- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Nigarcım kızın gelecek sene 1.sınıfa başlayacaksa acaba 1 yıl daha ertelesen mi hamilelik işini diyorum.çünkü 1.sınıf bir çocuğun hayatındaki en önemli olaylardan biridir ve dikkat edilmesi gerekir.özellikle bu dönemde eve yeni bir kardeşin gelmesi,kardeş kıskançlığına ve akabinde okul başarısızlığı gibi birçok soruna yol açabilir.birde dediğin gibi bizlerin hamilelikleri zor geçiyor,bu da kızını etkiler tabii.yaşın kaçtı canımcım,niye geç kalasın ki?aklını karıştırmak istemezdim ama bunlarıda söylemeden geçemedim.
biliyorsunuz ben artık bebek istemiyorum ya da 3-4 yıl istemiyorum diyelim..ikizler biraz büyüsün,bizde kendimize gelelim bakalım.eşimle başka planlarımız var.ankaraya taşınıp oradan ev almayı düşünüyoruz.çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi için büyük şehir olsun diyoruz.birde eşim yüksek lisans yaptı,şimdi doktorasını yapmak istiyor,bende ankarada yüksek lisansa başlayacağım İnşallah.burada ayrıca tiyatro,sinema gibi imkanlarımızda pek yok,kısıtlı yani.o yüzden 3-4 yıl içerisinde Ankara'ya yerleşip ondan sonra belki 3.çocuk olayını düşünebilirim.hem büyükşehirdeki doktorlara daha çok güveniyorum nedense:18:
NEHİRİNANNESİ FACEDE DE YOKSUN,NERELERDESİN?
AKİMERA CANIM UMARIM İYİSİNDİR VE BEBİŞ HALA SENİNLEDİR.BİZİ HABERSİZ BIRAKMA.
ÇELİKPRENSES NİCKİN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ,NE KADAR GÜÇLÜ BİR İNSAN OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ SANKİ.
Nigarcım kızın gelecek sene 1.sınıfa başlayacaksa acaba 1 yıl daha ertelesen mi hamilelik işini diyorum.çünkü 1.sınıf bir çocuğun hayatındaki en önemli olaylardan biridir ve dikkat edilmesi gerekir.özellikle bu dönemde eve yeni bir kardeşin gelmesi,kardeş kıskançlığına ve akabinde okul başarısızlığı gibi birçok soruna yol açabilir.birde dediğin gibi bizlerin hamilelikleri zor geçiyor,bu da kızını etkiler tabii.yaşın kaçtı canımcım,niye geç kalasın ki?aklını karıştırmak istemezdim ama bunlarıda söylemeden geçemedim.
biliyorsunuz ben artık bebek istemiyorum ya da 3-4 yıl istemiyorum diyelim..ikizler biraz büyüsün,bizde kendimize gelelim bakalım.eşimle başka planlarımız var.ankaraya taşınıp oradan ev almayı düşünüyoruz.çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi için büyük şehir olsun diyoruz.birde eşim yüksek lisans yaptı,şimdi doktorasını yapmak istiyor,bende ankarada yüksek lisansa başlayacağım İnşallah.burada ayrıca tiyatro,sinema gibi imkanlarımızda pek yok,kısıtlı yani.o yüzden 3-4 yıl içerisinde Ankara'ya yerleşip ondan sonra belki 3.çocuk olayını düşünebilirim.hem büyükşehirdeki doktorlara daha çok güveniyorum nedense:18:
NEHİRİNANNESİ FACEDE DE YOKSUN,NERELERDESİN?
AKİMERA CANIM UMARIM İYİSİNDİR VE BEBİŞ HALA SENİNLEDİR.BİZİ HABERSİZ BIRAKMA.
ÇELİKPRENSES NİCKİN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ,NE KADAR GÜÇLÜ BİR İNSAN OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ SANKİ.
kadesa aslında seninle paylaşmak istediğim başka bir konu daha var benim kızım çok küçük acaba tekrar anaokuluna gitse nasıl olur el kaslar ve bacak kasları pek gelişmedi ne dersin öğretmeniylede görüştüm oda destekledi başka bir öğretmenle ve başka bir okulda devam etse nasıl olur bu arada yaşım 36 nehiriannesi kızacak ben daha yaşlıyım diye ama ben daha fazla geç kalmak istemiyorum bu arada yeni kararınız hayırlı olsun nerde mutlu olacaksanız orda yaşayın büyük şehirlerin imkanı bir başka bende küçük bir şehirde yaşıyorum çok zor ben kızımı adanada doğurdum iyikide ordaymışız hayatımı ve kızımı çukurova üniversitesine borçluyum geçenki gittiğim doktor kızımın haftasını ve kilosunu duyunca çok şaşırdı kayseride bu haftadaki bebek hiç duymadım yaşamıyor dedi gönlüne göre olsun güzel kalpli arkadaşım
çelikprenses benimde dikkatimi çekti nickin çok güçlüsün nehirannesi galiba bu sene bizim senemiz olacak hep bereaber aşacağız allahın izniyle:2::2::2:
İlk gebeliğinde preeklampsi olmuştun değil mi, ağır mı geçirmiştin? Şmdi nasıl gidiyor? İnşallah çok iyi gidiyordur hamileliğin.
