hamile.inşallah darısı bu topikteki kızların başına..
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın ve bizlere örnek olursun bir cesaretimi toplayabilsem bende düşünüyorum
Ben gidip şu liste nasıl yapılıyormuş bir öğrenip geliverem :26:
kolay gelsin nehircim listeniz hayırlı ugulu olur inş.
Ben gidip şu liste nasıl yapılıyormuş bir öğrenip geliverem :26:
esmeraycım hoşgeldin canım .sağol çok teşekkür ederim sen nasılsın , bebiş nasılAllahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh...
amin cnm inş.
bilmem bebiş iyidir herhalde karnımı açıp görmek mümkün olmadıgı için:)
[/sdssss]
asasdsdsd
1 2
isim | yaş | doğum y.tarih | sonuç | bebeğin haftası | doğum ağırlığı | sonuç |
nehirinannesi2011 | 37 | 19.05.2011 | 05.06.2011de kaybetti | 29+2 | 780 gr | korunma sürecinde 19.11.2011 |
toprakesra | 32 | korunma sürecinde | ||||
firdos | 33 | tekrar düşünüyor biraz cesaret | ||||
nigar50 | yaşıyor çok şükür 5 yaşında :) | 26 | 780 gr | tekrar düşünüyor biraz cesaret | ||
akimera | yaşıyor çok şükür | 30 | 1 kg | 5+3 haftalık yine hamile | ||
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?