- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Kadesa; öncelikle şu müfettiş olayı çok hoş olmuş. Bakalım biz de geçen seneden beri bekliyoruz ama daha gelmediler :) Tayin çıkana kadar da gelmezler inşallah. Rüyana da çok sevinim. Bu sene için benim de içim umut dolu, güzel şeyler yaşayacakmışım gibi geliyor. Pek inanmam ama kahve falımda hep at çıkıyor ben de onu muradıma yoruyorum. Ben hepinizi daha yakından tanımak istiyorum. Buraya yazdıkça sanki günler daha çabuk geçiyor. Daha huzurlu hissediyorum. Bakıyorum, kimler neler eklemiş diye. Sevgilerimle...
merhaba kaderdaşlarım bende preaklampsi yaşadım 28 haftalık hamileyken.oğlumu kaybettim canımı ilk göz ağrımı.çok zor şeyler yaşadım gözümü kararttım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu.oysaki giden oğlumun yerine sanki hiç bişey yaşanmamış gibi sıfırdan başlamış olmak için bir oğlum olmasını çok istemiştim.ama yinede şükürler olsun alllah kızıma sağlık sıhhat versin.şimdi 1 tanemi çocuğun var diyenlere evet 1 kızım var demek zor geliyor oğlumu nasıl hiçe sayabilirim ki ben onu 7 ay karnımda taşımadımmı onu bağıra çağıra doğurmadım mı inanın unutamıyorum oğlumu.hep dediler ki bana unutursun ama olmuyormuş yaşanılanlar unutulmuyormuş.3 buçuk sene geçti daha dün gibi herşey.
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.BENİ MERAK ETMİŞSSİN HEPİNİZE ÇOK TŞK.EDİYORUM.NİGARCIM CANIM ARKADAŞIM SANADA ÇOK TŞK.EDERİM ARAYIP HALİMİ HATRIMI SORDUĞUN İÇİN.BENDE DOKTORDAN YENİ GELDİM.ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO.İTE KAKA 32.HAFTAMIZA GELDİKBEBİŞİM BİR HAFTA GERİDEN GELİYO AMAARADAKİ FARK AÇILMIYO ŞÜKİRKİ.KİLO ALMAYA BAŞLADI BİRAZCIK.1720 GR.OLDU BOYUMUZD 43 CM TABİKİ HAFTASINA GÖRE OLAN BEBKLERLE KIYASLANDIĞINDA DAHA KÜÇÜK.AMA NORMAL SINIRLARDA GÖZÜKÜYO.TEKRAR İDRARA BAKILDI PROTEİN ÇIKMADI YİNE.TANSİYONUMDA NORMAL ÇIKTI SUYUM YETERLİ NST İYİ ÇIKTI.SADECE İDRAR YOLLARIMDA İLTİHAP VARMIŞ ONUN İÇİN ANTİBİYOTİK VERDİ DOKTOR.KAÇ GÜNDÜR ÇOK FAZLA BEL VE KASIK AĞRISI ÇEKİYODUM.DOĞUM BAŞLADI SANDIM AMA İLTİHAPTANMIŞ.İÇİM BAYA RAHAT ETTİ.DOKTOR BÖLE GİDERSE 36-37.HAFTAYI GÖRÜRRÜZ DEDİ.EKSTRA Bİ DURUM OLURSADA EN KÖTÜ 34.HAFTADA DOĞSA KÜVEZDE KALMAYADABİLİR YADA EN FAZLA BİR HAFTA KALIR ÇIKAR DEDİ. ÜZERİMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİ.DARISI İNŞALLAH SİZİN BAŞINIZA.TERKEN SORUNSUZ ATLATTI GEBELİĞİ.BENDE BİRAZ PANİK ATAK HALİNDEDE GEÇİRSEM YOLUN SONUNA YANAŞTIM GİBİ.DEMEKKİ SONRAKİ GEBELİKLERDE PREKLEMSİ YAŞAMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜKMÜŞ.SIRA SİZLERDE HANIMLAR.MÜJDELİ HABERLERİNİZİ BEKLİCEM.MEWRHABA GÖKÇE HOŞGELDİN.SEN BENİ TANIMASSIN TABİ EPEYDİR GİREMİYORUM AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM.BAŞINSAĞOLSUN.RABBİM BİR DAHA BÖLE Bİ SINAVA TABİ TUTMASIN NE SENİ NE BENİ NEDE DİĞER KIZLARI.UMARIM KORUNMA SÜRESİNİN HEMEN ARDINDAN BEBİŞİNE KAVUŞURSUN.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR.PEK GİREMİYORUM.MAZUR GÖRÜN.HEM ÇOCUKLAR HEÖ HASTANELERDE KOŞTURMAK BENİ YORUYO VE PEK FIRSATIM OLMUYO.OLDUKÇADA GİRMEYE ÇALIŞIRIM.ÖPÜLDÜNZÜ.GÖR.BYE...
akimera güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim biraz daha dayansa çok güzel olur gerilkte kaybolmuş ne güzel hiç merak etme küvözede girmeyecek ben inanıyorum ve bizlere çok güzel moral oluyorsunuz demekki 2. gebelikte görülmeyebiliyor aradım arkadaşım çok merak etmiştim sesinde beklediğimden güzel geldi allaha emanet olun
Çelikprenses canım,arkadaşımız sanırım normal doğum yapmış,o yüzden 1 yıl beklememiş.sezeryan sonrası 1 yıl beklemek gerekiyor diye biliyorum.canım evlat acısı hiçbir zaman geçmiyor ki,belki hafifliyor sadece..benim ilk gebeliğim 6 haftalıkken bebeklerim gelişmediği için sonlandırılmıştı..hala eğer devam etseydi şimdi 5 yaşında olacaklardı diye aklıma geliyor.her yıl onlardan ayrıldığım tarihte adeta yas tutuyorum ki sizin acınız tabiiki daha büyük..şimdiki bebeklerim üçüzdü,diğer ikisi yaşayabilsin diye birini feda etmek zorunda kaldım biliyor musun?kendi ellerimle kıydım ona,vazgeçmek zorundaydım.yavrumu çok özlüyorum,ona ihanet etmiş gibi hissediyorum...ama buna rağmen yinede erken doğum yaptım...hepimizin acısı farklı ama adı ortak(
Rahim içi gelişme geriliği de vardı.25 hafta ile uyumluydu. 660 gr doğmuştu. O yüzden yaşamaz dediler. Bebeğimi 5.aydan sonra besleyememişim. Bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmuş. Tek sebep olarak da doğum kontrol hapı düşünülüyor. Öyle işte beni hikayem.
Bu arada İngilizce öğretmeniyim. Ya sen Dilek?
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.BENİ MERAK ETMİŞSSİN HEPİNİZE ÇOK TŞK.EDİYORUM.NİGARCIM CANIM ARKADAŞIM SANADA ÇOK TŞK.EDERİM ARAYIP HALİMİ HATRIMI SORDUĞUN İÇİN.BENDE DOKTORDAN YENİ GELDİM.ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO.İTE KAKA 32.HAFTAMIZA GELDİKBEBİŞİM BİR HAFTA GERİDEN GELİYO AMAARADAKİ FARK AÇILMIYO ŞÜKİRKİ.KİLO ALMAYA BAŞLADI BİRAZCIK.1720 GR.OLDU BOYUMUZD 43 CM TABİKİ HAFTASINA GÖRE OLAN BEBKLERLE KIYASLANDIĞINDA DAHA KÜÇÜK.AMA NORMAL SINIRLARDA GÖZÜKÜYO.TEKRAR İDRARA BAKILDI PROTEİN ÇIKMADI YİNE.TANSİYONUMDA NORMAL ÇIKTI SUYUM YETERLİ NST İYİ ÇIKTI.SADECE İDRAR YOLLARIMDA İLTİHAP VARMIŞ ONUN İÇİN ANTİBİYOTİK VERDİ DOKTOR.KAÇ GÜNDÜR ÇOK FAZLA BEL VE KASIK AĞRISI ÇEKİYODUM.DOĞUM BAŞLADI SANDIM AMA İLTİHAPTANMIŞ.İÇİM BAYA RAHAT ETTİ.DOKTOR BÖLE GİDERSE 36-37.HAFTAYI GÖRÜRRÜZ DEDİ.EKSTRA Bİ DURUM OLURSADA EN KÖTÜ 34.HAFTADA DOĞSA KÜVEZDE KALMAYADABİLİR YADA EN FAZLA BİR HAFTA KALIR ÇIKAR DEDİ. ÜZERİMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİ.DARISI İNŞALLAH SİZİN BAŞINIZA.TERKEN SORUNSUZ ATLATTI GEBELİĞİ.BENDE BİRAZ PANİK ATAK HALİNDEDE GEÇİRSEM YOLUN SONUNA YANAŞTIM GİBİ.DEMEKKİ SONRAKİ GEBELİKLERDE PREKLEMSİ YAŞAMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜKMÜŞ.SIRA SİZLERDE HANIMLAR.MÜJDELİ HABERLERİNİZİ BEKLİCEM.MEWRHABA GÖKÇE HOŞGELDİN.SEN BENİ TANIMASSIN TABİ EPEYDİR GİREMİYORUM AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM.BAŞINSAĞOLSUN.RABBİM BİR DAHA BÖLE Bİ SINAVA TABİ TUTMASIN NE SENİ NE BENİ NEDE DİĞER KIZLARI.UMARIM KORUNMA SÜRESİNİN HEMEN ARDINDAN BEBİŞİNE KAVUŞURSUN.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR.PEK GİREMİYORUM.MAZUR GÖRÜN.HEM ÇOCUKLAR HEÖ HASTANELERDE KOŞTURMAK BENİ YORUYO VE PEK FIRSATIM OLMUYO.OLDUKÇADA GİRMEYE ÇALIŞIRIM.ÖPÜLDÜNZÜ.GÖR.BYE...
akimera, kızlar face adreslerini vermişler ama kendilerini gizlemişler galiba.ben de özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?