• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kızlar selam, bugün son kontrolümüz vardı. herşeyimiz yolunda çok şükür .Nasipse Cumartesi sabah 7:30 da hastaneye yatışımız olacak , sanırım 9:30 gibi de sezeryan olacağız.Yarın hastanede anestesi ile ilgili tetkiklerim olacak.
Dualarınızı bizden esirgemeyin.:18:

bende eşime seni anlatıyordum bgn :) çok şükür bugünlere geldin.. sırayla hepimizin yüzü güler inşallah.. dualarım seninle.. bende seninle irtibata geçebileceğim bir numara yok ama birileri öğrenirse bize de yazsın lütfen bizde İYİ Kİ DOĞDUN DENİİİZ diyebilelim:) Deniz'in bende yeri ayrı olacak bu sitede bana umut olan ilk bebeğimiz olacak...Allah kolaylık versin arkadaşım...habersiz kalmayalım ama bizde :)

Kızlar selam, bugün son kontrolümüz vardı. herşeyimiz yolunda çok şükür .Nasipse Cumartesi sabah 7:30 da hastaneye yatışımız olacak , sanırım 9:30 gibi de sezeryan olacağız.Yarın hastanede anestesi ile ilgili tetkiklerim olacak.

canımm ya etmez miyiz dua.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.dularım seninle.güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum çok sizii

canım hadi hayırlısı..bebişini sağsalim kucağına alacaksın merak etme..dualarım seninle.

Dualarınızı bizden esirgemeyin

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla hayırla kucagına alırsın.darısı bizlerin başına.haberlerinizi bekliyoruz.

Hepinize güzel dualarınız için çok çok teşekkür ederim.. Biz de mübarek kadir gecesi gününde doğum yapacağız , o mübarek günde ben de hepiniz için dua edeceğim kader arkadaşlarım..
Melekyavrum özelden sana mesaj gönderdim..

selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul etsin amin
nehirinannesiyle görüştüm bebeğini kucağına almış çok şükür sesi çok iyi geliyordu 3440 gr doğmuş emmeye başlamış
haber vereyim dedim
sizlerde asla umudunuzu kaybetmeyin örnekler çoğalıyor bu topikte kaç kişi kucağına aldı bebeğini sadece biraz sabır ve zaman

Allahım sevinçten ağlıyorum şu an Rabbim şükürler olsun bu mübarek günde evladını kaybetmiş melek annelerine nehirin annesi gibi sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi hiç sıkıntı yaşamadan tombik tombik bebekleri kucağımıza almayı nasip eyle .nehirin annesi bize Uğur getireceksin inşallah

selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul etsin amin
nehirinannesiyle görüştüm bebeğini kucağına almış çok şükür sesi çok iyi geliyordu 3440 gr doğmuş emmeye başlamış
haber vereyim dedim
sizlerde asla umudunuzu kaybetmeyin örnekler çoğalıyor bu topikte kaç kişi kucağına aldı bebeğini sadece biraz sabır ve zaman

canım haber verdiğin için çok sağol..hep aklımdaydı çok mutlu oldum..darısı bizlere:))

iyi ki doğdun deniiiizzz:) yeni umudumuz... gözümüzaydın ..o kadar sevindim,mutluyum ki...Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...darısı bizlere...

haber vereyim dedim

Bende aradim iki sefer ama acamadi nehirinannesi biraz toplansin tekrar arayacagim
Simdi malum telasli citir annemiz
Oyle mutluyumki onlar icin
Allahim dogdugu gun bile ne degerli
Kadir gecesi ne guzel hemde bizim evlilik yildonumumuzdu:))
Saglikli uzun bir omur diliyorum yavrumuza Rabbim hayirli saglikli bir evlat etsin Deniz kizimizi insallah

Merhaba arkadaşlarım...

Uzun süren bir maratonun nihayet sonuna geldim , yaşadığım onca sıkıntı sanki hiç yaşamamış gibi arkamda kaldılar ve ben bir bebek bırakarak ayrıldığım o hastaneden kucağımda kızımla evime geldim..hepsi bir rüya gibi , yaşamayan asla bilemez ..
acaba tekrar aynı şeyler olacak mı korkusu bu 9 ay süresince bir an olsun yakamı bırakmadı ama pes etmedim , herşeyden önce inandım bu kez olmayacak dedim ve çok şükür Allah'ın izni ile preklampsi denen illetin p'sini yaşamadan 9 aylık süremi tamamladım..
İnanıyorum ki sizler de başaracaksınız ve bu sayfalardan daha nice güzel haberler alacağız.. Güzel dilekleriniz için çoook ama çok teşekkür ederim..Darısı hepinizin başına diyorum..hepinizi kızımla birlikte kucaklıyoruz...