merhaba kızlar nslsınız uzun zaman oldu giremedim gaz sancılarımız başladı oğlum bir yandan ilgi bekliyor bayağı zorladı beni daha dün acaba sağıklıve zamanında bir doğum yapabilecekmiym diye telaşlanırken şükür o günlergeride kaldı akimera naptı acaba geçmişideokuyamadım nigar kızı seneye okula başlayacaksa iyi düşün bence çünkü benimde o yaşta kardeşim oldu okuma bayramıma gelememişti ailem kardeşimi doktoragötürmüşler bak hala nasıl içimde bir yara::))) aramıza yeni arkadaşlar gelmiş arkadaşlar kızıma hamile olduğumu ilk öğrendiğimde benim gibi ilk gebeliğinde bunu yşayıpta ikincide sağlıklı bir şekide doğum yapan insanlarla görüşüp moral depoladım doktorumda her kontrold ısrarla ikinci gebeliklerde genelde görülmediğinisöyleyerek beni rahatlattı en önemliside burdan aldığım dualardı Allah razıolsunn hepinizden.inşallah Allah bir daha yaşatmaz hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alısınız.Nehirinannesi dilerim Allah sana tüm yaşadğın olumsuzlukları unutturacak sağlıklı bir evlat verir güzel haberlerini bekliyoruz Allaha emanet olun canım arkadaşlarım
canım, terken çok kısa bir süre önce doğumunu yaptı çok şükür.şuan hamile değil :)
selam kızlarr.yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hepiniz iyisiniz.bazılarınız iyi olmaya çalışıyor.ardaşlar lütfen moralinizi yüksek tutun.hiçbir acı unutulmaz.sakın sizi anlamadığımı düşünmeyin.ama kendimizi biz teselli etmezsek kimse edemez.inş.nehirin annesi deçelik prenses ve arkadaşlar daen kısa bebişlerini kucaklarına alacak.dualarımız siznle.nigarcığım sen de bebekle kızın okul işini bir araya getirme ablamdan biliyorum çok zorlandı.ben de öğretmenim.öğrenciler özellikle 1.sınıfta zorlanıyor.hamilelikte stresten uzak durmak önemli.kadesacığım inş.ankarada ailenle mutlu olursun.senin ve hepimi ziçin hayırlısı olsun.
kızlarr bu arada benim minik kızım yürüyor artık.:))bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz.ben kahramanmaraştayım.hoşça ve dostça kalın:))
merhaba kaderdaşlarım bende preaklampsi yaşadım 28 haftalık hamileyken.oğlumu kaybettim canımı ilk göz ağrımı.çok zor şeyler yaşadım gözümü kararttım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu.oysaki giden oğlumun yerine sanki hiç bişey yaşanmamış gibi sıfırdan başlamış olmak için bir oğlum olmasını çok istemiştim.ama yinede şükürler olsun alllah kızıma sağlık sıhhat versin.şimdi 1 tanemi çocuğun var diyenlere evet 1 kızım var demek zor geliyor oğlumu nasıl hiçe sayabilirim ki ben onu 7 ay karnımda taşımadımmı onu bağıra çağıra doğurmadım mı inanın unutamıyorum oğlumu.hep dediler ki bana unutursun ama olmuyormuş yaşanılanlar unutulmuyormuş.3 buçuk sene geçti daha dün gibi herşey.
Terkencim gelmişşşş,hoşgeldin tatlım.özlettin kendini,minik kızımız iyidir İnşallah.o bizim umut bebeğimiz,omna çok iyi bak lütfen.
kızlar dün Lütfiye ile mesajlaştık,onada söyledim iki gece önce çok güzel bir rüya gördüm.Esra,Lütfiye ve Çelikprenses(seni tanımıyorum ama rüyamda gördüm:)) ile ilgili güzel bir rüyaydı.anlatmak istemiyorum çünkü anlatılınca rüya bozulurmuş derler.birde benim rüyalarım çıkar,valla dün gece okula müfettişler geldiğini gördüm bu sabah ouldakilere anlattım.gülüştük falan sonra bi baktık adamlar pat diye 9.30 da gelmişler.şok olduk!genelde haberli gelirlerdi.ama teftişim harika geçti,adam çalışmalarımı çok beğendi.birde velilerimde vardı okulda onlarlada görüşmüş,onlarda sağ olsunlar beni çok sevdiklerini falan söylemişler.güzel bir gün oldu..
Ranaecrin canım güzel dileklerin için çok sağ ol.demek kızın yürüyor Maaşallah ona,kaç aylık şu anda?
Günaydın Nigar; nasılsın? İnş iyisindir. Geçen gün sormuştun; birinci sınıfa başlamak bir çocuk için atlatılması gereken bir sınav gibi. Okulun ilk senesinde kadar çok ilgiye ihtiyaçları oluyorki, o sene çocuğun aileden destek alamaması tüm okul hayatını olumsuz etkileyebilir.Özellikle ilerleyen sınıf kademelerinde geri dönüşü olmayan sorunlar ortaya çıkabiliyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Kendine çok, çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?