Bende 27. haftada oğlumu kaybettim
Çok zor Allah sabır versin.
Anadolu yakasında doktor ismi istemişsin. Hemen söyliyim. Bu arada ismini yazacağım doktorların hepsi referans üzerine gittiğim çok iyi doktorlar. Küçükyalı Delta Hospital'da Hakan Gürbüz, Yeditepe Üni. hast. Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu,Memorial Ataşehir'de de çalışıyor kendi muayehaneside var Arda Lembet.
Ben doktor bakarken Zeynep Kamil çıkışlı olup olmamalarına göre önce ayırdım doktorları.Doğumdan sonra yaklaşık 6-7 ay doktor aradım. 10'a yakın doktora gittim.Bu söylediğim doktorlar gerçekten iyi doktorlar.İnternetten bu doktorlarıfa araştırabilirsin. İlk doğumumda Zeynep Kamil'e sevketmişlerdi ve çok kötü bir muameleyle karşılaştım o nedenle oranın doktorlarına hiç bakmadım bile
Söylediğim doktorlar özel hastanelerde.Yemiyorum içmiyorum para biriktirip Arda Lembet!e gidiyorum :) Çünkü artık bir yavrumu kaybetmeye gücüm yok elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
4-5 kere gittim Şubatta yine kontrole gideceğim. Gerçekten çok bilgili,herşeyi açıklayan,pozitif,güven veren bir doktor. Eğer imkanın varsa Arda bey'e git derim.
Allah inşallah bize de evlatlarımızı sağlıklı olarak kucaklamayı nasip eder. Tabi önce cesaret lazım :)