Biraz motive edici hikaye duymak istiyorum(bebeğimi kaybettim)

Kizlar merhaba birkac defa baslik açtım bu süreçte merak ettiklerim için ama bu sefer pozitif hikaye duymak için acıyorum.
3 hafta önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim. 3 gün öncesinde kontrolüm vardı ve hiçbir sorun yoktu gebelik boyunca ufak bir kanamam dahi olmadı o kadar yolundaydı hersey... Ama o gece hersey degisti. Biraz ağrım vardı ama arada oluyordu rahim genişliği için normal demişti doktorum. O gün aynı şekilde ufak ağrım vardı ama uyudum sonra daha şiddetli ağrıyla uyanıp tuvalete gittim ve kanamam olduğunu öğrendim ve hemen hastaneye gittik hersey 1 saat içinde oldu hemen muayene edildim bebeğin ayakları vajendeydi ve tam acikligim vardı doğum başlamıştı.
O saatten sonra doğumdan başka şansımız yoktu. Olay bu şekilde gelişti ve ben kendime gelemiyorum hala...
Tekrar bebek istiyorum inşallah tez zamanda olur hala kanamam bitmedi 2 defa metiler kullandım daha ne kadar kanama sürer bilmiyorum gebelik içinde 3 ay koruma verdiler aynı durumları yaşayan var mı biraz fikir cerecek hikayesini anlatacak inanın en ufak bisey duymak bile rahatlatıyor beni uzundan olsa yazın lutfen🙏
Aralık ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Geceden hafif ağrım vardı, sabah lavabo için kalkar kalkmaz suyum geldi ve o an düşük yaptım. Psikolojik açıdan hala atlatmış sayılmam. Daha bir hafta önce kendimi cesaretlendirip gidebildim mezarına. Her ne kadar nasipte kucağımıza almak yokmuş desem de, insan yine de şuan doğumuma şu kadar vardı, şuan çanta hazırlıyordum vb şeyler geçiriyorum içimden sürekli. Doktor 3 ay korunma verdi. Geçen ay denedik olmadı, bu ay da bakalım nasip. Rabbim cümlemize hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin. Rabbim hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın 🤲🏻 Size de çok çok geçmiş olsun, Rabbim yüreğinize ferahlık versin 🌸

Aralık ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Geceden hafif ağrım vardı, sabah lavabo için kalkar kalkmaz suyum geldi ve o an düşük yaptım. Psikolojik açıdan hala atlatmış sayılmam. Daha bir hafta önce kendimi cesaretlendirip gidebildim mezarına. Her ne kadar nasipte kucağımıza almak yokmuş desem de, insan yine de şuan doğumuma şu kadar vardı, şuan çanta hazırlıyordum vb şeyler geçiriyorum içimden sürekli. Doktor 3 ay korunma verdi. Geçen ay denedik olmadı, bu ay da bakalım nasip. Rabbim cümlemize hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin. Rabbim hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın 🤲🏻 Size de çok çok geçmiş olsun, Rabbim yüreğinize ferahlık versin 🌸
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏 size de cok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun insallah 🌸 Ben hala mezara gidemedim yanından bile geçerken icim çok acıyor orada benden bir parça olması çok zor geliyor Allah kimseye yaşatmasın bizede içinde inşallah tekrarı olmasin

Hazır bu sayfayı bulmuşken bende yazayım ilk bebeğimi 2020 de 23+6 haftalıkken erken doğum sebebiyle kaybettim sancı falan çektim ama ilk çocuk diye doğum olacağı aklıma gelmemişti rahim erken açılmış 2. De serklaj olacaksın dediler 2021 de hamile kaldım kaç doktor gezdim kısalma yok diye dikiş atmak istemediler 18. Haftada diğer hamileliğimde yaşadığım sancıyı anlatınca doktor acil serklaj attı ki sonradan iyiki atmışız dedi atmaya niyeti yoktu aynı 23. Haftada hunileşme başladı serklaj sonrası sürekli yattım doktor hasta gibi davranma dedi ama bişey olur korkusuyla yatıyordum evde Bi yemek yapıp bulaşıklarını hallediyordum öyle Bi süreç geçirdim 37. Haftada dikişi aldılar 39+6 doğum oldu 2024 de yine hamile kaldım şuan hala hamileyim 🤭 önceki gebeliğim serklajlı diye 14. Haftada serklaj yapıldı 28. Haftaya kadar kısalma olmadı 28. Haftada 28 mm ölçtü rahim ağzını 30 da 20 mm e düştü yine hunileşme var dikişe dayanmış dediler ciğer geliştirici yapmak için yatışım yapıldı 12 gün hastanede gözlem altında kaldım doktorlar 34. Haftayı görürse şanslı dediler 37+1 de dikişim alındı bugün 37+4 olduk doğum ne zaman olursa diye bekliyoruz şuan Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hikayemizde böyle
Çok geçmiş olsun önceki durumunuz icin🙏
Rabbim bu bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Serklaj olduktan sonra acı oluyor mu dikiş hissetme falan

Back
X