Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Çelikprenses canım,arkadaşımız sanırım normal doğum yapmış,o yüzden 1 yıl beklememiş.sezeryan sonrası 1 yıl beklemek gerekiyor diye biliyorum.canım evlat acısı hiçbir zaman geçmiyor ki,belki hafifliyor sadece..benim ilk gebeliğim 6 haftalıkken bebeklerim gelişmediği için sonlandırılmıştı..hala eğer devam etseydi şimdi 5 yaşında olacaklardı diye aklıma geliyor.her yıl onlardan ayrıldığım tarihte adeta yas tutuyorum ki sizin acınız tabiiki daha büyük..şimdiki bebeklerim üçüzdü,diğer ikisi yaşayabilsin diye birini feda etmek zorunda kaldım biliyor musun?kendi ellerimle kıydım ona,vazgeçmek zorundaydım.yavrumu çok özlüyorum,ona ihanet etmiş gibi hissediyorum...ama buna rağmen yinede erken doğum yaptım...hepimizin acısı farklı ama adı ortak(

1 senenin önemi şartlara göre değişir. El kaslarının gelişmesi kalem tutması için çok çok önemli. Madem öğretmeni de öyle diyor, sen de öyle düşünüyorsun, bu durumda 1 sene geç gitmesi bence daha iyi. Dedim ya 1 sene erken gidip yaşıtlarından başarı olarak geri kalması daha kötü olur. Malesef daha birinci sınıfta çocuklar arasında bir yarış başlıyor.En iyisine sen karar vereceksin canımm.Sevgiyle kal...

Gerçek adım GÖKÇE...Galiba senin de DİLEK. Bile bile vazgeçmek bebeğinden, mecburen. Tahmin ediyorum onun da nasıl birşey olduğunu. Miniğim içimde kıpır kıpır hareket ediyordu. Diyarbakır'daki doktor da gayet normal bişeymiş gibi bana "Bebeğin içeride kalması için 1 dakikalık lüksü bile yok " diyordui, "Yaşatmak istiyorsanız daha büyük bir yere idin...". 2 gün dayandım. İzmir'e gidecek gidecek uçak bileti bulamadım çünkü. Memleketime geldim. Nts cihazına bağlıyım bana doktorlar diyorlarki "Biliyorsun değil mi, hazır mısın herşeye, doğumdan sonra yaşamayacak".....Napalım..Bizi ancak biz anlarız.
Şu olumlu tavırların insanın içine su serpiyor.İyiki buradasın Dilek :)

Son düzenleme:
Nigarımmm günaydın,napıyorsun bebeğim?

Gökçe,evet adım dilek:)KADESA çocuklarımın adlarının kısıltılmış hali:)elimden geldiğince olumlu biri olmaya çalışıyorum.karamsar olmak bize birşey kazandırmıyor ki,işleri daha da kötüye götürüyor.Hayat kısa,acılarda yaşıyoruz ama güzelliklerde var yeterki biz görelim.Evlat kaybı bir insanın yaşayabileceği en kötü şey ama onun Cennetin en güzel yerinde olduğunu bilmek de çok güzel.

acını deşmek istemiyorum ama 28 haftalık bir bebek için doktorlar neden hemen yaşamaz diyorlar,bu nasıl birşey ya?niye yaşamasın

Gökçe ne öğretmenisin?

Son düzenleme:
Rahim içi gelişme geriliği de vardı.25 hafta ile uyumluydu. 660 gr doğmuştu. O yüzden yaşamaz dediler. Bebeğimi 5.aydan sonra besleyememişim. Bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmuş. Tek sebep olarak da doğum kontrol hapı düşünülüyor. Öyle işte beni hikayem.
Bu arada İngilizce öğretmeniyim. Ya sen Dilek?

Son düzenleme:

evet canım burda insan aynı kaderi paylaşanlarla konuşunca rahatlıyor çünkü etrafımızda bu şekilde olan insanlar yok hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz bende burayı çok seviyorum biz facede buluştuk sende gelebilirsin

Gelmeyi çok istiyorum zaten; ama mesajlarım 100 olmadığı için sizlere özel mesaj atamıyorum face adresimi o yüzden sen bana özel mesaj at şimdi seni ekleyeyim, diğer canları da ekleyeyim

