- 6 Mart 2020
- 4
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #3.501
Merhaba canım bende ağır preeklemsi geçirdim suan iğne mi kullanıyorsun sadece aspirin miBende hellp sendromu geçirip ilk bebeğimi 27haftalikken karnimda öldü şimdi ikinciye hamileyim 24+5 aynı şeyleri yasayacakmiyim sürekli düşünüyorum hellp sendromunun bütün belirtilerini yasayanlardanim
Bende ilk gebeliğimde 25+6 preklamsi sebebiyle erken doğum yaptım şuan ikinciye hamileyim 20+1 hamileyim dikkat ediyorum henüz bir sorun yok inşallah hiç olmazMerhaba arkadaşlar ilk hamileliğini preeklemsi geçiren arkadaşlar 2. Hamilelipinizde tekrar preeklemsi geçirdiniz mi acaba bende ilk hamileiğimi ağır preeklemsi geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim lütfen durumu geçirenler bizimle paylaşır mı
İnşallah bir sorun olmadan çocuğunuzu kucağınıza alırsınızBende ilk gebeliğimde 25+6 preklamsi sebebiyle erken doğum yaptım şuan ikinciye hamileyim 20+1 hamileyim dikkat ediyorum henüz bir sorun yok inşallah hiç olmaz
Tabi tuz elimden geldiğince az tatlı aynı şekilde ekmek aynı oksapar iğne kullaniyom sabah akşam tansiyon ölçüyorumİnşallah bir sorun olmadan çocuğunuzu kucağınıza alırsınızilaç falan kullanıyormusunuz peki
Bende onları kıstım ama henüz iğne kullanmıyorum siz kaç haftadan sonra iğne kullanmaya başladınızTabi tuz elimden geldiğince az tatlı aynı şekilde ekmek aynı oksapar iğne kullaniyom sabah akşam tansiyon ölçüyorum
Kalp atışı duyulduğunda başladimBende onları kıstım ama henüz iğne kullanmıyorum siz kaç haftadan sonra iğne kullanmaya başladınız
Canım ben ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim hemde çok ağır bebeğimi kaybettim ve ben ölümden döndüm ama ikinci gebeliğimde yaşamadım . Korkma ama tedbirini alMerhaba arkadaşlar ilk hamileliğini preeklemsi geçiren arkadaşlar 2. Hamilelipinizde tekrar preeklemsi geçirdiniz mi acaba bende ilk hamileiğimi ağır preeklemsi geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim lütfen durumu geçirenler bizimle paylaşır mı
Neler yaptın ne ilaç kullandınCanım ben ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim hemde çok ağır bebeğimi kaybettim ve ben ölümden döndüm ama ikinci gebeliğimde yaşamadım . Korkma ama tedbirini al
Çok geçmiş olsun size de ben çok şükür bebeğimi kaybetmedim bende ölümden döndüm ameliyat oldum doğumdsn 5 saat sonra yoğun bakımda kaldım çok zor süreç geçirdim şimdi ikinci bebeğime hamileyimCanım ben ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim hemde çok ağır bebeğimi kaybettim ve ben ölümden döndüm ama ikinci gebeliğimde yaşamadım . Korkma ama tedbirini al
Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğini preeklemsi geçiren arkadaşlar 2. Hamilelipinizde tekrar preeklemsi geçirdiniz mi acaba bende ilk hamileiğimi ağır preeklemsi geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim lütfen durumu geçirenler bizimle paylaşır mı
Gebeliginiz sorunsuz devam etti mı bilgi verirmisiniz M MerveyakupBende ilk gebeliğimde 25+6 preklamsi sebebiyle erken doğum yaptım şuan ikinciye hamileyim 20+1 hamileyim dikkat ediyorum henüz bir sorun yok inşallah hiç olmaz