slm kızlarrr...terkencim bu kadar stres yapma hayatım sonunda rabbimin dediği olacak biz ne yaparsak yapalım.gerisi boş.sadece böle yaparak kendimize zarar veririz.inan ben hiç düşünmüyorum bile.ne tansiyonumu ölçüyorum ne şekerimi.12+4 haftalık oldum ama çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum.geçen gün bi temizliğe kaktım inan koca koca koltukları çekyatları sandığı televizyonu falan kaldırıp yerlerini değiştirdim üstelikte tek başıma.hamile olduğum aklıma bile gelmedi.akşam eşimden fırça yiyince hatırladım ertesi gün kntrole gittim allaha şükür bişey olmamış bebişime.doktorum bana adece coraspirin verdi ama inan tembellikten henüz onuda kullanmaya başlamadım.arada bi ölçüyorum tansiyonumu normal çıkıyo.bende hiç önemsemiyorum.gerçi gebelik tansiyonu 20.haftadan snr çıkar diyo doktorum ama bana oı kullandığınız clexen yanlış yazmadıysam hiç bahsetmedi bile doktorum.ne olduğunu bile bilmiyorum.iğne falamı bu.sen nezaman kullamaya başladın bana neden verimedi acaba??neyse bu sefer inat ettim 40 .haftayı görücem inşallah kızlar bebşimi sağsalim alıcam kucağıma.ilk oğlumu 36 haftalık ikinci oğlumu 30 haftalık doğdum.büyük oğlum 2 kilo küçük oğlum 1 kilo doğdu:)) ahh ahhh hasret kaldım şöle tombik bi bebeği kucağıma almak istiyorum sağlıklı gününde doğan mümkünse kız olsun ve saçları olsun inşallah
:))) iki oğlumda keltoş doğduda.bu sefer sipariş veriyorum.rabbim duysun sesimi inşallah.acısını üzüntüsünü göstermeden sağsalim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bizim topikte herkes hamile kaldı kızlar bazıları dourdu çoğuda hamile.çok mutlu oluyorum böle güzel haberleri alınca.inşallah darısı bu topiğin başına.bütün kızlar inşallah hamile kalsın preklemsi nedir yaşamadan sağsalim güzel tombiş bebekler alssın kucağına inşalllahhhhh...