- Konu Sahibi nehirinannesi2011
tşk.ederim bitanem güzel dileklerin için.gerçekten siz derler ya sadece iyi deil kötü gün dostu lazım diye benim için ölesin.en sıkıntılı ve paranoyakça davrandığım zamanlarda bile yanımda olup bana destek oldunuz.hepinize arkadaşlığınız için tşk.ediyorum.sizi gerçekten sadece buradan tanımış olup fazla görüşme imkanı bulamasambile çok seviyorum.bende seni çok öptüm güzel arkadaşım.rabbim inşallah senide kızlarıda en güzel şekilde en mutlu olacağınız hediyelerle müjdelesin.canım benim ya valla çok sevindim bende seni baya merak etmiştim.inşaallah çok az kaldı bende dört gözle bekliyorum sonucu.çok öptüm
akimera güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim biraz daha dayansa çok güzel olur gerilkte kaybolmuş ne güzel hiç merak etme küvözede girmeyecek ben inanıyorum ve bizlere çok güzel moral oluyorsunuz demekki 2. Gebelikte görülmeyebiliyor aradım arkadaşım çok merak etmiştim sesinde beklediğimden güzel geldi allaha emanet olun
inşallah cnm benim dediğin gibi biraz daha dayanırım.sanki herşey mucize gibi.bebişimin gelişimi durdu tansiyonum yükseldi erken doğurucam derken birden bire bi mucizeyle herşey tekrar yoluna girdi.doktorum bile inanamıyo.ben seni en fazla 30 a kadar tutabiliriz diyodum bu döneme iyi geldik diyo.gerçekten rabbim o kadar büyükki sizinde dualarınız sayesinde mucizesini gösterdi.inşallah darısı sizlerin başına.gerçekten bugün arayıp halimi sorman beni çok mutlu etti.canım arkadaşım benim senin sesinde çok hoş ve samimi.rabbi dostluğumuzu daim etsin.arada mesafelerde olsa gönüllerimiz bir.inşallah en yakın zamanda seninde bebiş haberini alırız.benim yiğitimde seneye anaokuluna başlıycak.ben napim kızlar siz söleyin.üç küçük çocukla nasıl düşücem okul yollarına ve nasıl özel bi ilgi ayırıcam hiç bilemiyorum küçüğü daha 2 yaşında bile deil.şimdi bide bebiş gelecek.biir 1-3-5 yaşında üç çocukla nasıl okula gidip gelicem bilemiyorum.yani servisede verilmeski okul yakın ama karda kışta 3 küçük çocukla hergün nasıl giderim bilemiyorum.bide baya sorunlu çocuklarım var küçüğü prematüre olduğu için çok aksi huysuz sinirli sürekli kucak ilgi isteyen bi bebek büyüğüde daha bebkliğini anlayamadan abiliğe geçiş yapıp ister istemez ikinci plana atıldığı için çok aksi içine kapanık aşırı dikkat eksiliği olan ve bilgisayar dışında hiç bir aktiviteye ilgisi olmayan ne resimden ne müzikten ne oyundan hiç bi zevk almayıp bunların kendisine gösterilmesindende nefret eden bi çocuk.asosyal kimseyle arkadaşlık yapmak istemez çocuklu ortamlarda herkesten ayrı vakit geçirmeyi tercih ediyo.yani şimdiden nasıl okula alıştırıcam bunlarla nasıl sağlam bi beyinle onlara annelik yapıp sorumluluğumu yerine getiricem büyük bi endişe içindeyim.bu kadar uzun yazmamın sebebi.kaç yaşına gelirse gelsin çoıcukların sorunları bitmez.çanneliğini erteleme.sonuçta hemen hamiel kalıp kalamıycağınında garantisi yok.rabbim doğru zamanda en sağlıklı ve hayırlı evladı nasip etsin inşallah..