- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.221
Allah razı olsun.anladım canım çok sağol.ama bana hiç öyle bir teşhis konmadan kontrolümde öğrendim bebeğimi kaybettiğimi.sebep preeklampsi olabilir mi acaba??en son 10 gün önce sağlık ocağında tansiyon ve idrar tahlilim vardı temiz çıkmıştı.sonra kontole gittim 10 gün geçince orda öğrendim o aralıkta olmuş olabilir mi ya da dediğiniz gibi tahliller mi geçersizdi??*
Evet protein atımı 10 gün içinde gerçekleşmiş olabilir canım.Dedim ya benim de 23 haftalıkken idrarımda hiç protein atımı çıkmamıştı ama 26 haftalık çıktı. Arada 20 gün falan var.Bence de genetik testlerini yaptırmalısın. Dediğin periontoloji uzmanının büyük ihtimalle özel muayenehanesi vardır oraya gidersin. Zaten üniversite hastanesinde de o testleri ücretsiz yapıyorlar (Hematoloji bölümünde yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam) Zor birşey yok seni yönlendirirler. Ama nehirin annesinin dediklerinin hepsini yaptır birini bile atlama. Benim doktorum 40ım çıkar çıkmaz testleri yaptırmamı istedi. 6 ay beklemedim. Nitekim kanda pıhtılaşmam var. Şu an iğnelerle ve coraspinle devam ediyorum gebeliğime. Kontrollü planlı bir gebelikle neden sağlıklı bebeklerimiz olmasın hayatım?