- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
canım yazdığını yeni fark etmişim iyi olamna çok sevindim demekki psikolojikmiş bak ailende yanına gelmiş ne güzel tansiyonun çıkmaması ne güzel bir haber panik atakda kötü birşeydir kızkardeşimden biliyorum panik atakda yaşadığın stresden olabilir psikiyatriye gittin mi ne dedi doktor birde çizelge yapsanda haftanı takip etsek kendine iyi bak
canım iyi olmna çok sevindim aslında en iyisini yapıyorsun kendini dinlememekle insan kendini dinledikçe birşeyleri çıkıyor mesela ben eşim bir tansiyon aleti getirdi eve hergün tansiyonum ölçüyor zaten bebek istemiyordu buda bahanesi oldu bak görüyonmu sende şu an bile tansiyon var birde hamile kalsan nasıl olacak diyor o kadar temizlik yapnma canım biraz canının kıymetini bil bak kızarım kanepeleri değiştirmek falan allahım inşallah gönlüne göre verir tabi öncelikle sağlıklı vaktinde doğum yapman ama kızda olsa hiç fena olmaz demi şöyle saçlı tombik bir bebek coraspini ihmal etme terkenede söylemiştim birde limonu sık suyun içine onuda iç doğal kan cıvıltıcı ve tansiyon dengeleyici duların içinde kocaman bir amin diyorum kendine ve yeğenlerimiz iyi bakslm kızlarrr...terkencim bu kadar stres yapma hayatım sonunda rabbimin dediği olacak biz ne yaparsak yapalım.gerisi boş.sadece böle yaparak kendimize zarar veririz.inan ben hiç düşünmüyorum bile.ne tansiyonumu ölçüyorum ne şekerimi.12+4 haftalık oldum ama çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.geçen gün bi temizliğe kaktım inan koca koca koltukları çekyatları sandığı televizyonu falan kaldırıp yerlerini değiştirdim üstelikte tek başıma.hamile olduğum aklıma bile gelmedi.akşam eşimden fırça yiyince hatırladım ertesi gün kntrole gittim allaha şükür bişey olmamış bebişime.doktorum bana adece coraspirin verdi ama inan tembellikten henüz onuda kullanmaya başlamadım.arada bi ölçüyorum tansiyonumu normal çıkıyo.bende hiç önemsemiyorum.gerçi gebelik tansiyonu 20.haftadan snr çıkar diyo doktorum ama bana oı kullandığınız clexen yanlış yazmadıysam hiç bahsetmedi bile doktorum.ne olduğunu bile bilmiyorum.iğne falamı bu.sen nezaman kullamaya başladın bana neden verimedi acaba??neyse bu sefer inat ettim 40 .haftayı görücem inşallah kızlar bebşimi sağsalim alıcam kucağıma.ilk oğlumu 36 haftalık ikinci oğlumu 30 haftalık doğdum.büyük oğlum 2 kilo küçük oğlum 1 kilo doğdu:)) ahh ahhh hasret kaldım şöle tombik bi bebeği kucağıma almak istiyorum sağlıklı gününde doğan mümkünse kız olsun ve saçları olsun inşallah:))) iki oğlumda keltoş doğduda.bu sefer sipariş veriyorum.rabbim duysun sesimi inşallah.acısını üzüntüsünü göstermeden sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bizim topikte herkes hamile kaldı kızlar bazıları dourdu çoğuda hamile.çok mutlu oluyorum böle güzel haberleri alınca.inşallah darısı bu topiğin başına.bütün kızlar inşallah hamile kalsın preklemsi nedir yaşamadan sağsalim güzel tombiş bebekler alssın kucağına inşalllahhhhh...
bu arada geçmiş konuları malum çocuklardan fırsat bulup pek takip edemiyorum konulara dahil olamıyorum arada böle girip kafamdan yorumlar yazıyorum inşallah sizinle ilgili önemli olaylar olduysa kaçırıpta sizi tınlamıyomuşum havası vermiyorumdur.eğer öleysede çok özür dilerim.öpüyorum hepinizi.beni mazur görün.böle girdi kaçtı yapıyorum.ama inanın gönlüm hep sizlerle..