Merhaba arkadaşlarım...

Uzun süren bir maratonun nihayet sonuna geldim , yaşadığım onca sıkıntı sanki hiç yaşamamış gibi arkamda kaldılar ve ben bir bebek bırakarak ayrıldığım o hastaneden kucağımda kızımla evime geldim..hepsi bir rüya gibi , yaşamayan asla bilemez ..
acaba tekrar aynı şeyler olacak mı korkusu bu 9 ay süresince bir an olsun yakamı bırakmadı ama pes etmedim , herşeyden önce inandım bu kez olmayacak dedim ve çok şükür Allah'ın izni ile preklampsi denen illetin p'sini yaşamadan 9 aylık süremi tamamladım..
İnanıyorum ki sizler de başaracaksınız ve bu sayfalardan daha nice güzel haberler alacağız.. Güzel dilekleriniz için çoook ama çok teşekkür ederim..Darısı hepinizin başına diyorum..hepinizi kızımla birlikte kucaklıyoruz...

tebrik ederim ii olmanıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inş. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarım...

canım çok sevindim..rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah çok öpüyorum ikinizide:))

Slm arkadaşlar, benimde idrarda protein ++ çıkmıştı ve doktor takibe aldı. Son gittiğimde korkulacak bişey kalmadığını söyledi.
Son anda sıkıntı yaşamak olasımıdır?

Slm arkadaşlar, benimde idrarda protein ++ çıkmıştı ve doktor takibe aldı. Son gittiğimde korkulacak bişey kalmadığını söyledi.
Son anda sıkıntı yaşamak olasımıdır?

Canım çok geçmiş olsun.. Dr düzeldiğini söylemiş ama yine de sürekli takipte olman gerekli ..36. hafta ya gelmişsin çok şükür.
son anda sıkıntı yaşamak olasımıdır demişsin, genelde tehlikeli zamanları 26-33 haftalar arasında seyrediyor ama tabi hep diyoruz her gebelik kendine özgü diye. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yok ise atlatmışsın bana göre , az kalmış. Allah bebeğini sana seni de ona bağışlasın inşallah..

Merhaba arkadaşlarım...

Hamileliğinde yaşadıklarının hepsini ben de yaşadım. Allahıma şükürler olsun ki benim kızım kucağımda, 6. ayımızın içerisindeyiz. Çok zor günler yaşadım, hastanede 5 gün kaldım, hemen tansiyonumu düşüremediler. Ama çok şükür kızımı kuvöze bile koymadılar.

Şimdilik yaşadıklarımı unutamadığım için 2. bir bebekten, korunuyoruz ama kazara hamile kalmaktan çok korkuyorum. Ama ne var ki kızımı yalnız bırakmak ta istemiyorum. Preeklampsinin 2. gebelikte de rastlanma riski varmış. 3-5 sene sonra tekrar hamile kalsam aynı şeyleri yaşar mıyım bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar merhaba
bende 1 ay önce test yaptırdığımda protein +1 çıkmıştı doktor testi tekrarlıcaz 1 ay sonra dedi geldim araştırdım ve korktum preeklamsi olurum bana yada bebeğime bişi olur diye neyse ki bu ay test sonucum negatif çıktı protein ama hala tetikteyim sizce tekrar çıkma ihtimali var mı

kızlar merhaba
bende 1 ay önce test yaptırdığımda protein +1 çıkmıştı doktor testi tekrarlıcaz 1 ay sonra dedi geldim araştırdım ve korktum preeklamsi olurum bana yada bebeğime bişi olur diye neyse ki bu ay test sonucum negatif çıktı protein ama hala tetikteyim sizce tekrar çıkma ihtimali var mı

merhaba arkadaşım..idrarda protein kaçağı eğer 2 pozitifse önemli bazen idrar yolu enfeksiyonuda protein atılımına sebep olabiliyor.korkma lütfen bebeğin hissediyor korkunu. tansiyon takibi yapabilrsin.bir de preaklemside çok fazla ödem oluşabiliyor.bende öyle olmuştu 1 haftada 8 kilo aldım yani 8 kiloluk bir ödem oluştu. burada yazılanları okuyarak stres yapma. bizler preaklemsiyi en kötü haliyle yaşayanlarız.sen burada yazılanlara takılıp kendini korkutma.gebeliğinin tadını çıkar.bebişin ve sen allaha emanet olun..

allah razı olsun canım teşekkür ederim pazartesi doktora tekrar sordum gerek var mı bakalım mı tekrar diye yok idrarındaki iltihaptan kaynaklı olmuş sorun yok derin bir ohh çektim

Back