• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

günaydın arkadaşlar.. nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..dün kontrolümüz vardı..kızım 2850 olmuş..önümüzdeki hafta anesteziyle görüşücez hazır olsun diye.. bir aksilik olmazsa 39. haftada doğum yapıcam..şuan için herşey yolunda..

günaydın arkadaşlar.. nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..dün kontrolümüz vardı..kızım 2850 olmuş..önümüzdeki hafta anesteziyle görüşücez hazır olsun diye.. bir aksilik olmazsa 39. haftada doğum yapıcam..şuan için herşey yolunda..

Zeynepcim çook sevindim senin adına :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allahım inşallah hayırlısıyla evladını koklamayı kucaklamayı nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekleiyorum. Çok sık giremiyorum ama her yazdıgınızı okuyorum. Umutlanıyorum kendi adıma :) hep dua edıyorum sıze. Çok güzel olacak hersey senin için bebeğin için.allaha emanetsınız.

Çok mutlu oldum cnm..benim kızım 2750 doğdu hastanede 2500e düştü bizi geçmişsiniz bile :) insallah saglıklıca kucağına alacaksn artık..uykusuz gecelere hazır ol :) söylenilenler çok doģruymuş bol bol uyu gercekten şimdi, yatağının tadını çıkar :) biz ekstra uyumuyoruz tıkanma sorunumuzdan dolayı..hala devam ediyor..24 saat nöbetteyiz.ben birkaç saat uyusam annem başında bekliyor..çok zor ama bir bakışıyla her şeyi unutuyorsun ne uyku kalıyor ne yorgunluk :)) isim neye karar verdiniz..

Zeynepcim çook sevindim senin adına :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allahım inşallah hayırlısıyla evladını koklamayı kucaklamayı nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekleiyorum. Çok sık giremiyorum ama her yazdıgınızı okuyorum. Umutlanıyorum kendi adıma :) hep dua edıyorum sıze. Çok güzel olacak hersey senin için bebeğin için.allaha emanetsınız.

canım çok sağol...inşallah darısı sana. sen de en kısa zamanda bebeğini kucağına alacaksın inşallah...

Çok mutlu oldum cnm..benim kızım 2750 doğdu hastanede 2500e düştü bizi geçmişsiniz bile :) insallah saglıklıca kucağına alacaksn artık..uykusuz gecelere hazır ol :) söylenilenler çok doģruymuş bol bol uyu gercekten şimdi, yatağının tadını çıkar :) biz ekstra uyumuyoruz tıkanma sorunumuzdan dolayı..hala devam ediyor..24 saat nöbetteyiz.ben birkaç saat uyusam annem başında bekliyor..çok zor ama bir bakışıyla her şeyi unutuyorsun ne uyku kalıyor ne yorgunluk :)) isim neye karar verdiniz..

canım sizi çok merak ediyordum iyi olmanıza çok sevindim.. herşey daha güzel olacak bebişin tamamen sağlığına kavuşacak dualrım sizinle..eşim dalga geçiyo tavuk gibi erkenden yatıyosun diyor. diyorum ki rahat bırak beni uykusuz geceler beni bekliyor...sağlıklı olsunlarda uykusuzda kalırız..bu kadar mücadeleden sonra uykusuzluk neki değil mi arkadaşım...hala isim yok:)) öpüyorum ikinizide

Zeynepcim Maşallah size kırkbinkere.. bizim de 39. haftada olmuştu .. Allahıma binlerce kere şükür , yumuk yumuk elleri öpmene az kaldı, hadi hayırlısı ile inşallah..

Zeynepcim Maşallah size kırkbinkere.. bizim de 39. haftada olmuştu .. Allahıma binlerce kere şükür , yumuk yumuk elleri öpmene az kaldı, hadi hayırlısı ile inşallah..
canım benim çok sağol..yarın anestezi randevum var.hazırlıklar başlayınca heyecanım arttı...anlıyorum ki aslında hiç umudum yokmuş..inanamıyorum hala bu haftalara geldiğimize..çok heyecanlıyım..rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın..

sayfayı yeni gördüm olumsuz mesajları atladım güzelleri okudum preeklamsi geçirmiş biri olarak:(
çok şükür kızım 10 gün kaldı küvezde ben de üç gün haftamız iyiydi 33+5..
kızım 3 yaşını bitirdi ve ben tekrar istiyorum eşim hala sıcak bakmıyor aynı şeyler tekrarlanır diye korkuyor..
inş rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah vaktiyle kolaylıkla bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