slm kızlarrr...terkencim bu kadar stres yapma hayatım sonunda rabbimin dediği olacak biz ne yaparsak yapalım.gerisi boş.sadece böle yaparak kendimize zarar veririz.inan ben hiç düşünmüyorum bile.ne tansiyonumu ölçüyorum ne şekerimi.12+4 haftalık oldum ama çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.geçen gün bi temizliğe kaktım inan koca koca koltukları çekyatları sandığı televizyonu falan kaldırıp yerlerini değiştirdim üstelikte tek başıma.hamile olduğum aklıma bile gelmedi.akşam eşimden fırça yiyince hatırladım ertesi gün kntrole gittim allaha şükür bişey olmamış bebişime.doktorum bana adece coraspirin verdi ama inan tembellikten henüz onuda kullanmaya başlamadım.arada bi ölçüyorum tansiyonumu normal çıkıyo.bende hiç önemsemiyorum.gerçi gebelik tansiyonu 20.haftadan snr çıkar diyo doktorum ama bana oı kullandığınız clexen yanlış yazmadıysam hiç bahsetmedi bile doktorum.ne olduğunu bile bilmiyorum.iğne falamı bu.sen nezaman kullamaya başladın bana neden verimedi acaba??neyse bu sefer inat ettim 40 .haftayı görücem inşallah kızlar bebşimi sağsalim alıcam kucağıma.ilk oğlumu 36 haftalık ikinci oğlumu 30 haftalık doğdum.büyük oğlum 2 kilo küçük oğlum 1 kilo doğdu:)) ahh ahhh hasret kaldım şöle tombik bi bebeği kucağıma almak istiyorum sağlıklı gününde doğan mümkünse kız olsun ve saçları olsun inşallah:))) iki oğlumda keltoş doğduda.bu sefer sipariş veriyorum.rabbim duysun sesimi inşallah.acısını üzüntüsünü göstermeden sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bizim topikte herkes hamile kaldı kızlar bazıları dourdu çoğuda hamile.çok mutlu oluyorum böle güzel haberleri alınca.inşallah darısı bu topiğin başına.bütün kızlar inşallah hamile kalsın preklemsi nedir yaşamadan sağsalim güzel tombiş bebekler alssın kucağına inşalllahhhhh...
Kızlarr malesef 3.de oğlanmış( off yaa bi kız tutturamadık.neyse rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah..[
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah olsun varsın oğlanlar arkadaş sıkıntısı çekmeyecek en azından sağlıklı olsunda önemli olan o hayırlı evlat olur inşallah
Bu acıyı tatmış butun herkes için duacıyım ben.Rabbim ınsallah sağlıklı bı evlat sahıbı olabılmeyı sıze de nasib eder.Ben ki bu preeklampsi illeti yüzünden bebeğimi kaybettiğim gibi kendi canımdan da oluyordum neredeyse.Ben de sızın gıbı o gunlerı dusundukçe yaşadıklarıma ınanamıyorum ama zaman herşeyin ilacı.İnşallah sız de bebeğinizi kucağınıza aldığınızda acınız sevince mutluluğa dönüşecek.preeklampsi ikinci gebelikte ilki kadar ağır seyretmiyor.Ben gebeliğimi öğrenmeden önce şişmeye başladığımı farkettim,bedenimde herkesin gözle görebileceği şekilde ödem oluştu.5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim,clexan ve coraspin kullanmaya başladıktan sonra normale döndü herşey.36 hafta 4 gunluk doğum yaptım,tehlikeye girmeye başlamıştı bebeğim ama şükürler olsun ki sağlıklı doğdu.2 aylık şimdi teyzesi,Allah'ım size de nasib edecek inşallah,isteyen herkese nasib etsin,duanın gücüne inanan bırı olarak dualarımı eksık etmıyorum bızler gıbı olan butun arkadaşlardan...
çok çok geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm allahsabır versin
ben 2 gebelik yaşadım ikiside preklemsiydi ilkinde 6. aydan sonra ortaya çıktı dr kontrolünde 36. haftada suni sancıyla sağlıklı bi doğum yaptım.(çeşitli sorunlar sıkıntılar yaşadım tabi)
2. de 2 ay oldu doğum yapalı diyet yaptım hiç tuz kullanmadım düzenli kontrollere gittim.benim yaşım 26.
30 dan sonra normal gebelikler bile riskli olabiliyor belki yaşta faktördür bilemiyorum benim şansım yaşımın küçük olması olablir belki bebeklerim yaşıyor çok şükür.
allah yardımcın olsun.
merhaba nasılsınız kızlar ben iyiyim haftasonu annem ve kardeşlerim geldi istanbuldan çok mutlu oldum 15 olan tansiyon biranda 12ye indi kardiyoloğa gittik klp ekgme bakıldı turp gibi maşallah panik atakmışım ve direk psikiyetriye gönderdi o kadar sevindimki panik atak olduğuma tövbe yarabbim işte böyle sizler napıyorsunuz
günaydın can arkadaşlarım...yorumlarınızı okudum hepiniz iyisiniz şükür...sevgili lalenin de sağlıklı bebekler dünyaya getirmesi yeni umutlarımızdan...benim testin sonucu negatif çıktı...aslında çok da üzülmedim ama 7 gün geçti adetim başka sorun olmaz inşallah...doktorlar da özel hastanelerde bile çok yoğun.19 ekime randevu verdi...1 gün sonra da nehirin annesinin umutlu haberlerini alacağız inşallah firdos terken akimera hepiniz kocaman öpüldünüz...
