Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım tahlillerin çok güzel çıkmış birşey gözükmüyor pıhtılaşma problemin yok doktoruna gittinmi ne dedi

canım tahlillerin çok güzel çıkmış birşey gözükmüyor pıhtılaşma problemin yok doktoruna gittinmi ne dedi

henüz prof. a göstermedim .. kendi kadın doğumcuma mail attım yanıtını bekliyorum...bana görede pıhtılaşma çıkmadı evet bakalım onlar ne diyecek belki bizim yorumlayamadığımız şeyler vardır ...

Tüylerim diken diken oldu okuyunca,biz özel anneleriz ve hep özel kalacağız...bunu biliyordum,sızden duymak daha da guzel..bızler normal degılız,,normalin üstünde belkı.. olaganustu sevgılerımız,,,hayata bakısımız, herseyımız...bızım yavrularımız cocuk degıl bızım gozumuzde ...aşk... bunun boyle oldugunu sadece bızler biliriz,,,dıgerlerı(!) abartmaca der,çocuklarımız bile sıradan olmayacaklar,çünkü onların anneleri bizleriz, biz seçilmiş anneleriz...

Bir offf çeksem ne olur,,,karşıki dağ ağlar mı halimize...güneş yanar mı yüreğimiz kadar,offfffffffff,offfffffffffff

Kızlarr günaydın....
Bir kaç gündür yazamıyorum canlarım , nasılsınız... 19 ekim den beri yine acı dolu haberler , önce şehitlerimiz ,canlarımız , şimdi de van daki deprem..Allah tan ölenlere rahmet , acılı ailelere sabır diliyorum , şifa dileyenlerin yanında olsun inşallah..
2011 yılı gerçekten tüm dünyaya iyi gelmedi , gelecek yeni yılda bu acıların hiçbirini göstermesin rabbim inşallahh.
Dün geceden beri enkaz altında kalıpta sağ olanları düşünüyorum, üşüyorlarsa , seslerini duyuramıyorlarsa diye diye kahroluyorum..Allahım neolurr onların yardımcısı ol..amiiinnn.......

merhaba kızlar..yine sessiz kalmış buralar.hepiniz iyisinizdir İnşallah.çook öpüyorum herkesi.

merhabalar ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı

Canım merhaba hoşgeldin,ben tabi tansiyon rahatsızlığımı anlamadığım için,8. ayda sonlandırılmış gebeliğimden sonra içtim.tansiyonum.15-16-17 civarındaydı o zaman.1 ayda anca düşürdü yani nekadar doğru ama çok vurucu bi ilaç değil anladığım kadarıyla,dolayısıyla zararlı olmayabilir.Dr. nun dediği gibi kullan ama başka bi hekimede danış bence.günde 3 adet kullanma düşünceni dr.unla paylaş veya korkunu açıkca doktora söyle bi açıklama mutlaka yapacaktır.Allah yardımcın olsun canım,belki yapıyosundur bilmiyorum,bol bol limonlu su iç ve dinlen en önemlisi içini ferah tut.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah...

kızlar ben buralardayım.arada bir ikiz anneleri topiğine takılıyorum o kadar..ama bizim sayfamız boş kaldı nedense.Nehirinannesi,Terken,Akimera nerelerde acaba??

canım hoşgeldin ben doğumdan sonra kullanmıştım alfameti bence doktorun verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin masum bir ilaç ilk gebeliğinmi umarım vaktinde sağlıklı doğum yaparsın

İYİ BAYRAMLAR

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.Allahım bütün hamile arkadaşlarımın sağlıcakla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.Allahım melek annelerinin muradını tez zamanda versin.

slm kızlar nslsınız bakalım.ben iyiyim buralardayımda pek yazamıyorum malum çocuklar çok vaktimi alıyo birde hamileliğin verdiği bi tembellik var inanın parmağım klavyeye gfitmiyo.kendi açtığım topiğe bile giriyorum yazmadan çıkıyorum arasıra bi durum varsa öle cevap yazıyorum işte.ben iyiyim 16 haftalık oldum.doktorum çıkarsa eğer şikayetlerimin 20.haftadan snr çıkabileceğini sölüyo.geçen seferde öle olmuştu.geçen hafta kntrole gittim tansiyonumun 130-100 çıktı doktor yüksek olduğu için tansiyon takibi yapmamı istedi.10 gün ölçücem bakalım ne çıkacak.hergece rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum.geçen akşam bebişimi 1,5 kilo doğurduğmu gördüm bu gecede 29 haftalık doğum yapıyodum.heycan başladı sanırım.inşallah bu sefer gününde olmas bile en erken 36 haftalık falan doğum yaparımda küvezlerde uğraşmam diye ümit ediyorum.bu arada topikte gerçekten ıssız kalmış.nerelerdesiniz.neler yapıyosunuz.bu arada şimdiden bayramınızı kutlarım.öpüyorum hepinizi görüşürüz.bye..

Kızlaaaarrr, canlarımm, kader arkadaşlarım...

uzun süredir yazamıyorum , hepinizi çok özledim ..işler öyle bir yoğunki anlatamam eve zor atıyorum kendimi yetmiyor evdende çalışıyorum..doğumda ve sonrasında toplam iki ay izin yaptım tabiri caizse anamdan emdiğim süt ziyadesi ile burnumdan gelmiş durumda.Allah yardımcım olsun..Bu arada aklım hep sizlerde bir türlü fırsat bulup girip okuyamadım bile ama görüyorumki çok şükür hepiniz iyisiniz , akimera da yazmış iyi olmana çok sevindim canım .altın zamanlarını yaşıyorsun şimdi asıl önemli olan .haftadan sonra hep söylüyorum birtanem lütfen çok dikkatli ol..

Yetto sende hoşgeldin arkadaşım..tansiyon ilacın ile ilgili sana tavsiyem eğer aklında şüphelerin varsa başka bir hekimle de görüş lütfen, keşke bende senin gibi daha bilinçli davranabilseydim araştırsaydım ve keşke tek bir doktorla yetinmese idim ama ne çare olan oldu.umarım bizim yaşadıklarımızın hiç bir başına gelmez Allahım tüm hamileleri ve bebişleri korusun..

firdos, toprakesra, terken , nigar ve adını yazamadığım dostlarım.hepinizi tek tek kucaklıyorum .bu sayfalarda hep birbirimizin gözyaşını sildik , teselli olduk acısını paylaştık ve inanıyorum ki güzel günlerde de birlikte olacağız ..HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN DOSTLARIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…