-
- Konu Sahibi Senelvolkan
Ben iyyim sukur gunden gune daha iyi oluyorum agrim sizim olmadi ameliyat gunu dahi agri cekmedim yada bebegun sevinci ile hissetmedim mi bilmiyorumTammı bayıltılar seni belden uyuşmamı oldun
Ben iyyim sukur gunden gune daha iyi oluyorum agrim sizim olmadi ameliyat gunu dahi agri cekmedim yada bebegun sevinci ile hissetmedim mi bilmiyorumevet cuma diye anlasmistik pazartesi nst icin gittim doktor istersen yarin alalim cuma alsamda degisen bisey olmayack dedi dekolman icin bi sebep yok görünürde ama önceki kaybindada belirtin yokmuş bu yuzden garantisini veremem kabul edersen cumayi beklemeyelim dedi bende zaten o kadar cok korkuyodum ki son dakka kaubetmekten. Hemen kabul ettim ve o gun yattim hastahaneye doktor icim rahat etsin diye geceden yatirdi sabaha kadar nst ile kontril altindayim sabah 10 da doguma alindim spinal olacaktim ama anestezi uzmanı iğneyi yapmakta zorlandi bi kac kere denedi olmadı daha faa canını yakmayayim genel anestezi ile yapalm dedi sonrasi gözümü amrliyathaneden cikarken actim
Anladım canım teşekkür ederım vakıt ayırıp bılgılendirdiğin içinBen iyyim sukur gunden gune daha iyi oluyorum agrim sizim olmadi ameliyat gunu dahi agri cekmedim yada bebegun sevinci ile hissetmedim mi bilmiyorumevet cuma diye anlasmistik pazartesi nst icin gittim doktor istersen yarin alalim cuma alsamda degisen bisey olmayack dedi dekolman icin bi sebep yok görünürde ama önceki kaybindada belirtin yokmuş bu yuzden garantisini veremem kabul edersen cumayi beklemeyelim dedi bende zaten o kadar cok korkuyodum ki son dakka kaubetmekten. Hemen kabul ettim ve o gun yattim hastahaneye doktor icim rahat etsin diye geceden yatirdi sabaha kadar nst ile kontril altindayim sabah 10 da doguma alindim spinal olacaktim ama anestezi uzmanı iğneyi yapmakta zorlandi bi kac kere denedi olmadı daha faa canını yakmayayim genel anestezi ile yapalm dedi sonrasi gözümü amrliyathaneden cikarken actim
Bende guzel haberlerini bekliyorum heyecanla guzel sonuclancak biliyorumAnladım canım teşekkür ederım vakıt ayırıp bılgılendirdiğin içinbebegınle hep bır arada cok mutlu ol inşallah şimdilik benımde beklemekten başka carem yok bakalım hayat benim için neler planlıyor heycanla beklıyprum kaderimi
Merhaba canım nasılsınız annelık nasıl gıdıyor aklıma takıldı da acaba 35 haftada ne kadar kılo ile dogdu bebegın bizde 33 haftalık olduk 35 haftayı atlatınca gunünü ayarlıyalım dedı doktorumBende guzel haberlerini bekliyorum heyecanla guzel sonuclancak biliyorum
MerhabaMerhaba canım nasılsınız annelık nasıl gıdıyor aklıma takıldı da acaba 35 haftada ne kadar kılo ile dogdu bebegın bizde 33 haftalık olduk 35 haftayı atlatınca gunünü ayarlıyalım dedı doktorum
Bende doğum yaptım 6 gün oldu şükürler olsun her sey yolundaMerhababildirim gelmemiş kusura bakma
İyyim iyyiz cok guzel hersey ,dogum kilosu 2960 di 35+1 de dogdu tam sen nasilsin nasıl gidiyor
Sizleri okudukca umut dolu oldum.bende ayni sebeblerden ve doktorun umursamayisi yüzünden bebeklerimi imi kaybettm.henuz bir ay oldu.sizler gibi bende korkuyorum su tansion belasindan..banada dua ederseniz sevinirimMasallah allah bagislasin cok geçmiş olsun kac haftalik dogum yaptin nasildi surec
Iki kere sezeryanmi oldunuz.bir sorun oldumu dikislerden vs.benimde ilki sezeryan..suan hamilelikten korkar oldumBende doğum yaptım 6 gün oldu şükürler olsun her sey yolunda
Rabbim isteyen herkese nasip etsin lac haftalıktnjz basiniz sağolsunSizleri okudukca umut dolu oldum.bende ayni sebeblerden ve doktorun umursamayisi yüzünden bebeklerimi imi kaybettm.henuz bir ay oldu.sizler gibi bende korkuyorum su tansion belasindan..banada dua ederseniz sevinirim
35haftalikti tansiyionum yukseldi. doktor denen sahisa soyledim kan degerin iyi dedi ve o gunden sonra birsey yapmadı 4gun sonrada plesenta ayrilmasindan cocugumu kaybettim acil sezeryana alindim baska bir hastanedeRabbim isteyen herkese nasip etsin lac haftalıktnjz basiniz sağolsun
Aminnn buyuk bir imtihanmisAllah sabir versin cok üzüldüm bizimde basimizdan ayni seyler gecti belki okumussundur en iyi bizler anlariz. En buyuk hatalarimiz doktorlara sonsuz guvenmek rabbim acini hafifletsin nasipte olsaydi kimse engel olamazdi bu sekilde düşün benim 2 kaybim var 3 te nasip oldu imtihan buyuk layikiyla gecmek nasip olsun
Malesef riskli gruptasiniz takil gerektiren bi durum öneri olarakta ben gebelik oncesi doktora gidip oyle hamile kaldim ve 2 3 hafta da bir kontrole gittim son ayimda 3 gunde bir nst ye gittim ve doktorun onerdigi zamanda dogum yaptım 35+1 de aldi benim doktorum bebegi bende sorgusuz sualsin almasini istedim kuvezede girse kabulumdu benim icin onemli olam bendem cikmasiydi..Aminnn buyuk bir imtihanmisBana ne onerirsiniz sizin birdaha tansionunuz cikmadi değilmi gebelikte..haftada birmi kontrole gitmeliyim benim durumum riskli gebelikmi olacak yanı
37+1 haftalıkken dogum yaptımmMasallah allah bagislasin cok geçmiş olsun kac haftalik dogum yaptin nasildi surec
Masallah allah bagislasin saglikla buyut37+1 haftalıkken dogum yaptımm