Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

merhaba canım hamileliğiniz hayırlı olsun doktorum erciyes kartal hastanesinden zeki yılmaz önce yüce rabbimin sonra zeki beyin tedavisiyle hiç sorunsuz kucağıma aldım

Teşekkürler İnşallah benimde öyle olur ilk hamileliğimde bende özel erciyesdeydim doğum da ağar topar fakülteye gönderdi beni doktorum o yüzden fakülteden başka doktorlara güvenemiyorum yılmaz şahine gidiyorum iğne ve corasririn başladı bugün hayırlısı inşallah sorunsuZ kucama alırm

inşallah hamilesindir o zmn cnm. iyi haberlerini bekliyorum bak:) ikiz preeklampsi geçirenlerde daha yüksek riskin oluşmasına neden olabilecek faktörler arasında yazıyordu..ondan 1 tane olsun bizim olsun diyelim :)

Nigar'ım özledim seni arkadaşım. Neler yapıyorsun? Emir için geçmiş olsun canım. İştah problemi artık bütün çocuklarda var. İnşallah düzelir her iki sorununuz da. Tatlıları benim için öp canım.

canım ben zeki beyden çok memnundum fakültedende mustafa başbuğa gitmiştim pek içime sinmedi zeki beyle devam ettim ve bebğimi kucağıma aldım inşallah sende sorunsuz bir şekilde kucağına alısın

bende çok özledim canım işe başladım hızlı bir şekilde hayat devam ediyor emiri fakülteye götürdük pek iç açıcı şeyler söylemedi 4 yaşında ameliyat olması gerekiyormuş o zaman kadarda ortopedik bot ve çorap şeklinde plastik birşey yapılacak onları kullanacağız inşallah düzelir canım ırmakda iyi okula devam ediyor öpüyoruz teyzemizi

Üzüldüm tatlım, ne diyeyim, bizler hep imtihandan geçiyoruz nedense. Allah fazlasını vermesin inşallah. Hep sağlıklı olsun onlar.

inşallah hamilesindir o zmn cnm. iyi haberlerini bekliyorum bak:) ikiz preeklampsi geçirenlerde daha yüksek riskin oluşmasına neden olabilecek faktörler arasında yazıyordu..ondan 1 tane olsun bizim olsun diyelim :)

canım benim biliyorum ikiz gebeliğin risklerini. aslında hem çok istiyorum ikiz olmasını çünkü 2 çocuğum olsun istiyorum, hem de korkuyorum ikizden dediğin gibi preeklampsi yüzünden..3-4 gün sonra regl olmam lazım bakalım canım hayırlısı olur inşallah..

Saolun aslinda hacettepede dogum ysptim memnun kaldim tesaduf doktorum preeklemside uzmnmis cok iyi mudahale etti.tekrar hamilelik dusunuyotm yine ona giderdim ama yurt disinda hacettepeden bi doktor aradtirayim

mrb zeynepcim sen kocaelinin neresindensin bende kocaelide yaşıyorum ilk gebeliğimde bende preeklempsi geçirdim 10 sene üstüne şimdi 18 haftalık hamileyim çok şükür olmuyordu hiçbir tedavi görmedim ama allahu teala zamanını bekledi.ben cihan has lütfiye hanıma gidiyorum ve çok memnunum hiç kasmıyor beni ve sanki has olan ben değilmişim gibi beni rahatlatıyor.preeklempsi konusunda uzmanlığını bilemem ama ben ilk ona gittim 3 sene önce raporlarımı gösterdim ilk hamilelikte yaşadıklarımı belgeleyen ve beni çok iyi motive etti bazı tahliller yaptı elimizden geleni yapıcaz ve sen hiçbir sorun yaşamayacaksın allahın izniyle dedi bana.ben şahsen çok memnunum ama memnuniyetlik göreceli birşey.herkez için hayırlısı olsun.

merhaba körfez de oturuyorum.kocaeli üniversitesine gidiyorum..benim pıhtılaşma sorunum ve kalp kapakçığı yetmezliğim var. o yüzden üniversiteye gidiyorum.. gebeliğimde kadın doğum,kardiyoloji ve nefroloji birlikte takip ediyor.. doktorum Doç.dr. emek döğer çok memnunum kendisinden .. aslında tüp bebekle ilgileniyor normal gebe takibi yapmıyor.. riskli gebelik yaşadığım için kabul etti..senin doktorunu duymadım daha önce..hakkımızda hayırlısı.. inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.

