- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
bugün kendi doktoruma gittim moralimi düzeltti hiç tahlil sonuçlarında hiç problem yokmuş geri zekalı doktor cuma günü beni çok korkuttu tansiyon içinde stresden uzak dur dedi 20. haftadan sonra ki tansiyon bizim için daha önemli dedi rapor istedim vermedi daha sonraki aylarda kullanman gerekebilir diye bende kabul ettim şimdilik sorunum yok çok şükür
Canım çok sevindim , sen zaten biliyorsun söylememe hiç gerek yok , bilinçlisin, dikkatlisin çok şükür.için rahat olsun bak gör hiç bir sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle inşallah. Aslında bizim gibi preeklampsi geçmişi olanlara 9 ay rapor vermeleri lazım ama nerdeee.
çok şükür bin şükür, bak 8.hafta oluverdi bile maşallah..
9 tane nazar boncuğu 9 ayı tamamla diye
iyiyim dilekcim şimdilik sorunum yok güzel gidiyor bulantılar başladı çok seviniyorum daha önceki gebeliklerimde hiç bulantım olmuyordu bu sefer daha farkli geçiyor inşallah sonuda güzel olur bu arada canım acayip ekşi istiyor :2::2:canlarım nasılsınız?
Lütfiye hayırlısı olsun canım,vakti ne zamansa o gün gelsin bebişimiz.
Nigar nasılsı kuzum? bebiş nasıl? herşey yolunda mı? kızın biliyor mu kardeşi olacağını?
Gökçe sen nasılsın hayatım? ya faceye eklediğin o nefis yemekleri sen mi yapıyorsun? ne zamandır soracağım unutuyorum valla harikalar ya
Esracım,becerikli arkadaşım görünmüyorsun hiç.çok öpüyorum seniii
güzel teyzelerimiz pazar günü bizim doğum günümüz..bu sene kalabalık bir kutlama yapacağız İnşallah.pastamızı sipariş verdik,doğum günü için magnetli süsüler hazırlatıyoruz..ben onların telaşındayım şu günlerde.siz de buyurun gelin,hepiniz davetlisiniz..gelecek seneye de hepimizinkini sırayla burada kutlarız İnnnnşallahhhh. sizi çok seviyorummm
canlarım nasılsınız?
Lütfiye hayırlısı olsun canım,vakti ne zamansa o gün gelsin bebişimiz.
Nigar nasılsı kuzum? bebiş nasıl? herşey yolunda mı? kızın biliyor mu kardeşi olacağını?
Gökçe sen nasılsın hayatım? ya faceye eklediğin o nefis yemekleri sen mi yapıyorsun? ne zamandır soracağım unutuyorum valla harikalar ya
Esracım,becerikli arkadaşım görünmüyorsun hiç.çok öpüyorum seniii
güzel teyzelerimiz pazar günü bizim doğum günümüz..bu sene kalabalık bir kutlama yapacağız İnşallah.pastamızı sipariş verdik,doğum günü için magnetli süsüler hazırlatıyoruz..ben onların telaşındayım şu günlerde.siz de buyurun gelin,hepiniz davetlisiniz..gelecek seneye de hepimizinkini sırayla burada kutlarız İnnnnşallahhhh. sizi çok seviyorummm
tuanacım hoşgeldin benimde korkularım vardı ama bir nebze olsun rahatladım gebeliğimiz aynı iğne ne kullanıyorsun birlikte aşacağız inşallah nasıl geçiyor hamileliğin rabbim sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin canım
Aaaaaaa Canım hoşgeldin..gerçekten yoktun uzun zaman oldu, yeni bebişin hayırlı olsun bir tanem . çok sevindim vallaha yaa..Nigar ile aynı haftadasın Maaşallah
inşallah en kısa zamanda ben de size katılacağım.
hoşbulduk canım ben iğne hibor 0,2 ml kullanıyorum hamileliğim biraz zor geçiyor mide bulantıları beni mahvediyor tansiyon ilacı nidilat kullanıyorum oda mideme fokunuyor çalıştığım için çok zor geçiyo yani senin hamilelik nasıl gidiyor tansiyon ilacı ve iğne ne kullanıyosun aynı haftada ve aynı durumdayız nerdeyse burdan sürekli paylaşımda bulunalım canım
canım ben iğne fragmin 5000*2 kullanıyorum coraspin haftada 2 kere, elevit, progestan,folik asit tansiyon ilacı bana vermediler benimde bulantılarım var ama o kadar aşırı değil idare ediyorum akşam erkenden uykum geliyor başkada şikayetim yok çok şükür haftalarımız aynı burdan paylaşıp destek olalım canım doktora ne zaman gideceksin
Merhaba yeni katıldım aranıza
Benim hikayem çok yeni hamileyken 29. haftada tansiyonum çıktı ve preeklempsiden şüphelendi dr ve nitekim öyle çıktı ve 33. haftada bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım (Mart ayında). Sonrasında da birtakım testler ve heterozigot kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ve bir prof dr a gidiyorum. Dr en az 6 ay bekle dedi. Benimle aynı durumu yaşayanlar varmış herkese geçmiş olsun diyorum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. 2. gebelik için ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim hikayem çok yeni hamileyken 29. haftada tansiyonum çıktı ve preeklempsiden şüphelendi dr ve nitekim öyle çıktı ve 33. haftada bebeğim karnımda öldü normal doğum yaptım (Mart ayında). Sonrasında da birtakım testler ve heterozigot kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Tekrar hamile kalmayı düşünüyorum ve bir prof dr a gidiyorum. Dr en az 6 ay bekle dedi. Benimle aynı durumu yaşayanlar varmış herkese geçmiş olsun diyorum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. 2. gebelik için ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?