- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
ay çok hoş bir bayanmışsın canımcım,Maaşallah sana.saçlarında çok yakışmış,güle güle kullan.seni burdan olsa bile görmek mutlu etti beni:)
Çok hoş,güle güle iyi günlerde kullanın...ben de bu modelin daha kısasını kestırdım,Victoria Beckham'ın kısa saçları gibi,cok yenı benımkı de...Çok memnunum, kullanışlı ve rahat bi model ve çok moda bu ara,,,kısa saçı her zaman daha modern ve frapan bulmuşumdur fakat cesaretim yoktu dogrusu,size de çok yakışmış,güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:)))
of anam bu ne güzellik canım çok güzel olmuşun çok yakışmış güle güle kullan
Bu defa oldu galiba , canımsın çok teşekkür ederim ..bayaa zor bir karar oldu ama :44: sonuçlarına değdi sanırım ..
Test sonuçlarımın bazıları çıktı daha doğrusu tamamlanmadan sizlerle paylaşmak istemedim , 10 tane idi şuan 8 tanesi bitmiş durumda.
tıp fakültesinin web sayfasından takip edebiliyorsun ya geçen hafta 4 tane sonuç çıkmışken dayanamadım doktoruma mail attım. o da beni aradı sonuçlarım normal miş hatta protein c denilen bir nane var o normal değerlerin üstünde bile çıkmış, değerinin düşük olması kan pıhtılaşmasına neden olurmuş bunlara bakarsan sende bir şey çıkmayacak dedi , şimdi tabiki Rabbime binlerce kez şükür bir hastalık falan aradığım yok ama ; herkes anlamsız bir şekilde sevinerek bana sarılıyor gördün mü bak bir şeyin yokmuş diye...peki neden ben sevinemiyorum neden sürekli içim kabarıyor , yüreğim sıkışıyor : neden kızımı kaybettim o zaman ben ...neden......!!!!!! kimse bana bunun cevabını veremiyor..çok garip çok..kızım sanki hiç olmamış muamelesi görmeye başladı bile ..buda canımı çok acıtıyor arkadaşım çok...
Bu defa oldu galiba , canımsın çok teşekkür ederim ..bayaa zor bir karar oldu ama :44: sonuçlarına değdi sanırım ..
Test sonuçlarımın bazıları çıktı daha doğrusu tamamlanmadan sizlerle paylaşmak istemedim , 10 tane idi şuan 8 tanesi bitmiş durumda.
tıp fakültesinin web sayfasından takip edebiliyorsun ya geçen hafta 4 tane sonuç çıkmışken dayanamadım doktoruma mail attım. o da beni aradı sonuçlarım normal miş hatta protein c denilen bir nane var o normal değerlerin üstünde bile çıkmış, değerinin düşük olması kan pıhtılaşmasına neden olurmuş bunlara bakarsan sende bir şey çıkmayacak dedi , şimdi tabiki Rabbime binlerce kez şükür bir hastalık falan aradığım yok ama ; herkes anlamsız bir şekilde sevinerek bana sarılıyor gördün mü bak bir şeyin yokmuş diye...peki neden ben sevinemiyorum neden sürekli içim kabarıyor , yüreğim sıkışıyor : neden kızımı kaybettim o zaman ben ...neden......!!!!!! kimse bana bunun cevabını veremiyor..çok garip çok..kızım sanki hiç olmamış muamelesi görmeye başladı bile ..buda canımı çok acıtıyor arkadaşım çok...
canım tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim protein c yüksekliği problem değil düşüklüğünde kanda pıhtılaşma sorunu oluyor benim protein s düşük çıkmıştı nasıl açıklayacak o zaman bu durumu neden yaşamışın preeklemsi illetini nerden buldu ya bu illet bizleri of allahım ne zor bir durum doğru dürüst hamilelik bile yaşayamıyoruz allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
Zaten açıklayamıyorlar ya birtanem.testleri kendi kadın doğumcum istemişti, prof.zaten sende birşey çıkmaz demişti bana.. ona göre ben plesantanın hastalanması durumunu yaşamışım birdaha olacak diye birşey yok diyor..hamile kalmadan 2 ay evvelinden folbiol kullanman yeterli dedi..çok korkuyorum ama biliyorsunuz bir o kadar da istiyorum tam bir paradoks...
evet korku hepimizde var canım ama biraz cesaret bitanem birşeyin çıkmaması ne güzel ama neden o zaman bak bende kanda pıhtılaşma çıktı hemde en ağırlarından gebelikten 2 ay önce folbiol birde coraspin kullanabilirsin benim günlük hayatımda bile riskim var ve bu durum genetik kızımda bile çıkma ihtimali var bazen öyle bunalıyorumki kızıma bir kardeş doğuramayacağım diye bazende deli gibi annelik ağır basıyor eşimde aslında çok istiyor ama bana birşey olacak diye vazgeçiyor allahım büyük elbet bizlerede bir kapı açacak birde benim yaşadığım şehir küçük doğru dürüst doktor bile yok buda dezavantaj...
Bu soruların cevabını yaşamadan veremeyeceğiz ne yazık ki..her zaman söylüyorum her gebe farklı aynı insanın yaşadığı gebeliklerde farklı sadece bir mucize başka bir adı yok..Rabbim hayırlısını nasip etsin canım arkadaşım benim...
kızlar okuduğum bir kitaptan şöyle bir cümle kalmış aklımda,geçen facede gezinirken gördüm ve hatırladım..tam bizi ve yaşadıklarımızı anlatıyor.
- Neden Hiç Tanımadığımız Bazı İnsanlar Çok Yakın Gliyor Bize Olric ?
- İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki efendimiz ....
akimeracım ne kadar zor şeyler yaşamışsın,ama sabrederek sonuca ulaşmışsın, bazen etrafımızdaki insanların yaşadıklarını n aynısı bizim başımıza gelse dayanamayacağımızı düşünüyoruz ama Allah her derdin sabrını veriyo.Umarım bizde birgün mutlu olabiliriz.
Nigarcım sana ve kızına çok geçmiş olsun şidi iyisindir İnşaallah.
Nehirinannesi, önce tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim ben zaten biliyodum bişey çıkmıcanı, o sorularıda sorma ben sormuyorum artık sordukca herşey daha bi zorlaşıyor.yaşamak anlamsız hale geliyor.Böyle olacaktı demekki oldu.Oğlumu kaybettikten 30 gün sonra yeni bi eve taşındık,hep hayalini kuruyodum ama imkanlar çok kısıtlıydı,sonra birdenbire oldu yani Allah nasip etti hani sen diyosunya bir kuru ekmek olsaydı ama kızımda yanımda olsaydı işte bende o zaman eve bakmaya bile gitmedim sadece taşındım çocuk odası olması gereken yerde hiç eşya yok bazen o odaya giriyorum ve ne olursa olsun bu oda senin oğlum diyorum.keşke sende olsaydın da evim olmasaydı diyorum.Ama şu kainatta bizim durumumuz Nasrettin Hoca misali belki. kocaman karpuz yerde küçücük ceviz koca ağaçta yetişiyor diye hayıflanmış kafaya ceviz düşünce anlamış hikmetini, karpuzun yerde durmasının sebebini belki bu kadar basit.benim bulunduğum şehirde bi çocuk kayboldu 5 sene oldu hala yok ben şimdi hep bunları düşünüyorum.çünkü sende bende çok iyi biliyoruz başımıza bu hayatta herşey geliyo bana gelmez diye bişey yok. bende her yağmur yağdığında veya bu soğuk havalarda düşünüyorum oğlumu ağlıyorum,bide ben kaybettiğimde aşırı yağışlıydı hava o aklıma geliyo.ama sonra diyorum o artık üşümez acıkmaz korkmaz. Onlar çok mutlu.Bu dünyadan ve kötülüklerden uzaktalar.Ben böyle düşünüyorum. Prenses Nehir'ciğim, Aslan Toprak'cığım
kızlar okuduğum bir kitaptan şöyle bir cümle kalmış aklımda,geçen facede gezinirken gördüm ve hatırladım..tam bizi ve yaşadıklarımızı anlatıyor.
- Neden Hiç Tanımadığımız Bazı İnsanlar Çok Yakın Gliyor Bize Olric ?
- İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki efendimiz ....
akimeracım ne kadar zor şeyler yaşamışsın,ama sabrederek sonuca ulaşmışsın, bazen etrafımızdaki insanların yaşadıklarını n aynısı bizim başımıza gelse dayanamayacağımızı düşünüyoruz ama Allah her derdin sabrını veriyo.Umarım bizde birgün mutlu olabiliriz.
Nigarcım sana ve kızına çok geçmiş olsun şidi iyisindir İnşaallah.
Nehirinannesi, önce tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim ben zaten biliyodum bişey çıkmıcanı, o sorularıda sorma ben sormuyorum artık sordukca herşey daha bi zorlaşıyor.yaşamak anlamsız hale geliyor.Böyle olacaktı demekki oldu.Oğlumu kaybettikten 30 gün sonra yeni bi eve taşındık,hep hayalini kuruyodum ama imkanlar çok kısıtlıydı,sonra birdenbire oldu yani Allah nasip etti hani sen diyosunya bir kuru ekmek olsaydı ama kızımda yanımda olsaydı işte bende o zaman eve bakmaya bile gitmedim sadece taşındım çocuk odası olması gereken yerde hiç eşya yok bazen o odaya giriyorum ve ne olursa olsun bu oda senin oğlum diyorum.keşke sende olsaydın da evim olmasaydı diyorum.Ama şu kainatta bizim durumumuz Nasrettin Hoca misali belki. kocaman karpuz yerde küçücük ceviz koca ağaçta yetişiyor diye hayıflanmış kafaya ceviz düşünce anlamış hikmetini, karpuzun yerde durmasının sebebini belki bu kadar basit.benim bulunduğum şehirde bi çocuk kayboldu 5 sene oldu hala yok ben şimdi hep bunları düşünüyorum.çünkü sende bende çok iyi biliyoruz başımıza bu hayatta herşey geliyo bana gelmez diye bişey yok. bende her yağmur yağdığında veya bu soğuk havalarda düşünüyorum oğlumu ağlıyorum,bide ben kaybettiğimde aşırı yağışlıydı hava o aklıma geliyo.ama sonra diyorum o artık üşümez acıkmaz korkmaz. Onlar çok mutlu.Bu dünyadan ve kötülüklerden uzaktalar.Ben böyle düşünüyorum. Prenses Nehir'ciğim, Aslan Toprak'cığım
Sizin yazdıklarını her okumamda içimden ağlamak geliyor,gözlerim dolu dolu oldu yine...Onlar bizim melek olan yavrularımız,evet ' üşümez,korkmaz,acıkmazlar...' Kızım,Ela'm şu an beşiğinde uyuyor,bazen avaz avaz ağlamak gelıyo içimden,,,Biricik kızım diyemiyorum...O güzel minik yüzüne her baktıgımda, eşimin 'ablasına benziyor' deyişi aklıma gelıyor,hiç göremediğim ablası,Nil'im toprak olan miniğim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?