-
- Konu Sahibi Senelvolkan
Ben bu gebeliğimde hiç bişey almayacagım ilk de ne aldıysam oylece kaldı kızımın eşyaları duruyor beşşiğinden tut tırnak makasına kadar her şeyini almıştım kuvezde kaldıgında boş beşşiği öylece duruyordu şimdiki bebeğim kız olursa hazır her şeyi erkek bile olsa sadece yenı doğan alacagım gerısi sag salim eve gelince inşallah arkasından eşya toplamak cok zor yine elimde onca hevesım kalır dıye korkuyorum acıkcasıSiz kiyafet alacak olsaniz ne zaman alirdiniz kizlar
Evet malesef en kotusude bu sanirim. Ben doğum icin hastahaneye yattığım gun kaybettigimden eve gelmeden inanmayacagim sanirim onun icin 30lu haftalarda gerekli olan hastahane malzemesini canta yapip gerisini bebegimle eve gelince yapmayi dusunuyorumBen bu gebeliğimde hiç bişey almayacagım ilk de ne aldıysam oylece kaldı kızımın eşyaları duruyor beşşiğinden tut tırnak makasına kadar her şeyini almıştım kuvezde kaldıgında boş beşşiği öylece duruyordu şimdiki bebeğim kız olursa hazır her şeyi erkek bile olsa sadece yenı doğan alacagım gerısi sag salim eve gelince inşallah arkasından eşya toplamak cok zor yine elimde onca hevesım kalır dıye korkuyorum acıkcası
Bende ayni şekılde dusunuyorum saglıklı sıhatlı getırelım de bır hafta on gün neyse kendımı toplayıp yine çıkarım dıye düşünüyorum alışverişine ne yazıkkı bunu bıle heycanlıyla yasayamıyoruz bişey görsek beğensek direk aklımıza ya hıç giydiremezsem geliyor butun hevesımjz kalıyor oradaEvet malesef en kotusude bu sanirim. Ben doğum icin hastahaneye yattığım gun kaybettigimden eve gelmeden inanmayacagim sanirim onun icin 30lu haftalarda gerekli olan hastahane malzemesini canta yapip gerisini bebegimle eve gelince yapmayi dusunuyorum
Haklısınız stres en büyük düşmanımız bu serçte sanırımYediklerinize dikkat etseniz bile stresten mutlaka uzak durun tansiyonu tetikliyor
Evet guzel seyler goruyorum almak istyorum ufacikta olsa bi hazirlik istiyorum ama malesef elim gitmiyorBende ayni şekılde dusunuyorum saglıklı sıhatlı getırelım de bır hafta on gün neyse kendımı toplayıp yine çıkarım dıye düşünüyorum alışverişine ne yazıkkı bunu bıle heycanlıyla yasayamıyoruz bişey görsek beğensek direk aklımıza ya hıç giydiremezsem geliyor butun hevesımjz kalıyor orada
Kıyafet araç gereç hersey hallolur sağlıkla gelsin bebişleriniz Allah’ın izniyle hepsini tamamlarsanız aklınızdan kötü düşünceler gecmesin bile ilk duyduğum zamandan beri bu sefer en güzeli olacak siz güzel anneler için dualarım sizinle Rabbim yar yardımcınız olsunHaklısınız stres en büyük düşmanımız bu serçte sanırım
Teşekkür ederım rabbim birdaha bizi evlatlarımızla sınmasın duaya en çok ihtiyacımız oldugu zamanlar bizi duana kattıgın için rabbim senden razı olsunKıyafet araç gereç hersey hallolur sağlıkla gelsin bebişleriniz Allah’ın izniyle hepsini tamamlarsanız aklınızdan kötü düşünceler gecmesin bile ilk duyduğum zamandan beri bu sefer en güzeli olacak siz güzel anneler için dualarım sizinle Rabbim yar yardımcınız olsun
Aynı durumdayım. Doktorum cinsiyeti gördü ama öğrenmek istemiyorum 7 aya kadar dedim. Heveslerimin yine yarım kalmasından korkuyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Evet guzel seyler goruyorum almak istyorum ufacikta olsa bi hazirlik istiyorum ama malesef elim gitmiyor
