• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım bugün adet günündü varmı bir gelişme tuannayla beraberiz benim için iyi oldu birlikte aşarız inşallah bu illet

:18::18:şu dakikaya kadar bişey yok, bakalım bekliyos..:15: zaten ilk sizle paylaşırım , diğer insanlar baaayaa bir bekleyecek :1: taaaki karnım görünene kadar.ahtım var.kimseye söylemeyeceğim.. sen naaptın bilmiyor değilmi kimse daha..

canım hiç moralini bozma bak kilolarda gitmiş çok güzel inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın mayıs ayı biraz zor geçecek ama bir şekilde aşacağız allahın izniyle üzmek ne demek burada ne için varız birbirimize destek olmak için varmı güzel gelişme

canım beniiimm , o kadar değerlisiniz ki her biriniz teker teker..çok seviyorum sizi, keşke mümkün olsa da bir gün bir araya gelebilsek.

canım bugün adet günündü varmı bir gelişme tuannayla beraberiz benim için iyi oldu birlikte aşarız inşallah bu illet

:18::18:şu dakikaya kadar bişey yok, bakalım bekliyos..:15: zaten ilk sizle paylaşırım , diğer insanlar baaayaa bir bekleyecek :1: taaaki karnım görünene kadar.ahtım var.kimseye söylemeyeceğim.. sen naaptın bilmiyor değilmi kimse daha..

bir tahlil yapsan varsa çıkar ben 5 gün kala öğrenmiştim benimkinide kimse bilmiyor işyerinde apartmanda ailede söylemeyide düşünmüyorum kızımda hala bilmiyor bu arada akşam nerden çıktıysa durup dururken anne benim kardeşim olmayacakmı dedi bende çokmu istiyorsun kızım dedim evet herşeyden çok istiyorum dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim inşallah bu sefer hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip eder

canım beniiimm , o kadar değerlisiniz ki her biriniz teker teker..çok seviyorum sizi, keşke mümkün olsa da bir gün bir araya gelebilsek.

keşke imkanımız olsada tanışsak süper olur demi

kızlar çok zamanım yok konuyu anlayamadım ama Lütfiye'de mi hamile? gecikti mi adeti?test mi yaptı,noldu? ay var mı öyle birşey gerçekten,biri açıklasın hemen lütfeeennnnnnn...

kızlar çok zamanım yok konuyu anlayamadım ama Lütfiye'de mi hamile? gecikti mi adeti?test mi yaptı,noldu? ay var mı öyle birşey gerçekten,biri açıklasın hemen lütfeeennnnnnn...

canımmmm, adetimi bugün bekliyorum da acaba demiştim nigar da test yap dedi.1-2 gün gecikirse yapacağım.çok ümitli değilim ama belli olmas tabiki.

vallahi koltuğumda zıpladım yazını görünce,panik yaptım:52:..canım Hayırlısı olsun,bize haber ver birşey olursa.ay heyecanlandım şimdi.

çok iyiyim bir tanem sen nasılsın ?? vallaha vermek zorundayım şöyle bir 5 kilo daha vereydim iyiydi ama bunada şükür . zaten beslenme tarzım değişti hafta da bir kilo gidiyor hiç birşey yapmasam bile.
preeklampsi geçmişim olduğu için , gebelikte tuz yasak , karbonhidrat yasak , tatlı yasak , kızartma yasak , yasak,yasak ,yasak..:) iyi oldu valla şimdiden alıştım artık sadece haşlama, ızgara tarzı besleniyorum ekmeği hayatımdan tamamen çıkarttım.
sen naaptın başladınmı çalışmalara :18:

İyiyim ben de canımm,henüz çalışmalara başlamadım 1 ay daha coraspin kullanmam lazım. Aslında istesem bırakırım ama doktorumun sözünden dışarı çıkmak istemiyorum. Bu kadar bekledim, biraz daha beklerim. Ben de yumurtlama takibi yapıyorum. Mukusun en fazla olduğu gün mü önemli yoksa en çok uzadığı gün mü önemli acaba kafam karışıyo. Bu preeklamsiden sonra herşeyi takıntı eder hale geldim :((

İyiyim ben de canımm,henüz çalışmalara başlamadım 1 ay daha coraspin kullanmam lazım. Aslında istesem bırakırım ama doktorumun sözünden dışarı çıkmak istemiyorum. Bu kadar bekledim, biraz daha beklerim. Ben de yumurtlama takibi yapıyorum. Mukusun en fazla olduğu gün mü önemli yoksa en çok uzadığı gün mü önemli acaba kafam karışıyo. Bu preeklamsiden sonra herşeyi takıntı eder hale geldim :((

