- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
Kızıma 6 aylık hamileyim , akşam uzanmış tv seyrediyorum ...televizyonda beyaz show..ebru gündeş 4 aylık hamile imiş ,programa çıkacakmış neyse çıktı şarkısını söyledi sonra beyaz nazar boncuğu ve altın emzik hediye etti ebru gündeş e ve sonra dediki ekranlardan doğacak kızına birşeyler söylemek istermisin ? ebru gündeş kameralara döndü ve dediki daha bugün gibi aklımda '' seni çok sevecekmişim öyle diyorlar , şuan birşey bilmiyorum....!'' buz etkisi yaptı o an bende söyledikleri o kadar soğuk bir şekilde hitap ettiki eğildim kendi karnıma anneciğim dedim ben seni çok seviyorum , karnıma düştüğün ilk günden beri ! ve okşadım karnımı ...
Bugün ebru gündeş doğum yapmış , sabah gazetelerde...Allah analı babalı büyütsün ,Rabbim uzun ömür ve sağlık versin inşallah...
Şimdi bunları niyemi yazdım ? bilmem... bilmiyorum... yazdım işte .....
Kızıma 6 aylık hamileyim , akşam uzanmış tv seyrediyorum ...televizyonda beyaz show..ebru gündeş 4 aylık hamile imiş ,programa çıkacakmış neyse çıktı şarkısını söyledi sonra beyaz nazar boncuğu ve altın emzik hediye etti ebru gündeş e ve sonra dediki ekranlardan doğacak kızına birşeyler söylemek istermisin ? ebru gündeş kameralara döndü ve dediki daha bugün gibi aklımda '' seni çok sevecekmişim öyle diyorlar , şuan birşey bilmiyorum....!'' buz etkisi yaptı o an bende söyledikleri o kadar soğuk bir şekilde hitap ettiki eğildim kendi karnıma anneciğim dedim ben seni çok seviyorum , karnıma düştüğün ilk günden beri ! ve okşadım karnımı ...
Bugün ebru gündeş doğum yapmış , sabah gazetelerde...Allah analı babalı büyütsün ,Rabbim uzun ömür ve sağlık versin inşallah...
Şimdi bunları niyemi yazdım ? bilmem... bilmiyorum... yazdım işte .....[/QUOT
Canım benim seni çok iyi anlıyorum dememe gerek yok heralde...Allah neye önem verdiğimizi bildiği için belkide denedi bizi bilemiyorum bu hiçbir zaman cevabını alamayacağımız bir soru. Bende bunları gerçekten düşünüyorum.Ne kadar yukardaysan o kadar sert düşüyosun
Şimdi bunları niyemi yazdım ? bilmem... bilmiyorum... yazdım işte .....
Hiç yaşamamış gibi canlıyım,
Bir tomurcuk dallarımda.
Sessiz sedasız,
Bir lütuf tam şuramda.
Geçiyor günler,
ayların en güzeli yılların en güzeli,
Bir umut yüreğimde geleceğe dair.
Hayaller,sıcacık herşey tamam şimdi.
Tam vuslata gelirken zaman
Mutluluğun en sonunda
Bir karanlık bir sızı tam şuramda.
Ayların en acısı,yılların en hüzünlüsü,
Bir karanlık geleceğe dair.
Hayaller kırık umutlar bitmiş.
Herşey,herşey yarım şimdi.
Yergök TOPRAK,
Yergök EVLAT,
Gülüşler yalan şimdi.
Karnımıza düştükleri ilk andan itibaren değil, annelik fikri aklımıza, annelik ateşi yüreğimize düştüğü ilk andan itibaren çok sevdik biz onları, hala da çok seviyoruz ve hep çok seveceğiz. Nedense bu mesajın ağlama isteği uyandırdı bende. Bu mesajı niye yazdığını biliyorum ve anlıyorum. Rabbim derdini verdin dermanını da ver, sabrını da ver...
Canım arkadaşım..sana dayanıyorum esra sende bana dayan başka çaremiz yok..canım benim .....
o kadar iyi anlıyorum ki seni..yaşadığın şeyin adı sadece kocaman bir KEŞKE ve NEDEN sorusu...biliyorsun bebeklerim tedaviyle oldu ve hamilelikten doğuma hatta doğumdan 3 hafta sonrasına kadar çok kötü şeyler yaşadım..hamile kalamadığım günlerde bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..bebeği istemiyordu,daha 5 aylık evliydi ve sadece bir kez korunmamıştı onda da hamile kalmıştı.test yapıp da pozitifi olduğunu görünce ilk yaptığım şey ne oldu biliyor musun dedi bana..ağladım bebek düşsün diye karnımı yumrukladım dedi..dondum kaldım..hiçbir şey demeden eve gittim ve bütün gece ağladım..
bir çoğumuz farklı ama benzer şeyler yaşıyoruz.hayat tiyatro sahnesi gibi,bizlerde verilen rolü oynamaya çalışıyoruz.
ya harbiden çok istedik diyemi böyle oluyor anlayamıyorum.ama insan çok istemekle yada az istemek ne bileyim insan duygularına yön veremezki ! ben bunu çok isteyeyim ya da az isteyeyim diye ..annelik duygusu her canlıda aynı değilmidir anlayamıyorum ,aklım almıyor gerçekten..
canım arkadaşım,ne diyim ki Allah sabırların en büyüğünü versin,evlatların en güzeliyle mükafatlandırsın seni.
Kızlaarrrrr .. dün kuaföre gittim saçlarımı küt kestirdim birde kahverengiye boyattım nasıl olmuş..
Vaystttttttt afeti şayan olmuş....nazar değmesin tatlım.
Kızlaarrrrr .. dün kuaföre gittim saçlarımı küt kestirdim birde kahverengiye boyattım nasıl olmuş..
Canım benim inşaallah, nasılsın neler yapıyosun bakalım tatlişkom
Vaystttttttt afeti şayan olmuş....nazar değmesin tatlım.
saçlar süper görünüyor gerçekten...bazen değişiklik ayrı moral veriyor insana...şans getirsin sana tahlil sonuçlarını ben de bekliyorum 3 gün kaldı iyi haberler duyacağız inşallah.evet benim gebe olmamamda isabet oldu..rabbim oğluma sağlık versin inşallah diyorum.ben antalya merkezde değilim canım.medisunun sitesine girdim senden duyunca.evet kadın doğum bölümünde dediğin doktorlar var.araştır bakalım...üniversite çok karışık çünkü.şimdi de hocalara özelden randevu bile alınmıyormuş...herşeyin hayırlısı diyorum yine de...hep böyle düşünün olur mu hiç kalbinizi karartmayın arkadaşlarım...
saçlar süper görünüyor gerçekten...bazen değişiklik ayrı moral veriyor insana...şans getirsin sana tahlil sonuçlarını ben de bekliyorum 3 gün kaldı iyi haberler duyacağız inşallah.evet benim gebe olmamamda isabet oldu..rabbim oğluma sağlık versin inşallah diyorum.ben antalya merkezde değilim canım.medisunun sitesine girdim senden duyunca.evet kadın doğum bölümünde dediğin doktorlar var.araştır bakalım...üniversite çok karışık çünkü.şimdi de hocalara özelden randevu bile alınmıyormuş...herşeyin hayırlısı diyorum yine de...hep böyle düşünün olur mu hiç kalbinizi karartmayın arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?