- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
tşk.ederim bitanem güzel dileklerin için.gerçekten siz derler ya sadece iyi deil kötü gün dostu lazım diye benim için ölesin.en sıkıntılı ve paranoyakça davrandığım zamanlarda bile yanımda olup bana destek oldunuz.hepinize arkadaşlığınız için tşk.ediyorum.sizi gerçekten sadece buradan tanımış olup fazla görüşme imkanı bulamasambile çok seviyorum.bende seni çok öptüm güzel arkadaşım.rabbim inşallah senide kızlarıda en güzel şekilde en mutlu olacağınız hediyelerle müjdelesin.canım benim ya valla çok sevindim bende seni baya merak etmiştim.inşaallah çok az kaldı bende dört gözle bekliyorum sonucu.çok öptüm
akimera güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim biraz daha dayansa çok güzel olur gerilkte kaybolmuş ne güzel hiç merak etme küvözede girmeyecek ben inanıyorum ve bizlere çok güzel moral oluyorsunuz demekki 2. Gebelikte görülmeyebiliyor aradım arkadaşım çok merak etmiştim sesinde beklediğimden güzel geldi allaha emanet olun
cnm beni face de akimera oruç diye tarat çıkar.zaten başkada yok benim bu ismimle.kızlara benim adresten arkadaşlık yollayabilirsin.bu arada gerçek adım ayşe.iyi dileklerin içinde tşk.ederim
Akimeracım canım meraktan öldük ya,nerelerdesin?haftan süper,bebişimize de Maaşallah.bak gör,36 yı bile göreceksin.ay nazarlar değmesin size kuzum.
Gökce canım beni bulamazsın,gizliyim çünkü.bazı olur olmaz kişiler bana ulaşmasın diye gizledim:)ama akimeradan hepimize ulaşabilrsin.canım ben psikolojik danışmanım yani rehber öğretmenim.
Emine tanıştığımıza menun oldum.yazdıklarımı okuduysan ne tesadüf ki dün bizede müfettişler geldi.bir an yoksa tanıdık mısın diye düşündüm ama yaşadığımız şehirler farklı.senin teftişin nasıl geçti,branşın ne?kızının adı çok güzel,adıyla yaşasın İnşallah.
Esram güzelim nasılsın,nerelerdesin?
Nigarım çoook
selam kızlarrr.akimera çok sevindim senin adına canımmm.inş 36.37leri göreceksin.sen bütün kızların umudu olacaksın.bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.
yeni gelen kızlar hogeldiniz:))
kızlar bize de dün müfettiş geldi.ayy pat diye geldiler.biz detam kahvaltı yapıyorduk.neysse çok iyi geçti.
kızım 15 aylık oldu kızlar.rana ecrin kızımın adı.ecrin Allah'ın hediyesi anlamına geliyormuş.hiç aklımda yoktu.Doğumdan sonra eşim illa koyalım dedi.:))ben osmaniyeliyim.ama iş sebebiyle k.maraştayım.adım emine türkçe öğretmeniyim.
çelik prenses doktora diyarbakıra mı gidiyordun?ben de orda üniversite hastanesinde doğum yaptım.ordaki doktor ve hemşirelere ne kadar dua etsem azdır.
hepinizi öpüyorummm:)))
betumutlu; hoşgeldin aramıza. Ben de aynı soruyu soracağım kadesa gibi, ikinci gebeliğinde preeklampsi yaşadın mı canım?bir de doktorum 6 ay sonra hamile kalmana nasıl izin verdi? Son bir soru. Tekrar çocuğum olursa ege yiğit'imin yerini doldurur, acısını hafifletir diyordum ben, ama sen şimdi unutamadım diyorsun. Ege yiğit'imin acısı beni daha ne kadar saracak o zaman?
naber fıstıkla napıyosunuz akimeram çok sevindim 32den sonra daha rahatlaacaksıninş kilosuda kötü değilki bizde o haftalarda 1 hafta geriydik taa 38. haftada yakaladı kilosunu bizim zili sen enerjini yüksek tutmaya çalış doğumdan sonra lazım olacak inan bebek değil oğlum yoruyor beni aman sağlkları yerinde olsunda
çelikprenses bacım bana arkadaşlk teklifi yollamışsın ama beceripte ekleyemedim :)) bende facede görüşmek istiyorum esra klç olarak bulabilirsiniz lütfen ekleyin benide birde anladığım kadaırıyla herkes öğretmen burda benimde branşım matematik ama öğrt olarak atanamadım milas bodrum dhmi de memurum
arkadaşlar hamilelğimin lk haftalarında başka bir doktora gidiyodum ve bana preklempsiyi yaşamamın çok yüksek bir ihtimal olduğunu söleyipbeni çok korkutmuştu ilk başlarda bile 13-8 çıkıyordu tansiyonum sonraki doktorum her kontrolde ısrarla ikinci gebeliklerde genelde görmüoruz diyerek rahatlattı doktor çok önemli moraliizibozan doktorları tercih etmeyin eğer ben sağ salim doğurduysam herks doğurur yaşamaığım stres kalmadı 19 haftalıken eşimi istanbulda bırakıp 3 yaşındaki oğlumuda alıp göreve başladım hiç tanımadığım birşehirde kayınalide ve kaynpederle beraber düşünün tansiyonum fırlad 15den aşağı düşüremedik biliyorsnuz hepniz yani diyeceğim o ki korkmayın Allahın zniye sıkı takiple inş sağlıcakla doğurursunz yeterki stres yapmayn rahat olun
kızlar minnoşumun kırkı pazar günü çıkıyor ona bugün elbise tokaa ayakkabı almaya gideceğiz düşünsenize daha dün sağlıkla gelecekmi diye telaşlaırken büyüdüde kokoş bir kız oldu yakında kocaya vercez:)) Allaha emanet olun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?