İnşallah hamilesindir Lütfiyeee, yazıların hepsini şimdi okudum, herkes sıraya girdi süper bişey bu yaaa

canlarım günaydın..Lütfiye adet oldun mu,merektan çatlıyorum burada:52:

Gökçe canım mukusun uzadığı gün yumurtlaman oluyor,hani yumurta akı gibi oluyor ve iki parmak arasına alınca uzuyor ya benim bildiğim bu şeklide.benim o gün bir de hafif kasık ağrılarım olur mesela.

günaydın canlarım hayırlı cumalar şimdi doktordan geldim akşam biraz tansiyonum yükseldi işyerinde oda arkadaşımla sıkıntımız var aslında göze görünen bir şey yok ama nefret ediyorum ya bu kişiden tam bir kazma akşam öylesine bir tansiyonum ölçtüm 14/10 neyse hemen yattım tabi uyuyamadım sabahda hemen doktora gittim 7+4 olmuşuz bir sorun yoktu birde kan verdim öğleden sonra çıkacak tansiyonum sabah 11/8 çıktı 1 hafta tansiyon takibi yapalım sonucuna göre kardiyolojiye sevk edecek eğer hafta sonu normale dönerse tamamen stresten kaynaklanıyor diye düşünüyorum gerekirse rapor alıp evde dinleneceğim
lütfiye çok meraK ediyorum hadi güzel haberlerini bekliyoruz
gökçe yumurtlama konusunda pek bilgim yok çokda takma oluruna bırak ha bu arada derece yöntemini tavsiye ederim kesin sonuç veriyor ben ilk kızımda kullanmıştım
kadesa esra bebek napıyorsunuz

günaydın canlarım hayırlı cumalar şimdi doktordan geldim akşam biraz tansiyonum yükseldi işyerinde oda arkadaşımla sıkıntımız var aslında göze görünen bir şey yok ama nefret ediyorum ya bu kişiden tam bir kazma akşam öylesine bir tansiyonum ölçtüm 14/10 neyse hemen yattım tabi uyuyamadım sabahda hemen doktora gittim 7+4 olmuşuz bir sorun yoktu birde kan verdim öğleden sonra çıkacak tansiyonum sabah 11/8 çıktı 1 hafta tansiyon takibi yapalım sonucuna göre kardiyolojiye sevk edecek eğer hafta sonu normale dönerse tamamen stresten kaynaklanıyor diye düşünüyorum gerekirse rapor alıp evde dinleneceğim
gökçe yumurtlama konusunda pek bilgim yok çokda takma oluruna bırak ha bu arada derece yöntemini tavsiye ederim kesin sonuç veriyor ben ilk kızımda kullanmıştım

Sağol canımm, yumurtlamanın bende gerçekleştiğini biliyorum aslında. Doğumdan sonra adet dönemim 29 güne çıktı dengeler değişti. 25 gün sürerken 11 gün yumurtlama olurdu. Şimdi yine hem 11 gün gibi oluyor hem 16. gün gibi oluyor.Anlayamıyorum.Ama dediğin gibi en güzeli akışına bırakmak. Tansiyon konusunda da endişelenme sinirden yükselmiştir, belli. O kişiyi de kafaya takma canım, değmez.

Gökçe canım mukusun uzadığı gün yumurtlaman oluyor,hani yumurta akı gibi oluyor ve iki parmak arasına alınca uzuyor ya benim bildiğim bu şeklide.benim o gün bir de hafif kasık ağrılarım olur mesela.

