- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.901
Ben 2010 da 32 haftalıkken preeklemsi oldum ve oldugum gün fark edip doktora gittim 34 protegin kaybım cogaldı üniversite hastanesine acil giriş yaptım ve 37-1 sezeryanla dogum yaptım dogumdan sonra 2 gün kaldım hastanede kızım 2750 dogdu jastaneden cıktıgında 2500 dü ama 32 haftalık ulkütrason ölçümü 2950 gösteriyordu suan kazala hamile kaldım ve 5 haftalık adetime göre 6 ama gec döllenme dediler korkuyorum ama sıkı kontrol olucam ve evreleri bildigim için tedbir alabilirim diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin bana deneyimleriyle yardımcı olacak arkadaşların mesajını bekliyorum
Canım çok sevindim almışsın yavrunu kucağına. Allah sağlık sıhhat huzur ve upuzun hayırlı seneler nasip etsin. Hiç takma kafana o rahatsızlığını bı anda geciverir. En zor zamanların geçti. Rahatladın çok şükür. Dualarımda hep vardınız artık minik yavruna da edeceğim. Sen gönlünü ferah tut Rabbim en iyisine verir sana ve evladına.. Darısı hayırlısıyla önce zeynepberay'a. İnşallah bende en kısa zamanda cesaretlenırımde sizin yasadığınız bu güzellikleri bende yaşarım. Benımde bır evladım olurherşeyin hayırlısı. Allaha emanetsınız.
canım benimmmm. Stres yapmamak elde değil ama miniği düşün , kucağına aldığında yaşayacağın mutluluk her şeyi geride bıraktıracak Allahın izniyle.. çok mutluyum senin adına , az kaldı . tüm dualarım seninle...merhaba arkadaşlar..hafta içi kardiyolojiye gittim..kalp atışlarımdaki düzensizliğin sebebi stres kaynaklı olabilirmiş...Ekg holter takıldı 24 saat ekg kaydı yapıldı. salı günü sonucunu alıcam..inşallah doktorun dediği gibi strestendir başka bir sebebi yoktur..son haftalar yaklaştıkça korkularım artıyor.. tüm hazırlıklarımı tamamladım..rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah..
canım çok sağol..biliyomusun kalan günleri saymıyorum geçirdiğim günler önemli çünkü kızım ne kadar çok kalırsa içerde o kadar iyi biliyosun..inşallah herşey yolunda gider kucağıma sağ salim alırım..canım benimmmm. Stres yapmamak elde değil ama miniği düşün , kucağına aldığında yaşayacağın mutluluk her şeyi geride bıraktıracak Allahın izniyle.. çok mutluyum senin adına , az kaldı . tüm dualarım seninle...
[/QUOTE][/QUOhastanede 4-5 gün kaldık cnm..kızımın burnundan yedikleri çıkıyordu ilk gün gece 4te morardı kaldı hemşireler aldı yogun bakım odasında oksijen fln verdiler ödüm koptu gidiyordu resmen..şimdi evdeyiz ama eve ilk geldigimiz gün yine olursa bn müdahale edemem diye sinirim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için..evde kalacak hemsire aradım o kadar yani..1 kere olmadı çünkü...bir de kalbinde sorun çıktı bir yerde temiz kanla kirli kan birbirine karışıyormuş iki yerde de ufak delikler varmış.. %80 1 sene icinde gecer dediler geçmezse 2 senede geçer dedi..bugün kontrolümüz vardı.önemli sorunlar değil bunlar dedi dr.
benden haberler böyle..dualarınızı bekliyoruz..
günaydın arkadaşlar.. dün kontrolümüz vardı.. herşey yolunda diyor doktorumuz..artık haftada 1 kere nst istedi..kontroller daha sık olacakmış..kızımın kilosu 2490 olmuş...kafama takılan tek bir şey var.plesantada minicik bir kireçlenme olmuş doktorum bunun üzerine konuşmaya bile değmez çok önemsiz dedi ama ben takıldım tabiki buna:)) inşallah bebeğimin gelişimini etkileyecek kadar yaşlanmaz plesanta...bu hafta yine 24 saatlik idrar istedi..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
MAAŞALLAH MAAŞALLAH Size.... Kırkbinkere Maaşallah..çok mutluyum zeynepcim senin adına .. Dr takma diyorsa zaten sende takma artık hem baksana çoğu gitti azı kaldı.. Sağsalim gelecek kızımız inşallah annesi ..Dediğin gibi her anın tadını çıkar sadece güzel şeyler düşün .. öptük kocaman ikinizi de...günaydın arkadaşlar.. dün kontrolümüz vardı.. herşey yolunda diyor doktorumuz..artık haftada 1 kere nst istedi..kontroller daha sık olacakmış..kızımın kilosu 2490 olmuş...kafama takılan tek bir şey var.plesantada minicik bir kireçlenme olmuş doktorum bunun üzerine konuşmaya bile değmez çok önemsiz dedi ama ben takıldım tabiki buna:)) inşallah bebeğimin gelişimini etkileyecek kadar yaşlanmaz plesanta...bu hafta yine 24 saatlik idrar istedi..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
sağol canım benim..zaman yaklaştıkça heyecanım ve sanırım korkularım artıyor..kızımı kucağımda eve getirene kadar rahatlayamıycam galiba:)) ve hala isimde karar veremedik:)) isim önerilerinizi bekliyorum...MAAŞALLAH MAAŞALLAH Size.... Kırkbinkere Maaşallah..çok mutluyum zeynepcim senin adına .. Dr takma diyorsa zaten sende takma artık hem baksana çoğu gitti azı kaldı.. Sağsalim gelecek kızımız inşallah annesi ..Dediğin gibi her anın tadını çıkar sadece güzel şeyler düşün .. öptük kocaman ikinizi de...
Zeynepcim hiçbirşeye takılma artık :) Küçük şeyleri dert edip kendinide bebeğini de strese sokma. Zor biliyorum ama anının tadını çıkar. Allah vermesin bir problem bile olsa artık kendini kurtarabilecek kilo ve ayda.
Allahın izniyle sorunsuz alacaksın yavrunu kucağına. Sen gönlünü ferah tut. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Hep dualarımdasınız. Allahım inşallah bana da sizin gibi güç kuvvet verirde bende cesaret edip hamile kalabilirim.
canım çok sağol güzel dileklerin için...inşallah darısı sana.sende en kısa zamanda başlarsın bu yolculuğa:)) hadi bir topla gücünü ve dene..
Uzun zamandan beri açmıyordum K.k yı.zeynep iyi haberlerinizi almak ne güzel dualarım sizin için canım bebişimizi mis gibi kokusunu Alman'ı nasip etsin Rabbim inşallah tüm Arkadaşlara selamlar
canımm. çok geçmiş olsunkızlar merhaba.. çok fena grip oldum..evde yapabileceğim bişeyler varmı..ilaç kullanmak istemiyorum..
ya canısı bu zencefili yine de doktora sormadan alma , bak pipiriklendim ben , kafama takıldı. dr a sen zor birtanem...kızlar merhaba.. çok fena grip oldum..evde yapabileceğim bişeyler varmı..ilaç kullanmak istemiyorum..
canımm. çok geçmiş olsunben de grip olmuştum çok fena hamileyken zencefil ve bal iyi gelmişti ama tabi çok fazla tüketmemek lazım .. dr' ye sor ve kullan .. bol bol tavuk çorbası iç o iyi geliyor imkanın olsa köy tavuğu bulabilirsen süper olur çünkü tavuk jelatini gribe birebir , portakal suyu iç ben ilaç almadan atlatmıştım ama bir hafta yatmıştım hatırlıyorum..
dikkat et bitanem iyi bak bebişimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?