Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım nasılsın..hep aklımdasın.dualarım sizinle..inşallah sağ salim kuzucuğunu kucağına almışsındır..

merhaba..genetik test sonuçları hepimizin ki farklı..bu nedenle herkesin tedavisi farklı oluyor.mesela ben gebelik dışında da kan sulandırıcı kullanıyorum.. hayatım boyunca aspirin kullanmam gerekiyor.. gebeliğimin başından beri de günde 2 defa iğne kullanıyorum..sana tavsiyem Hemotoloji doktoruna genetik sonuçlarınla gitmen onlar daha net bilgi verirler..

Tesekkurler, gidecegim. Sana da geçmiş olsun...

[/QUOhastanede 4-5 gün kaldık cnm..kızımın burnundan yedikleri çıkıyordu ilk gün gece 4te morardı kaldı hemşireler aldı yogun bakım odasında oksijen fln verdiler ödüm koptu gidiyordu resmen..şimdi evdeyiz ama eve ilk geldigimiz gün yine olursa bn müdahale edemem diye sinirim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için..evde kalacak hemsire aradım o kadar yani..1 kere olmadı çünkü...bir de kalbinde sorun çıktı bir yerde temiz kanla kirli kan birbirine karışıyormuş iki yerde de ufak delikler varmış.. %80 1 sene icinde gecer dediler geçmezse 2 senede geçer dedi..bugün kontrolümüz vardı.önemli sorunlar değil bunlar dedi dr.
benden haberler böyle..dualarınızı bekliyoruz..[/QUOTE]
canım nasılsın..hep aklımdasın.dualarım sizinle..inşallah sağ salim kuzucuğunu kucağına almışsındır..

Bende preeklamsi geçirdim. Benimki çok şükür ki 35. haftada ortaya çıktı. Sürekli kontrol ile 3 hafta geçirdim ve 38. haftada tansiyon nedeni ile doğuma gittim. 2 gün sonra, tansiyonum normale dönünce doktorlarımın yardımı ile normal doğum yaptım.

İkincisi için araya biraz zaman koymak istiyorum ama bu seferde preeklamsi beni düşündürüyor. Yine aynı şeyleri yaşar mıyım, yaşta ilerleyecek o zaman..

[/QUOTE]

hoşgelmiş miniğimiz dünyaya...geçmiş olsun canım..korkma hiç bir şey olmayacak.. bizim kızlarımız çok güçlü:)) dualarım sizinle canım

[/QUOTE]

Canım çok sevindim almışsın yavrunu kucağına. Allah sağlık sıhhat huzur ve upuzun hayırlı seneler nasip etsin. Hiç takma kafana o rahatsızlığını bı anda geciverir. En zor zamanların geçti. Rahatladın çok şükür. Dualarımda hep vardınız artık minik yavruna da edeceğim. Sen gönlünü ferah tut Rabbim en iyisine verir sana ve evladına.. Darısı hayırlısıyla önce zeynepberay'a. İnşallah bende en kısa zamanda cesaretlenırımde sizin yasadığınız bu güzellikleri bende yaşarım. Benımde bır evladım olur herşeyin hayırlısı. Allaha emanetsınız.

Zeynepcim nasilsin sende yazmiyorsun kac haftalik oldun sende hayirlisiyla alsaydin kizini inslh

merhaba canım...iyiyim çok şükür 31. haftadayız.sona doğru yaklaşıyoruz. haftaya kontrolüm var ne zaman doğum yapacağım belli olacak:)) inşallah sağ salim alırım kızımı kucağıma.. dularınız için hepinize teşekkür ederim..

Sona az kalmis canim sny dogum yapmis merak ediyoruz keske arada yazsa bebis nasil ama onun gecesi gunduz olmustur tatli yorgunlukvyasiyordur.darisi sana kontrolden sonra da yaz.bende 3,4 kilo veriyim dusuncem ama once tahlil yaptirmam gerekiyo.genetik tahliller icin ilk hangi bolumd gideyim kadin dogumami

Canım çok sevindim almışsın yavrunu kucağına. Allah sağlık sıhhat huzur ve upuzun hayırlı seneler nasip etsin. Hiç takma kafana o rahatsızlığını bı anda geciverir. En zor zamanların geçti. Rahatladın çok şükür. Dualarımda hep vardınız artık minik yavruna da edeceğim. Sen gönlünü ferah tut Rabbim en iyisine verir sana ve evladına.. Darısı hayırlısıyla önce zeynepberay'a. İnşallah bende en kısa zamanda cesaretlenırımde sizin yasadığınız bu güzellikleri bende yaşarım. Benımde bır evladım olur herşeyin hayırlısı. Allaha emanetsınız.[/QUOTE]

Teşekkürler cnm iyi dileklerine ve dualarına bizi de kattığın için...seninde sağsalim kucağına alacağın zaman gelecektir.dualarım sizlerle...

Kızlar merhaba...
Yazmaya vakit bulamıyorum ama aklımdasnz..özellikle zeynep nasılsın nasıl gidiyor?..benim minik burnundan kusmaya devam ediyor ,nefes alamıyor..evirip çeviriyoruz burun aspiratörüyle nefes aldırmaya uğraşıyoruz 24 saat başında nöbet tutuyoruz tıkanmasın diye..kesin tanı konmasa da reflü diyor doktor..hamilelikte yaşadıgım o kadar sıkıntı çocuğun reflü olmasına neden oldu diye ićim içimi yiyor

canım benim dualarım minnoşunla..korkma hiç bişey olmayacak prensese..ben iyiyim canım bariz bie sıkıntım yok. yarın yeniden 24 saatlik idrar topluycam doktorum istedi. inşallah protein atılımı yoktur. cumartesi günü kontrolüm var bakalım neler diyecek...

canım çok sağol..genetik tahlillerini kadın doğum istiyor. trombofili paneli diye bir test..benim test sonucum 50 günde çıkmıştı..inşallah pıhtılaşmayla ilgili bir sorunun yoktur..rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin..

[/QUOTE]
sny16 canım, gözü ayın .. okuyunca gözyaşlarmı tutamadım, mağlum bu ağlak durum bende kronileşti. Dilerim hep böyle güzel haberler için ağlaşırız.. Bebeğin, miskokulun hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla büyütmek nasip etsin mevlam.. .çok sevindim , ikinizi de ayrı ayrı öpüyorum kocaman...

Ben 2010 da 32 haftalıkken preeklemsi oldum ve oldugum gün fark edip doktora gittim 34 protegin kaybım cogaldı üniversite hastanesine acil giriş yaptım ve 37-1 sezeryanla dogum yaptım dogumdan sonra 2 gün kaldım hastanede kızım 2750 dogdu jastaneden cıktıgında 2500 dü ama 32 haftalık ulkütrason ölçümü 2950 gösteriyordu suan kazala hamile kaldım ve 5 haftalık adetime göre 6 ama gec döllenme dediler korkuyorum ama sıkı kontrol olucam ve evreleri bildigim için tedbir alabilirim diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin bana deneyimleriyle yardımcı olacak arkadaşların mesajını bekliyorum

Sinem /32 hafta/37-1 dogum/ 5 yaşında kız/ 5 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…