- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.921
günaydın arkadaşlar.. nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..dün kontrolümüz vardı..kızım 2850 olmuş..önümüzdeki hafta anesteziyle görüşücez hazır olsun diye.. bir aksilik olmazsa 39. haftada doğum yapıcam..şuan için herşey yolunda..
günaydın arkadaşlar.. nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..dün kontrolümüz vardı..kızım 2850 olmuş..önümüzdeki hafta anesteziyle görüşücez hazır olsun diye.. bir aksilik olmazsa 39. haftada doğum yapıcam..şuan için herşey yolunda..
Zeynepcim çook sevindim senin adına :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allahım inşallah hayırlısıyla evladını koklamayı kucaklamayı nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekleiyorum. Çok sık giremiyorum ama her yazdıgınızı okuyorum. Umutlanıyorum kendi adıma :) hep dua edıyorum sıze. Çok güzel olacak hersey senin için bebeğin için.allaha emanetsınız.
Çok mutlu oldum cnm..benim kızım 2750 doğdu hastanede 2500e düştü bizi geçmişsiniz bile :) insallah saglıklıca kucağına alacaksn artık..uykusuz gecelere hazır ol :) söylenilenler çok doģruymuş bol bol uyu gercekten şimdi, yatağının tadını çıkar :) biz ekstra uyumuyoruz tıkanma sorunumuzdan dolayı..hala devam ediyor..24 saat nöbetteyiz.ben birkaç saat uyusam annem başında bekliyor..çok zor ama bir bakışıyla her şeyi unutuyorsun ne uyku kalıyor ne yorgunluk :)) isim neye karar verdiniz..
Zeynepcim Maşallah size kırkbinkere.. bizim de 39. haftada olmuştu .. Allahıma binlerce kere şükür , yumuk yumuk elleri öpmene az kaldı, hadi hayırlısı ile inşallah..günaydın arkadaşlar.. nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..dün kontrolümüz vardı..kızım 2850 olmuş..önümüzdeki hafta anesteziyle görüşücez hazır olsun diye.. bir aksilik olmazsa 39. haftada doğum yapıcam..şuan için herşey yolunda..
canım benim çok sağol..yarın anestezi randevum var.hazırlıklar başlayınca heyecanım arttı...anlıyorum ki aslında hiç umudum yokmuş..inanamıyorum hala bu haftalara geldiğimize..çok heyecanlıyım..rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın..Zeynepcim Maşallah size kırkbinkere.. bizim de 39. haftada olmuştu .. Allahıma binlerce kere şükür , yumuk yumuk elleri öpmene az kaldı, hadi hayırlısı ile inşallah..
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah vaktiyle kolaylıkla bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.
Ben de 23+6 da 30 nisanda ağır preeklampsi nedeniyle oğlumu kaybettim. Çok şükür çarşamba günü yeniden hamile olduğumu öğrendim, daha çok yeni..
Sizden istediğim birşey var, istanbul anadolu yakasında doktor arıyorum. Yani zeynep kamile her halükarda gitmeyi düşünüyorum. Ama onun dışında da özelde bir perinatologa veya deyenimli bir doktora gitmek istiyorum. Bilmiyorum, kafam çok karışık ve endişeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum
canım benim çok sağol..yarın anestezi randevum var.hazırlıklar başlayınca heyecanım arttı...anlıyorum ki aslında hiç umudum yokmuş..inanamıyorum hala bu haftalara geldiğimize..çok heyecanlıyım..rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın..
Buraya çok sık giremiyorum ama inan arada seni ve sny16 yı meraktan giriyorum iyi olmanıza çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi.
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah vaktiyle kolaylıkla bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.
Ben de 23+6 da 30 nisanda ağır preeklampsi nedeniyle oğlumu kaybettim. Çok şükür çarşamba günü yeniden hamile olduğumu öğrendim, daha çok yeni..
Sizden istediğim birşey var, istanbul anadolu yakasında doktor arıyorum. Yani zeynep kamile her halükarda gitmeyi düşünüyorum. Ama onun dışında da özelde bir perinatologa veya deyenimli bir doktora gitmek istiyorum. Bilmiyorum, kafam çok karışık ve endişeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum
sayfayı yeni gördüm olumsuz mesajları atladım güzelleri okudum preeklamsi geçirmiş biri olarak
çok şükür kızım 10 gün kaldı küvezde ben de üç gün haftamız iyiydi 33+5..
kızım 3 yaşını bitirdi ve ben tekrar istiyorum eşim hala sıcak bakmıyor aynı şeyler tekrarlanır diye korkuyor..
inş rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Sağol canım Allah razı olsun. Arayış içindeyim işte, benim doktorum anlamadı son ana kadar durumu, o yüzden ciddi güvensizim doktorlara karşı, en kısa zamanda iyi bir doktor bulurum umarım.öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım..rabbim bir daha yaşatmasın yaşayacağın en büyük acı bu olsun inşallah..ben buradaki en çok kayıp yaşayan hatunum..ama bu defa başardım galiba ki başardığıma kızımla beraber evime geldiğimde inanabilirim ancak:))) doktor konusunda sana yardımcı olamam ama sormak istediğin başka şeyler olursa elimden geleni yaparım..yeni bebişinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..doktor çok önemli bizim gibi anne adaylarında.zaman kaybetmeden kendine iyi bir doktor bulmalısın..inşallah herşey istediğin gibi olur..
İnşallah tutmuştur diyelim o zaman canımAnılsalar bende kısa sürede alırım o haberi ....bu ay umudum var ianşşallah
Canım cevabın için sağol. Allah sabır versin sana daBende 27. haftada oğlumu kaybettimÇok zor Allah sabır versin.
Anadolu yakasında doktor ismi istemişsin. Hemen söyliyim. Bu arada ismini yazacağım doktorların hepsi referans üzerine gittiğim çok iyi doktorlar. Küçükyalı Delta Hospital'da Hakan Gürbüz, Yeditepe Üni. hast. Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu,Memorial Ataşehir'de de çalışıyor kendi muayehaneside var Arda Lembet.
Ben doktor bakarken Zeynep Kamil çıkışlı olup olmamalarına göre önce ayırdım doktorları.Doğumdan sonra yaklaşık 6-7 ay doktor aradım. 10'a yakın doktora gittim.Bu söylediğim doktorlar gerçekten iyi doktorlar.İnternetten bu doktorlarıfa araştırabilirsin. İlk doğumumda Zeynep Kamil'e sevketmişlerdi ve çok kötü bir muameleyle karşılaştım o nedenle oranın doktorlarına hiç bakmadım bile
Söylediğim doktorlar özel hastanelerde.Yemiyorum içmiyorum para biriktirip Arda Lembet!e gidiyorum :) Çünkü artık bir yavrumu kaybetmeye gücüm yok elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum4-5 kere gittim Şubatta yine kontrole gideceğim. Gerçekten çok bilgili,herşeyi açıklayan,pozitif,güven veren bir doktor. Eğer imkanın varsa Arda bey'e git derim.
Allah inşallah bize de evlatlarımızı sağlıklı olarak kucaklamayı nasip eder. Tabi önce cesaret lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?