Adetimin 10. gününden beri hem çok ıslak hissediyorum hem de kasık ağrılarım var.Bugün 14.gün. Ama henüz Ege'ye hamile kaldığımdaki gibi bi uzama yok 5 gündür.Belki 15.günde olur bilmiyorumki :2:

Canısı henüz adet olmadım ama bir gerginlik var üzerimde adet olacakmışım gibi geliyor :(
bir kaç gündür kulağım tıkalıydı , dengemi falan kaybediyordum başım dönüyordu.tansıyondur her halde diyordum.dün akşam 5 te doktora gittim.İşitme testi yaptılar falan , doktor ne demesin gözün aydın kulağında ani işitme kaybı var , ömür boyu böyle kalacak :53: soğuk duş yaptı adam resmen.sabah erkenden tıp fakultesıne gittim.tekrar testler falan bu saat oldu. geçen hafta üşütmüştüm , boğazımda enfeksiyon kulağıma çıkmış , kanalları tıkamış, antibiyotikle geçecek inşallah.
Vallaha bu felaket tellalı doktorları şikayet etmek lazım, sabaha kadar bende moral sıfır ...düşünsenize sağır sultan oldum :1::1:
Neyseki sadece enfeksiyonmuş ..
Gökçecim canım bu yumurtlama işini adet başlangıcının 11. günü diye biliyorum ben zaten şeffaf beyaz renkte zar gibide geliyor , biliyorsun yani.. herşeyin hayırlısı bir tanem :emir_bebek:

Nigarım sanada hayırlı cumalar bir tanem , zıplattılarmı senin tansiyonunu canım benim. tansiyonun bu kadar yükselmesinin gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum bir tanem, daha çok erken haftalardasın.stresten yükseltmişsindir sen onu. takibini yap bakalım nasıl seyredecek , ama dediğin gibi rapor alabiliyorsan hiç durma , dinlen, gez şöylee güzel bir hamilelik geçir.işin canı cehenneme ..vallaha benim hiç bir şey umurumda değil hele ki bir hamile kalayım tadını çıkaracağım hayatın..:51:

Bugün anneler günü.... Eskiden anneler gününe pek önem vermezdim. Çünkü anne sevgisinin bir günle ölçülemeyeceğini, bir kadın için asıl anneler gününün çocuğunu doğurduğu gün olduğunu düşünürdüm. Aslında hala da böyle düşünüyorum. Ama geçen sene Ege'me hamileyken böyle bir günde koşarak sarılacağını hayal ettim. Keşke bu sene kollarımı doldursaydı. Ama ben mezarını bile ziyaret edemeyeceğim, 1200 km uzakta benden. Canım arkadaşlarım , hepinizin anneler günü kutlu olsun. Sizler çok özel annelersiniz. iyiki varsınız.

Dün kızımı ziyarete gittim , her pazar yaptığım gibi ... Mezarlık nasıl kalabalık , eline çiçek alan koşmuş gelmiş ne güzel...iliklerime kadar hissettim Annelik duygusunu..
Sonra aile yemeğine gittik ,kalabalık bir ortam , herkez birbirinin anneler gününü kutluyor..ya ben ?? çok acı çektim dün hem de çokk..tarif edemem size..
Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım....

günaydın kızlar..dün sayfaya uğradım ama pek birşey yazmaya gitmedi elim..

Lütfiye aklım sendeydi,naptın canım?

Bugün anneler günü.... Eskiden anneler gününe pek önem vermezdim. Çünkü anne sevgisinin bir günle ölçülemeyeceğini, bir kadın için asıl anneler gününün çocuğunu doğurduğu gün olduğunu düşünürdüm. Aslında hala da böyle düşünüyorum. Ama geçen sene Ege'me hamileyken böyle bir günde koşarak sarılacağını hayal ettim. Keşke bu sene kollarımı doldursaydı. Ama ben mezarını bile ziyaret edemeyeceğim, 1200 km uzakta benden. Canım arkadaşlarım , hepinizin anneler günü kutlu olsun. Sizler çok özel annelersiniz. iyiki varsınız.

Dün kızımı ziyarete gittim , her pazar yaptığım gibi ... Mezarlık nasıl kalabalık , eline çiçek alan koşmuş gelmiş ne güzel...iliklerime kadar hissettim Annelik duygusunu..
Sonra aile yemeğine gittik ,kalabalık bir ortam , herkez birbirinin anneler gününü kutluyor..ya ben ?? çok acı çektim dün hem de çokk..tarif edemem size..
Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım....
canlarım yaşadıklarınız gerçekten zor ne denirki bilemedim sizinde anneler gününüz kutlu olsun inşallah bir dahaki seneye bebişreinizle girersiniz çünkü sizler fazlasıyla hakediyorsunuz anneliği

Canımmm günaydın ,
dün adet oldum bir tanem , zaten çok ta ümitli değildim.acaba diyordum ..3 gün rötarla geldi..naapalım sağlık olsun...

sağlık olsun canım inşallah bir sonraki aya güzel haberler alırız moralini bozma

Back