amin inş.hayırlısıyla sende bu mutlulukları yaşarsın en kısa zamanda.bende izmit merkezde oturuyorum.özel cihan hastanesi var yenişehirde orda benim doktorum konak hast yakın.ben fakülteye hiç gitmedim.herkez için herşeyin hayırlısı olsun.

canım gelen giden var mı :))merak ettim sormak da istemedim başta ama zaten biz burda dertleşmek ve sevinçlerimizi paylaşmak için varız diye sorayım dedim..

canım gelen giden var mı :))merak ettim sormak da istemedim başta ama zaten biz burda dertleşmek ve sevinçlerimizi paylaşmak için varız diye sorayım dedim..

canım çok sağol..bu ayda olmadı( adet oldum..rabbim doğru zamanı bekliyor galiba.. hakkımızda hayırlısı diyorum artık.. dualarım bütün arkadaşlarım için..

iyi akşamlar kızlar bende 14 ağustosta 37 haftalık hamileyken preeklamsi geçirdim çok şükür bende bebeğimde iyiyiz yanlız doğum yapalı 3.5 ay olmasına rağmen tansiyonumda dengesizlik devam ediyor doğumdan sonra tansiyon hapı içiyodum yaklaşık 3 haftadır doktor ilacı kesti yapılan tahlilerde değerlerim normale dönmüş diye ilacı kestikten sonra sabah akşam tansiyonmu ölçtürüyorum genelde 9-6 yada 11-7 çıkıyor sadece birkez 11-9 çıktı herşey normal ama ben sürekli kendimi dinliyorum en ufak baş ağrısını yada baş dönmesini tansiyonummu çıktı acaba diye yorumluyorum ve bunu düşündükçe huzursuz oluyorum belkide normal olan tansiyonumu ben evham yaparak çıkarıyorum sormak istediğim sizin tansiyonunuz doğumdan sonra tam olarak ne kadar süredece düzeldi yaptığınız ekstra bişe varmı ben iyice hastalık hastası oldum psikolojim bozuldu ve aşırı sinirili biri oldum

merhaba arkadaşım..bebişini allah analı babalı büyütsün inşallah.benim tansiyonum 7 ay sonra normale dönmüştü.. bu biraz da preeklamsi nin şiddeti ve haftasıyla ilgili olarak değişiyor..benim tansiyonum 7 ay boyunca tansiyon ilacına rağmen 15 9 dan aşağı düşmüyordu..bence stres yapma tansiyonun gayet normal..son haftalarda yaşanan preeklamsi tehlikeli değil zaten lütfen kendine zahir etme hayatı.. bebeğine ver tüm ilgini.. buradaki arkadaşların çoğu 30. haftadan önce doğum yapmak zorunda kalanlar.. buradakileri okuyup stresini artırma..eğer içinde korkular varsa destek alabilirsin..11 9 tansiyona takılma sakın. ben doğum yapalı 2 yılı geçti hala tansiyonum 11 9 dan daha yüksek.lütfen anneliğinin tadını çıkar..

canım çok sağol..bu ayda olmadı( adet oldum..rabbim doğru zamanı bekliyor galiba.. hakkımızda hayırlısı diyorum artık.. dualarım bütün arkadaşlarım için..

bende ayın 18ini bekleyeceğim cnm..benm hep 1 yumurtam oluyordu bu ay 4 büyük bir tane de büyüğe yakın toplam 5 yumurtam olmuş..doktor şansı arttığını söylüyor ama ümitlenmek istemiyorum..çünkü 6-7 hatta 8 yumurtayla hamile kalamayanları okuyorum ki ben kızıma yine 1 yumurtayla hamile kalmıştım..Allah nasip edecekse tek yumurta da yetiyormuş demek ki...

hayırlısı canım yaa.. bende bu ay deniycem yine olmazsa doktoruma gidicem..dediğin gibi rabbim isterse herşey olur.umarım hepimiz 2014 e mutlu gireriz. 2013 e çok kötü girdim ben 29 aralıkta bebeğimi kaybettim ona alışamadan 4 ocakta anneme kanser teşhisi kondu bu yıl çok acımasızdı benim için.tek dileğim 2014 e sevdiklerimle sağlıklı girmek .. anne olmak isteyen herkese rabbim yardım eder inşallah.

cevabın için çok tşk ederim çok şükür tansiyonum 3 ayın sonunda düzeldi arada hafif oynamalar oluyo o kadarıda normaldir galiba stres ve bebişten dolayı yorgunluk uykusuzluk oluyo sanada çok geçmiş olsun rabbim bir an önce hayırlısıyla bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…