iyiyim tatlım ya napiyim o dengesiz ,insanlarla bende çok uğraştım benim oğlum 37 hftalık olmasına rağmen preklempsi sebebiyle 2 kilo doğmuştu yok agu yapabiliyormu yok bilmem ne özürlü muamelesi yapmışlardı bir arkadaşım var burda 8 yaşında ikiz kızları var 5buçuk aylıkken tansiyonu yükselmiş ve birbuçuk ay hastanedeyatmış 7 aylık dığurmuşlar aman Allahım öyle tatlılarki zaten büyüdüklerinde anlaşılmıyorki prematüre doğdukları halamın torun 6 aylık doğdu 600 gram oda preklempsi şimdi 6 yaşında o minyatür halide gitmiş çok ufak tefekti toparlamış onuda anlamıyoruz prematüre doğduğunu insanlar çok mal ya şimdi kzımdada böyle bir yorumla karşılaşırsam direk dalacam saçına başına))))
Ben önceki hamileliğimde ağır preeklampsi geçirdiğimi söyledim,olanları anlattım,hemen clexan 4000 ve coraspin'e başlamam gerektiğini söyledi Doçent.
slm kızlarrr...terkencim bu kadar stres yapma hayatım sonunda rabbimin dediği olacak biz ne yaparsak yapalım.gerisi boş.sadece böle yaparak kendimize zarar veririz.inan ben hiç düşünmüyorum bile.ne tansiyonumu ölçüyorum ne şekerimi.12+4 haftalık oldum ama çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.geçen gün bi temizliğe kaktım inan koca koca koltukları çekyatları sandığı televizyonu falan kaldırıp yerlerini değiştirdim üstelikte tek başıma.hamile olduğum aklıma bile gelmedi.akşam eşimden fırça yiyince hatırladım ertesi gün kntrole gittim allaha şükür bişey olmamış bebişime.doktorum bana adece coraspirin verdi ama inan tembellikten henüz onuda kullanmaya başlamadım.arada bi ölçüyorum tansiyonumu normal çıkıyo.bende hiç önemsemiyorum.gerçi gebelik tansiyonu 20.haftadan snr çıkar diyo doktorum ama bana oı kullandığınız clexen yanlış yazmadıysam hiç bahsetmedi bile doktorum.ne olduğunu bile bilmiyorum.iğne falamı bu.sen nezaman kullamaya başladın bana neden verimedi acaba??neyse bu sefer inat ettim 40 .haftayı görücem inşallah kızlar bebşimi sağsalim alıcam kucağıma.ilk oğlumu 36 haftalık ikinci oğlumu 30 haftalık doğdum.büyük oğlum 2 kilo küçük oğlum 1 kilo doğdu:)) ahh ahhh hasret kaldım şöle tombik bi bebeği kucağıma almak istiyorum sağlıklı gününde doğan mümkünse kız olsun ve saçları olsun inşallah:))) iki oğlumda keltoş doğduda.bu sefer sipariş veriyorum.rabbim duysun sesimi inşallah.acısını üzüntüsünü göstermeden sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bizim topikte herkes hamile kaldı kızlar bazıları dourdu çoğuda hamile.çok mutlu oluyorum böle güzel haberleri alınca.inşallah darısı bu topiğin başına.bütün kızlar inşallah hamile kalsın preklemsi nedir yaşamadan sağsalim güzel tombiş bebekler alssın kucağına inşalllahhhhh...
çok çok çok gemiş olsun.Benim hamileliğimde de benzer şeyler yaşandı oğluşumun 2 hafta geriden geliyodu gelişimi ama hamileliğimin 7. ayından sonra böyle bi sorun çıktığı için tehlike çok değildi doğarsa yaşar diyorlardı ama acilen alınması gerektiğini söylüyordu tüm doktorlar.en sonunda özel çapa hastanesinde yunus bey korkulacak birşey olmadığını bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağımızı söyledi anne karnında.normal doğum zmaanına 10 gün kala doğdu bebeğim 2kilo 440 gram doğdu.Ama çok sağlıklı. Tabiki insan bir kere daha hamileliği düşündüğünde aynı şeyleri yaşayacığını sanıyor. ama bu o hamileliğe özgü bir durumdu tüm doktorlar aynı şeyi söyledi anneyle ilgli bi durum değil hamileliğe özgü bi durum diye.İnşallah yeniden Rabbim hamilelik duygusunu annelik duygusunu tattırır sağlıklı bir şekilde ve ilk evladının meleğinin acısını biraz olsun hafiflettirir.
Kızlarr malesef 3.de oğlanmış( off yaa bi kız tutturamadık.neyse rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah..
canlarımmmm benim hepinize cümleten selamlar, umarım herkes iyidir bu aralar çok sık buluşamıyoruz ama artık galiba bende hayatın akışına kapıldım gidiyorum zaman hızla geçip gidiyor bir pazartesiyi birde bugün cumayı görüyorum,herkesin Cuması hayırlı olsun dualarınız kabul olsun inşaallah...sabahları iş akşamları hobilerim işte öyle.genel olarak iyiyim. çok girmiyorum ya sanki yüzyüze görüşmüyoruz ama hepinizi çok özledim :) göredende özlenebiliyor dostlar demekki.....en samimi sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?