Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kızıma 6 aylık hamileyim , akşam uzanmış tv seyrediyorum ...televizyonda beyaz show..ebru gündeş 4 aylık hamile imiş ,programa çıkacakmış neyse çıktı şarkısını söyledi sonra beyaz nazar boncuğu ve altın emzik hediye etti ebru gündeş e ve sonra dediki ekranlardan doğacak kızına birşeyler söylemek istermisin ? ebru gündeş kameralara döndü ve dediki daha bugün gibi aklımda '' seni çok sevecekmişim öyle diyorlar , şuan birşey bilmiyorum....!'' buz etkisi yaptı o an bende söyledikleri o kadar soğuk bir şekilde hitap ettiki eğildim kendi karnıma anneciğim dedim ben seni çok seviyorum , karnıma düştüğün ilk günden beri ! ve okşadım karnımı ...

Bugün ebru gündeş doğum yapmış , sabah gazetelerde...Allah analı babalı büyütsün ,Rabbim uzun ömür ve sağlık versin inşallah...

Şimdi bunları niyemi yazdım ? bilmem... bilmiyorum... yazdım işte .....

Karnımıza düştükleri ilk andan itibaren değil, annelik fikri aklımıza, annelik ateşi yüreğimize düştüğü ilk andan itibaren çok sevdik biz onları, hala da çok seviyoruz ve hep çok seveceğiz. Nedense bu mesajın ağlama isteği uyandırdı bende. Bu mesajı niye yazdığını biliyorum ve anlıyorum. Rabbim derdini verdin dermanını da ver, sabrını da ver...

Hiç yaşamamış gibi canlıyım,
Bir tomurcuk dallarımda.
Sessiz sedasız,
Bir lütuf tam şuramda.
Geçiyor günler,
ayların en güzeli yılların en güzeli,
Bir umut yüreğimde geleceğe dair.
Hayaller,sıcacık herşey tamam şimdi.
Tam vuslata gelirken zaman
Mutluluğun en sonunda
Bir karanlık bir sızı tam şuramda.
Ayların en acısı,yılların en hüzünlüsü,
Bir karanlık geleceğe dair.
Hayaller kırık umutlar bitmiş.
Herşey,herşey yarım şimdi.
Yergök TOPRAK,
Yergök EVLAT,
Gülüşler yalan şimdi.

o kadar iyi anlıyorum ki seni..yaşadığın şeyin adı sadece kocaman bir KEŞKE ve NEDEN sorusu...biliyorsun bebeklerim tedaviyle oldu ve hamilelikten doğuma hatta doğumdan 3 hafta sonrasına kadar çok kötü şeyler yaşadım..hamile kalamadığım günlerde bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..bebeği istemiyordu,daha 5 aylık evliydi ve sadece bir kez korunmamıştı onda da hamile kalmıştı.test yapıp da pozitifi olduğunu görünce ilk yaptığım şey ne oldu biliyor musun dedi bana..ağladım bebek düşsün diye karnımı yumrukladım dedi..dondum kaldım..hiçbir şey demeden eve gittim ve bütün gece ağladım..

bir çoğumuz farklı ama benzer şeyler yaşıyoruz.hayat tiyatro sahnesi gibi,bizlerde verilen rolü oynamaya çalışıyoruz.

canım arkadaşım,ne diyim ki Allah sabırların en büyüğünü versin,evlatların en güzeliyle mükafatlandırsın seni.

Beni ancak sizler anlarsınız premeteciğim , aynı şeyleri yaşadık,aynı şeyleri hissettik aynı şekilde yandı içimiz.bazen konuşmasakta suskunluğumuz bile çok şey anlatır birbirimize...Rabbim sana metenin kardeşini gönderdi ,inşallah ben ve benim gibi dileyen tüm annelere de meleğinin kardeşini gönderir inşallah..sevgiyle kal arkadaşım..

saçlar süper görünüyor gerçekten...bazen değişiklik ayrı moral veriyor insana...şans getirsin sana tahlil sonuçlarını ben de bekliyorum 3 gün kaldı iyi haberler duyacağız inşallah.evet benim gebe olmamamda isabet oldu..rabbim oğluma sağlık versin inşallah diyorum.ben antalya merkezde değilim canım.medisunun sitesine girdim senden duyunca.evet kadın doğum bölümünde dediğin doktorlar var.araştır bakalım...üniversite çok karışık çünkü.şimdi de hocalara özelden randevu bile alınmıyormuş...herşeyin hayırlısı diyorum yine de...hep böyle düşünün olur mu hiç kalbinizi karartmayın arkadaşlarım...

Vaystttttttt afeti şayan olmuş....nazar değmesin tatlım.

Çok hoş,güle güle iyi günlerde kullanın...ben de bu modelin daha kısasını kestırdım,Victoria Beckham'ın kısa saçları gibi,cok yenı benımkı de...Çok memnunum, kullanışlı ve rahat bi model ve çok moda bu ara,,,kısa saçı her zaman daha modern ve frapan bulmuşumdur fakat cesaretim yoktu dogrusu,size de çok yakışmış,güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:)))

günaydın kızlar epeydir giremedim kızım hastaydı onunla ilgilendim kendim doktora gittim hem dahiliyeye hem kadın doğumcuya tansiyonum yükseliyordu dahiliyeci tansiyon takibi yapalım dedi birde tuzu kes egzersiz yap dedi kadın doğumcuda adetlerime yapacak birşey yok dedi bir problem çıkmadı bu şekilde devam edecek dedi benim pek içime sinmedi küçük şehirde yaşamanın dezavantajları doğru dürüst doktor yok 1 haftadır tuzu kestim birde yürüyüş yapıyorum bayağı bir düzelme oldu cuma günü tekrar gideceğim benden haberler böyle sizler nasılsınız akimera terken firdos preeklemsi bebek esra nehirinannesi ve diğer arkadaşlarım umarım iyisinizdir aklım hep buralardaydı insan görmedende böyle bağlanabiliyormuş sizleri çok özlemişim hepinizi kocaman öpüyorum

aaa 3 defadır yazıyorum yazıyorum hata veriyor

Bu defa oldu galiba , canımsın çok teşekkür ederim ..bayaa zor bir karar oldu ama :44: sonuçlarına değdi sanırım ..
Test sonuçlarımın bazıları çıktı daha doğrusu tamamlanmadan sizlerle paylaşmak istemedim , 10 tane idi şuan 8 tanesi bitmiş durumda.
tıp fakültesinin web sayfasından takip edebiliyorsun ya geçen hafta 4 tane sonuç çıkmışken dayanamadım doktoruma mail attım. o da beni aradı sonuçlarım normal miş hatta protein c denilen bir nane var o normal değerlerin üstünde bile çıkmış, değerinin düşük olması kan pıhtılaşmasına neden olurmuş bunlara bakarsan sende bir şey çıkmayacak dedi , şimdi tabiki Rabbime binlerce kez şükür bir hastalık falan aradığım yok ama ; herkes anlamsız bir şekilde sevinerek bana sarılıyor gördün mü bak bir şeyin yokmuş diye...peki neden ben sevinemiyorum neden sürekli içim kabarıyor , yüreğim sıkışıyor : neden kızımı kaybettim o zaman ben ...neden......!!!!!! kimse bana bunun cevabını veremiyor..çok garip çok..kızım sanki hiç olmamış muamelesi görmeye başladı bile ..buda canımı çok acıtıyor arkadaşım çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…