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.BENİ MERAK ETMİŞSSİN HEPİNİZE ÇOK TŞK.EDİYORUM.NİGARCIM CANIM ARKADAŞIM SANADA ÇOK TŞK.EDERİM ARAYIP HALİMİ HATRIMI SORDUĞUN İÇİN.BENDE DOKTORDAN YENİ GELDİM.ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO.İTE KAKA 32.HAFTAMIZA GELDİKBEBİŞİM BİR HAFTA GERİDEN GELİYO AMAARADAKİ FARK AÇILMIYO ŞÜKİRKİ.KİLO ALMAYA BAŞLADI BİRAZCIK.1720 GR.OLDU BOYUMUZD 43 CM TABİKİ HAFTASINA GÖRE OLAN BEBKLERLE KIYASLANDIĞINDA DAHA KÜÇÜK.AMA NORMAL SINIRLARDA GÖZÜKÜYO.TEKRAR İDRARA BAKILDI PROTEİN ÇIKMADI YİNE.TANSİYONUMDA NORMAL ÇIKTI SUYUM YETERLİ NST İYİ ÇIKTI.SADECE İDRAR YOLLARIMDA İLTİHAP VARMIŞ ONUN İÇİN ANTİBİYOTİK VERDİ DOKTOR.KAÇ GÜNDÜR ÇOK FAZLA BEL VE KASIK AĞRISI ÇEKİYODUM.DOĞUM BAŞLADI SANDIM AMA İLTİHAPTANMIŞ.İÇİM BAYA RAHAT ETTİ.DOKTOR BÖLE GİDERSE 36-37.HAFTAYI GÖRÜRRÜZ DEDİ.EKSTRA Bİ DURUM OLURSADA EN KÖTÜ 34.HAFTADA DOĞSA KÜVEZDE KALMAYADABİLİR YADA EN FAZLA BİR HAFTA KALIR ÇIKAR DEDİ.ÜZERİMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİ.DARISI İNŞALLAH SİZİN BAŞINIZA.TERKEN SORUNSUZ ATLATTI GEBELİĞİ.BENDE BİRAZ PANİK ATAK HALİNDEDE GEÇİRSEM YOLUN SONUNA YANAŞTIM GİBİ.DEMEKKİ SONRAKİ GEBELİKLERDE PREKLEMSİ YAŞAMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜKMÜŞ.SIRA SİZLERDE HANIMLAR.MÜJDELİ HABERLERİNİZİ BEKLİCEM.MEWRHABA GÖKÇE HOŞGELDİN.SEN BENİ TANIMASSIN TABİ EPEYDİR GİREMİYORUM AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM.BAŞINSAĞOLSUN.RABBİM BİR DAHA BÖLE Bİ SINAVA TABİ TUTMASIN NE SENİ NE BENİ NEDE DİĞER KIZLARI.UMARIM KORUNMA SÜRESİNİN HEMEN ARDINDAN BEBİŞİNE KAVUŞURSUN.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR.PEK GİREMİYORUM.MAZUR GÖRÜN.HEM ÇOCUKLAR HEÖ HASTANELERDE KOŞTURMAK BENİ YORUYO VE PEK FIRSATIM OLMUYO.OLDUKÇADA GİRMEYE ÇALIŞIRIM.ÖPÜLDÜNZÜ.GÖR.BYE...

akimera güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim biraz daha dayansa çok güzel olur gerilkte kaybolmuş ne güzel hiç merak etme küvözede girmeyecek ben inanıyorum ve bizlere çok güzel moral oluyorsunuz demekki 2. gebelikte görülmeyebiliyor aradım arkadaşım çok merak etmiştim sesinde beklediğimden güzel geldi allaha emanet olun

AAAAA merhaba hoşgeldiniz.siz bana daha önce özelden msj atmıştınız,cevap yazmama rağmen sistem cevabı size göndermedi herkese msj atamıyoruz heralde.Ben msjı alınca çok mutlu olmuştum.zaman ayırıp yazmışsınız görüşmek çok güzel.Bende oğlum olsun tekrar çok isterim ,benim durumumda olan biri için belkide içimde yaşayamadıklarımı yaşamak istememdendir.sevgilerimle

Canım benim ya valla çok sevindim bende seni baya merak etmiştim.İnşaallah çok az kaldı bende dört gözle bekliyorum sonucu.çok öptüm

Nigarım naber tatlımmmm

iyiyim bitanem sen nasılsın pek uğramıyorsun bu aralar özletmeyin bizi benimde kafam karışık okuduysan eğer 1. sınıf meselesi var doktorunla görüştünmü ne dedi kendine iyi bak

Canımın içi sen nasılsın, müfettişlerle aran nasıl,bizi görmüşsün rüyanda hayır olsun inşaallah bakalım.zaten olursa ilk size yazıcam face den falan heryerden yazarım hepinize,nehirinanneside demişti biz beraber hamile kalırız heralde diye...çok öptüm

Çok güzel bi branş şu ingilizce, ama benim başım senin ingilizceyle çok belada...kendine çok dikkat et.

Kızlarrr ben sizi facebookta bulamıyorum; kendinizi gizlemiş misiniz acaba? Bu arada teşekkürler Esra. Ben de seviyorum branşımı. Kendine çok çooook iyi bak, gönlünü ferah tut..

Hoşbulduk akimera; :) ben de buradayım artık. Yazılarınızı okudum, hikayeni biliyorum. iyi dileklerin için çok çok sağol. Vallahi insan burada rahatlıyor. Paylaşım çok güzel.Keşke en başta girseymişim. Allah'ın izniyle yavruna kavuş inşallah.

akimera, kızlar face adreslerini vermişler ama kendilerini gizlemişler galiba.ben de özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için.

cnm beni face de akimera oruç diye tarat çıkar.zaten başkada yok benim bu ismimle.kızlara benim adresten arkadaşlık yollayabilirsin.bu arada gerçek adım ayşe.iyi dileklerin içinde tşk.ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…