Preeklampsi yasayan anneler sonrası

Merhaba basıl gidiyor hamilelik umarım hersey yolundadır

Senin de güzel haberlerini almak isterim

Çok şükür hersey yolunda şuan sizlerden ne haber nasilsiniz nasil ilerliyor surecleriniz
Merhaba nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyor nelere dıkkat ediyorsun doktorun hangı ılaclara devam edoyor bızımle paylaşırmısın bende hamıle oldugumu öğrendım tansıyonlarım dusuyor bıraz bol bol dınlenıyorum tuzu tamamen kestım yemeklerıde az yaglı yapıyorum daha cok kucuk doktor kontrolum pazrtesi hiç doktor kontrolune gitmedim henuz sen nasılsın umarım her şey yolundadırr

Tebrik ederim biz iyiyiz cok şükür 11 haftalik olduk ogrendigim andan itibaren corasprin hamilelik oncesinde kulladigim folik asite devam ediyorum. Progestan ve devid 3 kullaniyorum doktorum tuzu tamamen kesmemei istemedi abartmadan kullanmaya devam edebilirmisim ben zaten normaldede az tuzlu yiyen biriydim onun icin skinti yasamadim tansiyonlarim 9 6 8 5 civari dusuk seyrediyor 20 haftadan sonra cikabiliyor diye biliyorum ama suan yolunda hersey cok sukur panik yapmadan temkinli sekilde ilerleyecekmisiz

Benimde tansıyonlarım senın gıbı arada 9.5 e kadar dusuyor inşallah sag salım kucagımıza aldıgımız haberınıde burdan bırbırımıze veririrz canım kan sulandırıcı iğne kullanmıyorsun sanırım merak ediyorum bende kullanıp kullanmayacagımı

Progestan ne içindi yalnışsam beni düzelt lutfen düşük tehlıkesı için kullanılan bır ılaç mıydı o acaba ben ısımlerını mı benzettim önlem amaçlımı kullanıyorsun

Yok hayir iğne vermedi sadece corasprin kulaniyorum Allah korusun ilerleme durumunda igne veriliyo sanirim yada bazi doktorlar erkende verebilir bekii.
Evet evet bende düşük icin diye biliyordum onu ama hic oyle bi riskim yok olmadi cok sukur internetten arastirdigim kadari ile rahim kaslarini guclendiriyormuş sanirim buda bi önlem itirazsiz sorgusuz kullaniyorum ne verirlerse bi çare insallah sorunsuz saglikla ilerleriz guzel haberlerimizle bibirmize umut oluruz

İnşallah evet ne derlerse yapıyoruz bakalım ınsllah bu sefer sonu guzel bıter bakalım bende ilk doktor kontrolumu heycanla bekliyorum

Doktorum ızınlıydı pazartesi gidecegım inşallah kese o zaman gorunur dedı doktorum daha 4 haftalıgız biz de kontrollu olunca cabuk öğrendık bakalım nasıl bitecek zaman
Cok dusunmemeye calis tabikide cok cok korkuyorum ama aklima getirmeyeye calisiyorum birde kendini birseylerle mesgul. Et ben 11 hafta nasil.oldu.anlamadim cnku devamlo biri vardi bi isim bir meşgalem vardi kendim kaldigimda korkular stresi artiriyor gerisi biz ne yaparsak yapalim takdiri ilahi

Evet canım aynen öyle inşallah bu günlerde gecer mutlu bır kavusma yasarız bebeklerimize

Yediklerinize dikkat etseniz bile stresten mutlaka uzak durun tansiyonu tetikliyor

Maalesef stresten uzak durmak gerekiyor
Ben beni yoran herkesle iletisimimi kestim esimde musade etmiyor kimsenin strese sokmasina tek sikintim stresim bebegimin sagligi onun icin de elimden geldigince aklima getirmeye calisiyorum Allah a birakmaktan baska caremde yok malesef ki keske elimizde olan birsey olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…