Aminn aminn bizi anca bizim durumumuzu yasayanlar anlar sanirim ben bebegime alismaktan korkuyorum bunu farkettim artik varligina alisirsam yoklugu daha derin yaralar birakicak dusundugumde hemen hemen 5 ay sonrasinda bu evde bi bebekle yasiyo olabilirim ama.ben buna inanamiyorum yine aynisi olucak gibi geliyor bu pskolojiyi herkesin anlaması imkansiz. Kontrole gidicez birazdan hayirlisi..Aynı durumdayım. Doktorum cinsiyeti gördü ama öğrenmek istemiyorum 7 aya kadar dedim. Heveslerimin yine yarım kalmasından korkuyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Nasılsınız bebek ve siz iyimisiniz hamılelık surecınız iyimi acabaEvet guzel seyler goruyorum almak istyorum ufacikta olsa bi hazirlik istiyorum ama malesef elim gitmiyor
Merhaba biz iyiyiz cok sukur suan bir skintimiz yok önceki mesajizinida simdi gordum acil durumlarda kan sulandirici icin napiyolar bilmiyorum bende ama normal sartlarda belirli bir haftada biraktiriyirlar ben sorgulamadim hic daha oncede kullanmistim Allah a emanetizNasılsınız bebek ve siz iyimisiniz hamılelık surecınız iyimi acaba
Cok sevındım bızde 9 haftalık olduk şükür her şey yolunda tansıyonum normal sevıyeye geldı artık pek düşmüyor doktorum her hafta cagırıyordu 15 gune cıkardı kontrolleri sızde suan kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz ben biraz zor alıştım kendı kendıme yapmaya hala zorlandıgım oluyorMerhaba biz iyiyiz cok sukur suan bir skintimiz yok önceki mesajizinida simdi gordum acil durumlarda kan sulandirici icin napiyolar bilmiyorum bende ama normal sartlarda belirli bir haftada biraktiriyirlar ben sorgulamadim hic daha oncede kullanmistim Allah a emanetiz
15 haftamiz bitti bizim ama 1 haftadr cok hastaydim sanirim korona gecirdim bu sure icinde muayne oldum bebek iyiydi haftaya carsba tekrar gdecegim su ana kadar skintisiz geldik insallah bundan sonrada boyle giderizsen nasilsin bebek nasil
Gecmış olsun benım arkadsımda olmuştu korana hemde su mutasyonlu olandan şükür bebegıne hiç bi etkisi olmadı sizinde olmaz içinizi ferah tutunCok sevındım bızde 9 haftalık olduk şükür her şey yolunda tansıyonum normal sevıyeye geldı artık pek düşmüyor doktorum her hafta cagırıyordu 15 gune cıkardı kontrolleri sızde suan kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz ben biraz zor alıştım kendı kendıme yapmaya hala zorlandıgım oluyorhaftalar gectıkce insan korkuyor ama 20.haftaya kadar pekte olan yokmuş sanırım buradan bebeklerımızı sag salım aldıgımızı paylaşmayı dort gozle beklıyorum
Bende inan bende. Aslinda çok hizli geciyor sanki gunler ne zaman bu haftalara geldim anlamadim insallah geri kalan haftalarımizda bu kadar hizli ve sorunsuz gecsinCok sevındım bızde 9 haftalık olduk şükür her şey yolunda tansıyonum normal sevıyeye geldı artık pek düşmüyor doktorum her hafta cagırıyordu 15 gune cıkardı kontrolleri sızde suan kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz ben biraz zor alıştım kendı kendıme yapmaya hala zorlandıgım oluyorhaftalar gectıkce insan korkuyor ama 20.haftaya kadar pekte olan yokmuş sanırım buradan bebeklerımızı sag salım aldıgımızı paylaşmayı dort gozle beklıyorum
Sagolun test yaptırmadım ama hasta olunca direkt kendi doktoruma gttim serum falan yardimci oldu oda ben kendim suphelendim koronadan sonradan acaba mi dedim ama bilemiyorum tabiGecmış olsun benım arkadsımda olmuştu korana hemde su mutasyonlu olandan şükür bebegıne hiç bi etkisi olmadı sizinde olmaz içinizi ferah tutun
Merhaba nasılsınız hamilelik nasıl gidiyorSagolun test yaptırmadım ama hasta olunca direkt kendi doktoruma gttim serum falan yardimci oldu oda ben kendim suphelendim koronadan sonradan acaba mi dedim ama bilemiyorum tabi
Merhaba iyyim iyiyiz çok sukur çarsamba gunu komtroldeydik bir sikintimiz yoktu cok sukur bu hafta tekrar gidecegm 4lu tarama sonucu icin cinsiyet konusunda israrci biraz gostermiyorMerhaba nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor