Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

günaydın arkadaşlar.. dün kontrolümüz vardı.. herşey yolunda...doktorum doğum için sonuna kadar bekliycez diyor..sıkıntı olmadığı sürece erken almaya gerek yok bekliycez diyor..2 kilo olmuş kızımın ağırlığı sanırım biraz tombik olacak:)) artık kontrollerim 2 haftada bir olacak..hakkımızda hayırlısı diyorum...yarın kardiyolojiye gidicem kalp kapakçığı yetmezliğim var biliyosunuz.. şimdiye kadar sıkıntı yaratmıyordu ama yaklaşık 10 gündür kalp atışlarım çok düzensiz çok rahatsız ediyor beni...kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor..tansiyonumu ölçüyorum cihaz nabzımıda ölçüyor nabız normal çkıyor yani taşikardi de değil..bu biraz beni tedirgin ediyor..inşallah bu yüzden erken doğum yapmam gerekmez..dua edin benim için

geçmiş olsun arkadaşım..ve hayırlı olsun bebişin..en önemlisi iyi bir doktor bulman..düzenli takiple inşllah herşey yolunda gidecektir..korku bitmiyor zaten o yüzden korkma demiyorum sadece iyi olacağını düşün..inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına

merhaba arkadaşlar..hafta içi kardiyolojiye gittim..kalp atışlarımdaki düzensizliğin sebebi stres kaynaklı olabilirmiş...Ekg holter takıldı 24 saat ekg kaydı yapıldı. salı günü sonucunu alıcam..inşallah doktorun dediği gibi strestendir başka bir sebebi yoktur..son haftalar yaklaştıkça korkularım artıyor.. tüm hazırlıklarımı tamamladım..rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah..

Teşekkürler cnm iyi dileklerine ve dualarına bizi de kattığın için...seninde sağsalim kucağına alacağın zaman gelecektir.dualarım sizlerle...[/QUOTE]

Çok sevindim.merak ediyordum uzun zamandan sonra yeni girdim,Allah kızına sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin inşallah.zeynepberay seninde iyi olmana sevindim.herşey iyi olacak inşallah.bende işe başladım.6 ay oldu ama halen gebelik yok.hayırlı vaktinde gelsin annesine bebeğim .

canım benimmmm. Stres yapmamak elde değil ama miniği düşün , kucağına aldığında yaşayacağın mutluluk her şeyi geride bıraktıracak Allahın izniyle.. çok mutluyum senin adına , az kaldı . tüm dualarım seninle...

canım çok sağol..biliyomusun kalan günleri saymıyorum geçirdiğim günler önemli çünkü kızım ne kadar çok kalırsa içerde o kadar iyi biliyosun..inşallah herşey yolunda gider kucağıma sağ salim alırım..

[/QUOTE]

canım nasılsın aklım hep sende..kuzucuk nasıl oldu. inşallah daha iyidir..

günaydın arkadaşlar.. dün kontrolümüz vardı.. herşey yolunda diyor doktorumuz..artık haftada 1 kere nst istedi..kontroller daha sık olacakmış..kızımın kilosu 2490 olmuş...kafama takılan tek bir şey var.plesantada minicik bir kireçlenme olmuş doktorum bunun üzerine konuşmaya bile değmez çok önemsiz dedi ama ben takıldım tabiki buna:)) inşallah bebeğimin gelişimini etkileyecek kadar yaşlanmaz plesanta...bu hafta yine 24 saatlik idrar istedi..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Zeynepcim hiçbirşeye takılma artık :) Küçük şeyleri dert edip kendinide bebeğini de strese sokma. Zor biliyorum ama anının tadını çıkar. Allah vermesin bir problem bile olsa artık kendini kurtarabilecek kilo ve ayda.
Allahın izniyle sorunsuz alacaksın yavrunu kucağına. Sen gönlünü ferah tut. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Hep dualarımdasınız. Allahım inşallah bana da sizin gibi güç kuvvet verirde bende cesaret edip hamile kalabilirim.

SNY16 sen nasılsın? Nasıl oldun yavrun? Daha iyidir umarım. Sendende hayırlı haerler bekliyorum. Her gece yavruna dua ediyorum :)
Allah'a emanetsiniz. Allah hepimizin hakkında hayrlısını versin inşallah.

MAAŞALLAH MAAŞALLAH Size.... Kırkbinkere Maaşallah..çok mutluyum zeynepcim senin adına .. Dr takma diyorsa zaten sende takma artık hem baksana çoğu gitti azı kaldı.. Sağsalim gelecek kızımız inşallah annesi ..Dediğin gibi her anın tadını çıkar sadece güzel şeyler düşün .. öptük kocaman ikinizi de...

sağol canım benim..zaman yaklaştıkça heyecanım ve sanırım korkularım artıyor..kızımı kucağımda eve getirene kadar rahatlayamıycam galiba:)) ve hala isimde karar veremedik:)) isim önerilerinizi bekliyorum...

Uzun zamandan beri açmıyordum K.k yı.zeynep iyi haberlerinizi almak ne güzel dualarım sizin için canım bebişimizi mis gibi kokusunu Alman'ı nasip etsin Rabbim inşallah tüm Arkadaşlara selamlar

kızlar merhaba.. çok fena grip oldum..evde yapabileceğim bişeyler varmı..ilaç kullanmak istemiyorum..
canımm. çok geçmiş olsun ben de grip olmuştum çok fena hamileyken zencefil ve bal iyi gelmişti ama tabi çok fazla tüketmemek lazım .. dr' ye sor ve kullan .. bol bol tavuk çorbası iç o iyi geliyor imkanın olsa köy tavuğu bulabilirsen süper olur çünkü tavuk jelatini gribe birebir , portakal suyu iç ben ilaç almadan atlatmıştım ama bir hafta yatmıştım hatırlıyorum..
dikkat et bitanem iyi bak bebişimize..

sağol canım. meyvelerin suyunu sıkıp içemiyorum şekerimden dolayı ama portakal yiyorum.tavuk suyu çorba yaptım çok iyi geldi canım teşekkür ederim..dün çok ağrım vardı doktorum parol serum taktırdı bugün daha iyiyim...

günaydın arkadaşlar...bir yılı daha geride bırakıyoruz 2014 acı dolu bir yıl oldu ülkemiz için yüzlerce insan öldü çocuklar öldü yüzlerce çocuk kimsesiz kaldı..rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.. kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah..ben 2013 ve 2014 e ağlayarak girmiştim.. 2013 e girerken hem bebeğimi kaybetmiştim hem annem hastalanmıştı.2014 e girerkende yine bebeğimi kaybetmiştim..bu yıl ailece mutluyuz annem çok iyi lanet bir hastalığı yendi ben bebeğimle gayet iyiyim inşallah sağ salim kucağıma alıcam.. rabbim herkesi istediği herşeye kavuştursun inşallah..hayatta en önemli şey sağlık arkadaşlar benim yeni yıldan en büyük dileğim herkesin sağlıklı olması..hepinizi çok seviyorum buradaki özel dostluk tartışılamaz biliyorsunuz..hepinize sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu bebişli bir yıl diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…