- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.241
Merhaba Arkadaşlar, benim en yakın arkadaşım erken menopoza girdi. 25 yaşındaydı. 1 oğlu vardı ancak ikincisini isterken menopoza girdi. İlaçla adet görüyordu. menopoza girdikten üç sene sonra hamile kaldı ve maalesef preeklamsi nedeniyle kaybetti. Yılmadı, hep istemeye devam etti. Allah kısmet ederse iki - üç haftaya kadar alıcaz yeğenimizi kucağımıza... Saraçoğlunun soğan ve incir kürünü uyguladı ve oldu... Ama çok inandı kendine... Dilerim sizlerde ve tabiki ben de en kısa zamanda o mutlu haberi alırız...
inş. bizde o mutlu haberleri vereceğimiz günü bekliyoruz büyük heyecanla..Allah kısmet ederse oluyor işte...bende bu ay incir kürüne başlamıştım aslında 7 gün yaptım ama grip oldum nasıl olsa yumurta büyümez bağışıklık sistemim düştü dedim bıraktım.. bide yapmaya üşendim hastalıktan sanırım kolumu kaldıracak halim yoktu..soğan kürü çok kötü kokuyor yapamadım onuama belki bu ilk ayım diye bu kadar rahattım..zaman geçtikçe yapabilirim.. bu arada ben bunu prof. olan doktoruma sordum; yapsam faydası olur mu diye ben böyle bir tedavi yöntemi görmedim saçmalık dedi ama böyle olayları da çok kişiden duyuyorum ve faydasına da inanıyorum gerçekten..çok sağol..
8 ay sonra hamile kalmıştım diye hatırlıyorum ama daha fazla da olabilir..doktor doktor gezdim kimse bir sorun yok dedi ama en son gittiğim doktor teşhisi koydu sağolsun..meğer yumurta tembelliği varmış bende de..yumurtam da çatlamıyormuş büyüse bile.. tedavi gördüğüm ilk ay 1 iğneyle hamile kalmıştım..bu kadar basit bir şeymiş aslında ve geçebilen bir durummuş.ondan perinatologum hemen müdahale etmek istemedi..kendiniz deneyin biraz dedi bu ayla birlikte tekrar bekleme ve umut etme sürecine giriyoruz yine...inşallah çok bekletmez bizi Allah'ım..burdaki herkesin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum ve bizim de mutlu haberi vereceğimiz günleri iple çekiyorum...kaç yaşındasın sen arkadaşım?
kimse yazmadığına göre güzel haber yok.. bende de haberler iyi değil..az önce eşim aradı iş arkadaşının eşi hamileymiş oda arkadaşının adına sevinmiş ve benimle paylaştı o an içimde kocaman bir acı oluştu. telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum..o kadar garip bir psikolojim var ki buradaki arkadaşlarımdan biri hamileyse çok seviniyorum sanki benim bebeğimmiş gibi. ama çevremden birinin gebe olduğunu duyunca çok üzülüyorum..biz burada bir aile olduk aramızda kimsenin anlayamayacağı bir bağ var çünkü..hepimiz aynı acıyla yoğrulduk belki de bu yüzden birbirimiz için çok sevinip kötü bir durumda çok üzülüyoruz.. hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınız dualarım hepimiz için
ben pereeklamsi nedenıyle 37 haftalıkken sezeryan oldum 3 gun hastanede kaldık bi sorun oluşmadı kan ve ıdrar testlerım normal cıktı 2 hAfta olcak yarın ama bnde hala baş dönmesi halsizlik baş agrısı oluor preeklamsili dogum yapan anneler bedenlerınız ne zaman normale döndü düzeldi??
selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım işe başladım 1 yıl aradan sonra çok zorlanıyorum alışmışım ev hayatına birde oğlum bırakmak çok zor oluyor iştahsız bir çocuk yemiyor beni çok üzüyor
bakıcımız var eve geliyor bir kaşık ağzına birşey veremiyormuş ne yapacağımı şaşırdım
bu arada ayağında sorun çıktı ayağını yan basıyor fakülteye götüreceğiz inşallah ciddi bir sorun değildir
umudunuzu hiç kaybetmeyin ben hiç sorunsuz bebeğimi kucağıma aldım inşallah sizlerde benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirip bebeklerinizi kucağına alırsınız?
canım çok geçmiş olsun..üzme kendini önemli bir şey çıkmayacak inşallah..yemiyor diye üzülme önemli olan sağlıklı olması çok yemek yemesi değil bunu bütün doktorlar söylüyor sende bilirsin.. doktora götürünce bizede haber ver.. öpüyorum
kızlarrrr neredesiniz :=))
canlar neden kimsenin sesi çıkmıyor özledim hepinizi..
selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım işe başladım 1 yıl aradan sonra çok zorlanıyorum alışmışım ev hayatına birde oğlum bırakmak çok zor oluyor iştahsız bir çocuk yemiyor beni çok üzüyor
bakıcımız var eve geliyor bir kaşık ağzına birşey veremiyormuş ne yapacağımı şaşırdım
bu arada ayağında sorun çıktı ayağını yan basıyor fakülteye götüreceğiz inşallah ciddi bir sorun değildir
umudunuzu hiç kaybetmeyin ben hiç sorunsuz bebeğimi kucağıma aldım inşallah sizlerde benim gibi sorunsuz hamilelikler geçirip bebeklerinizi kucağına alırsınız?
inşallah bizde senn gibi sorunsuz geçiririz gerçekten ama önce bi hamile kalmayı becerebilirsem :) ..bebeğinde umarım bir şey çıkmaz..dualarımız minicik yavruna..bizleri de haberdar et..
zeynepcim biliyorum ama emir çok zayıf dün doktora götürdüm bütün tahlilleri yapıldı bakalım sonuç ne çıkacak inşallah ciddi bir sorunu çıkmaz sen nasılsın? çalışmalar nasıl gidiyor derece yöntemini tavsiye ederimben öyle hamile kalmıştım bizde öpüyoruz zeynep teyzemizi
ben ayın 24ünü bekliyordum biliyorsunuz ama beklememe gerek kalmadı dün hastalandımilk ayım diye çok büyük yıkım olmamasına rağmen üzülmedim desem yalan olur tekrar aynı maratona başlamak zormuş..bende değişik bir şey yok yani..sizlerin iyi haberlerini bekliyorum inş. yumurtlamana fln baktıracaktın baktırdın mı sen cnm ?
canım içini ferah tut..o bizim ilk göz ağrımız dualarımız emir için..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.. bu ay ovulasyon testi kullandım. ay sonunda belli olacak canım.. ama bu ay oldu sanki öyle hissediyorum.gebe kalmadığım ay hissediyorum ama bu ay oldu gibi geliyor.. hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?