Ben de 23+6 da 30 nisanda ağır preeklampsi nedeniyle oğlumu kaybettim. Çok şükür çarşamba günü yeniden hamile olduğumu öğrendim, daha çok yeni..
Sizden istediğim birşey var, istanbul anadolu yakasında doktor arıyorum. Yani zeynep kamile her halükarda gitmeyi düşünüyorum. Ama onun dışında da özelde bir perinatologa veya deyenimli bir doktora gitmek istiyorum. Bilmiyorum, kafam çok karışık ve endişeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum

Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah vaktiyle kolaylıkla bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

Ben de 23+6 da 30 nisanda ağır preeklampsi nedeniyle oğlumu kaybettim. Çok şükür çarşamba günü yeniden hamile olduğumu öğrendim, daha çok yeni..
Sizden istediğim birşey var, istanbul anadolu yakasında doktor arıyorum. Yani zeynep kamile her halükarda gitmeyi düşünüyorum. Ama onun dışında da özelde bir perinatologa veya deyenimli bir doktora gitmek istiyorum. Bilmiyorum, kafam çok karışık ve endişeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum

Hayırlı olsun arkadaşım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende o haberi almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Reactions: 2k1
canım benim çok sağol..yarın anestezi randevum var.hazırlıklar başlayınca heyecanım arttı...anlıyorum ki aslında hiç umudum yokmuş..inanamıyorum hala bu haftalara geldiğimize..çok heyecanlıyım..rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın..

Buraya çok sık giremiyorum ama inan arada seni ve sny16 yı meraktan giriyorum iyi olmanıza çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi.

Buraya çok sık giremiyorum ama inan arada seni ve sny16 yı meraktan giriyorum iyi olmanıza çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi.

sağol arkadaşım..çok iyiyiz haftaya kontrolüm var sanırım son haftam :)) inşallah sağ salim alırım kızımı kucağıma.. darısı bütün bebiş isteyen kadınlara.. allah kimseyi ne evladıyla sınasın ne de evlatsız bıraksın..

öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım..rabbim bir daha yaşatmasın yaşayacağın en büyük acı bu olsun inşallah..ben buradaki en çok kayıp yaşayan hatunum..ama bu defa başardım galiba ki başardığıma kızımla beraber evime geldiğimde inanabilirim ancak:))) doktor konusunda sana yardımcı olamam ama sormak istediğin başka şeyler olursa elimden geleni yaparım..yeni bebişinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..doktor çok önemli bizim gibi anne adaylarında.zaman kaybetmeden kendine iyi bir doktor bulmalısın..inşallah herşey istediğin gibi olur..

• Beğen
Reactions: 2k1
sayfayı yeni gördüm olumsuz mesajları atladım güzelleri okudum preeklamsi geçirmiş biri olarak:KK43:
çok şükür kızım 10 gün kaldı küvezde ben de üç gün haftamız iyiydi 33+5..
kızım 3 yaşını bitirdi ve ben tekrar istiyorum eşim hala sıcak bakmıyor aynı şeyler tekrarlanır diye korkuyor..
inş rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

merhaba hoş geldin aramıza.. sen şanslı annelerdensin..ikinci defa anne olan bir çok arkadaşımız var..bende bu listeye giricem inşallah..ben hiç bir preeklampsi belirtisi yaşamadım..tansiyonum iyi gitti protein kaçağım olmadı..bence kendine iyi bir doktor bul ve yola onunla başlayıp onunla devam et..hakkında hayırlısı olur inşallah...

öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım..rabbim bir daha yaşatmasın yaşayacağın en büyük acı bu olsun inşallah..ben buradaki en çok kayıp yaşayan hatunum..ama bu defa başardım galiba ki başardığıma kızımla beraber evime geldiğimde inanabilirim ancak:))) doktor konusunda sana yardımcı olamam ama sormak istediğin başka şeyler olursa elimden geleni yaparım..yeni bebişinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..doktor çok önemli bizim gibi anne adaylarında.zaman kaybetmeden kendine iyi bir doktor bulmalısın..inşallah herşey istediğin gibi olur..
Sağol canım Allah razı olsun. Arayış içindeyim işte, benim doktorum anlamadı son ana kadar durumu, o yüzden ciddi güvensizim doktorlara karşı, en kısa zamanda iyi bir doktor bulurum umarım.
Kayıpların için çok üzüldüm, Allah dayanma gücü versin.
Doğumuna az kalmış, inşallah sağsalim ve zamanında kızına kavuşursun :)

Bende 27. haftada oğlumu kaybettim :( Çok zor Allah sabır versin.
Anadolu yakasında doktor ismi istemişsin. Hemen söyliyim. Bu arada ismini yazacağım doktorların hepsi referans üzerine gittiğim çok iyi doktorlar. Küçükyalı Delta Hospital'da Hakan Gürbüz, Yeditepe Üni. hast. Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu,Memorial Ataşehir'de de çalışıyor kendi muayehaneside var Arda Lembet.
Ben doktor bakarken Zeynep Kamil çıkışlı olup olmamalarına göre önce ayırdım doktorları.Doğumdan sonra yaklaşık 6-7 ay doktor aradım. 10'a yakın doktora gittim.Bu söylediğim doktorlar gerçekten iyi doktorlar.İnternetten bu doktorlarıfa araştırabilirsin. İlk doğumumda Zeynep Kamil'e sevketmişlerdi ve çok kötü bir muameleyle karşılaştım o nedenle oranın doktorlarına hiç bakmadım bile :(
Söylediğim doktorlar özel hastanelerde.Yemiyorum içmiyorum para biriktirip Arda Lembet!e gidiyorum :) Çünkü artık bir yavrumu kaybetmeye gücüm yok elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum :( 4-5 kere gittim Şubatta yine kontrole gideceğim. Gerçekten çok bilgili,herşeyi açıklayan,pozitif,güven veren bir doktor. Eğer imkanın varsa Arda bey'e git derim.
Allah inşallah bize de evlatlarımızı sağlıklı olarak kucaklamayı nasip eder. Tabi önce cesaret lazım :)

Bende 27. haftada oğlumu kaybettim :KK43: Çok zor Allah sabır versin.
Anadolu yakasında doktor ismi istemişsin. Hemen söyliyim. Bu arada ismini yazacağım doktorların hepsi referans üzerine gittiğim çok iyi doktorlar. Küçükyalı Delta Hospital'da Hakan Gürbüz, Yeditepe Üni. hast. Prof.Dr.Cem Fıçıcıoğlu,Memorial Ataşehir'de de çalışıyor kendi muayehaneside var Arda Lembet.
Ben doktor bakarken Zeynep Kamil çıkışlı olup olmamalarına göre önce ayırdım doktorları.Doğumdan sonra yaklaşık 6-7 ay doktor aradım. 10'a yakın doktora gittim.Bu söylediğim doktorlar gerçekten iyi doktorlar.İnternetten bu doktorlarıfa araştırabilirsin. İlk doğumumda Zeynep Kamil'e sevketmişlerdi ve çok kötü bir muameleyle karşılaştım o nedenle oranın doktorlarına hiç bakmadım bile :KK43:
Söylediğim doktorlar özel hastanelerde.Yemiyorum içmiyorum para biriktirip Arda Lembet!e gidiyorum :) Çünkü artık bir yavrumu kaybetmeye gücüm yok elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum :KK43: 4-5 kere gittim Şubatta yine kontrole gideceğim. Gerçekten çok bilgili,herşeyi açıklayan,pozitif,güven veren bir doktor. Eğer imkanın varsa Arda bey'e git derim.
Allah inşallah bize de evlatlarımızı sağlıklı olarak kucaklamayı nasip eder. Tabi önce cesaret lazım :)
Canım cevabın için sağol. Allah sabır versin sana da :(
Ben de araştırmalarımda Arda Lembet ve Hakan beyi bulmuştum, Cem beyin de ismini duyduğumu hatırlıyorum. Özellikle Arda beye gitmeyi düşünmüştüm ama hakikaten ona nasıl para yetiştirebilirim bilmiyorum, Delta Hospital evime oldukça yakın, Hakan beye gitmeyi düşünebilirim, çok teşekkür ederim.
Fırsat buldukça Çapa'ya da gitmeyi düşünüyorum, 1-2 ayda bir Arda beye görünebilirsem o da süper olur herhalde. Yani aslında Arda beye devamlı kontrol olabilirim belki ama doğumu asla karşılayamam, o yüzden ona düzenli gitmek pek anlamlı gelmiyor bana ama bilmiyorum. Bakalım herşey yolunda gider inşallah.
Allah sabır versin canım, bir daha yaşatmasın inşallah. Sen hamile değilsin sanırım şu anda, umarım tez zamanda kalırsın :)
Görüşmek üzere..

Back