- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
Nigarcım kızın gelecek sene 1.sınıfa başlayacaksa acaba 1 yıl daha ertelesen mi hamilelik işini diyorum.çünkü 1.sınıf bir çocuğun hayatındaki en önemli olaylardan biridir ve dikkat edilmesi gerekir.özellikle bu dönemde eve yeni bir kardeşin gelmesi,kardeş kıskançlığına ve akabinde okul başarısızlığı gibi birçok soruna yol açabilir.birde dediğin gibi bizlerin hamilelikleri zor geçiyor,bu da kızını etkiler tabii.yaşın kaçtı canımcım,niye geç kalasın ki?aklını karıştırmak istemezdim ama bunlarıda söylemeden geçemedim.
biliyorsunuz ben artık bebek istemiyorum ya da 3-4 yıl istemiyorum diyelim..ikizler biraz büyüsün,bizde kendimize gelelim bakalım.eşimle başka planlarımız var.ankaraya taşınıp oradan ev almayı düşünüyoruz.çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi için büyük şehir olsun diyoruz.birde eşim yüksek lisans yaptı,şimdi doktorasını yapmak istiyor,bende ankarada yüksek lisansa başlayacağım İnşallah.burada ayrıca tiyatro,sinema gibi imkanlarımızda pek yok,kısıtlı yani.o yüzden 3-4 yıl içerisinde Ankara'ya yerleşip ondan sonra belki 3.çocuk olayını düşünebilirim.hem büyükşehirdeki doktorlara daha çok güveniyorum nedense:18:
NEHİRİNANNESİ FACEDE DE YOKSUN,NERELERDESİN?
AKİMERA CANIM UMARIM İYİSİNDİR VE BEBİŞ HALA SENİNLEDİR.BİZİ HABERSİZ BIRAKMA.
ÇELİKPRENSES NİCKİN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ,NE KADAR GÜÇLÜ BİR İNSAN OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ SANKİ.
biliyorsunuz ben artık bebek istemiyorum ya da 3-4 yıl istemiyorum diyelim..ikizler biraz büyüsün,bizde kendimize gelelim bakalım.eşimle başka planlarımız var.ankaraya taşınıp oradan ev almayı düşünüyoruz.çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi için büyük şehir olsun diyoruz.birde eşim yüksek lisans yaptı,şimdi doktorasını yapmak istiyor,bende ankarada yüksek lisansa başlayacağım İnşallah.burada ayrıca tiyatro,sinema gibi imkanlarımızda pek yok,kısıtlı yani.o yüzden 3-4 yıl içerisinde Ankara'ya yerleşip ondan sonra belki 3.çocuk olayını düşünebilirim.hem büyükşehirdeki doktorlara daha çok güveniyorum nedense:18:
NEHİRİNANNESİ FACEDE DE YOKSUN,NERELERDESİN?
AKİMERA CANIM UMARIM İYİSİNDİR VE BEBİŞ HALA SENİNLEDİR.BİZİ HABERSİZ BIRAKMA.
ÇELİKPRENSES NİCKİN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ,NE KADAR GÜÇLÜ BİR İNSAN OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ SANKİ.
Son düzenleme: