-
- Konu Sahibi Senelvolkan
Şimdi gördüm sizin mesajlarınızı çok zor dönemler Allahım yardımcımız olsun34’den iki hafta önce bana da gelişimde gerilik var denilmişti bağlantısı varmış
Hersey allahtan evet yasanilanlar büyük acı 2 kere yasamis biri olarak hala umudum var rabbim büyük en azindan bebegimiz oluyor ve doktor kontrolunde bir cok kucagina alabilende var neden umudumuzu yitirelim neden imkanımız varken anne baba olamayalim doktor kesinlikle yasak diyene kadar vazgecmeyecegim tup bebek merkezlerinde hastahanelerde onlar ca insan varki çift cizgiyi bir kez dahi olsa gormeyi isteyen hem maddi hem manevi bitik duruma gelen bu kadar cabuk vazgecmeyecegim bu yuzden 2 kere yenildim ama hep bir umudum var Allah buyuk ona sığınıyorum sadece karariniza saygim var tabiki sorguladigimi.dusunmeyin yanlis anlamayinYani evet imtihan ama neden ben çok sorguladım çok düşündüm birdenbire hersey güzel giderken en kötüsü ile karşılaşmak kayıp geleni bir anne için bunu ben mi kaldırabileceğim bu yüzden mi ben bişilere tutunmak bende çok istiyorum ama Buda benim imtihanım mış demek zor geliyor niye ben
Est. çok yeni başıma geldiği için korkuyorum ameliyat sonrası da çok zorlandım yeni yeni kendi başıma kalkıp oturmaya başladım tekrarlamakta riskinin olduğunu bilmek korkuttu belki bilmiyorum tabi bende isterdim bebeğimi kucağıma almak nasip olmadıHersey allahtan evet yasanilanlar büyük acı 2 kere yasamis biri olarak hala umudum var rabbim büyük en azindan bebegimiz oluyor ve doktor kontrolunde bir cok kucagina alabilende var neden umudumuzu yitirelim neden imkanımız varken anne baba olamayalim doktor kesinlikle yasak diyene kadar vazgecmeyecegim tup bebek merkezlerinde hastahanelerde onlar ca insan varki çift cizgiyi bir kez dahi olsa gormeyi isteyen hem maddi hem manevi bitik duruma gelen bu kadar cabuk vazgecmeyecegim bu yuzden 2 kere yenildim ama hep bir umudum var Allah buyuk ona sığınıyorum sadece karariniza saygim var tabiki sorguladigimi.dusunmeyin yanlis anlamayin
Cok yenı canım ınan senı cok ıyı anlıyorum ama senıde senınle aynısını yasamayan anlamıyor oksıjensız kaldı beynı zarar gormus olabılır dedıler bızede herkes özurlu olsa ıyımıydı çekmedı dedı banada tesellılerı her seyden daha kotuydu Allah dusmanıma vermesın bende 8 saatlık yoldan memlektıme getırdım kızımı o yollar bıtmedı ınan suan cok yenı zamanla deneyeceksın tekrar bende oyleydım gecmıyor acın aslada yerı dolmayacak 10 tane de dogursak yurek acımız ılk goz agrımız onlar olacak zaman tanı kendıne sende hep benım duamdasın rabbım sabır guc versınO kadar haklısınki sen olsun diye canını bile hiç sayıyosun yanında ötende biryerlerde birileri hiç dikkat etmeden sigara alkol bi şekilde oluyor ve doğuruyorlar hiç adil değil… Allahım sana hayırlısıyla sağlıkla bir bebek nasip etsin sağlıkla büyüt inşallah hiç tanımasamda seni bunu yaşamış anneler olarak dualarımda olacaksın çok zor bişey, oğlum hiç yoğun bakıma girmedi epikriz raporunda kalp atışı alınamadı yazıyordu tüm müdehaleye rağmen alınamadı çok yakın bir zamanda yaşadığım için henüz 1 ay bile olmadı duygularım çok karışık kimi zaman iyi kimi zaman kötü çok ağladım çok bağırdım ama bi zaman sonra sesin bile çıkmıyor çıkmak istemiyor sorguluyosun niye ya diye benimle beraber hamile olan arkadaslarım vardı onlar doğurdular sürekli konuşup fikir alışverişi yaptığım insanlarla sağır dilsiz oyunu oynuyorum tek kelime konuşmadık bu süreç içinde çok zor kabullenmek sabretmek çok zor
bu mesajları okumak iyi geliyor en çokda seni anlayan birilerinin olması umarım güzel hamilelik haberimi burdan yakın zamanda verirsinCok yenı canım ınan senı cok ıyı anlıyorum ama senıde senınle aynısını yasamayan anlamıyor oksıjensız kaldı beynı zarar gormus olabılır dedıler bızede herkes özurlu olsa ıyımıydı çekmedı dedı banada tesellılerı her seyden daha kotuydu Allah dusmanıma vermesın bende 8 saatlık yoldan memlektıme getırdım kızımı o yollar bıtmedı ınan suan cok yenı zamanla deneyeceksın tekrar bende oyleydım gecmıyor acın aslada yerı dolmayacak 10 tane de dogursak yurek acımız ılk goz agrımız onlar olacak zaman tanı kendıne sende hep benım duamdasın rabbım sabır guc versın
Hepımız burdan hamılelık surecımızıde bırbırımızle paylaşalım ınsllah ben Allah nasıp ederde olursa butun surecımı burda paylaşacagım bu konuda cok bılgı aradım ınşallah hepımız bırbırımıze yardımcı olabılırızYeni oldugu icin umutsuzlugun normal ben 2. Kaybimdan sonra tamamen aklımdan sildim bebek fikrini 3 sene gecirdim ve artik zamaninin geldigini dusundum suan doktor kontrolünde hamile kalmaya calisiyorum hayırlısı artik hepimiz icin tabi..
Insallah canım ıyı haberlerını bekliyorumTabi ogrendigimde yazarim mutlaka gecen ay 22 sinde adet oldum suan bi belirtim yok ama dunden beri herşeye agliyorum duygu degisimlerim cok nedendir blmiyorum sali yada carsamba test dusunuyorum
Bekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlarInsallah canım ıyı haberlerını bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah güzel olacakBekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Yaa Allahımm sag salım kucagina almayı nasıp etsın inşallahBekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Tesekkur ederim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsinYaa Allahımm sag salım kucagina almayı nasıp etsın inşallah
Ay cok sevındım gercekten durmadan yazasım gelıyorBekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Canımm kontrole gıttınmı doktorun neler soyledı bı tedavi başladımıBekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Bendee yenı bır doktora daha gıttım başımdan gecenlerı anlattım cok sakın bı gebelık gecırmemız gerektıgını soyledı stres bu preeklampsi de onemlıymıs fazla yorulma surekli ayakta durma hamılelıkte yoruldugunda bırak dıyor ne cok haraketsız kal nede sureklı ayakta dur dıyor gayet sakın bı gebelık gecır ınsallah canım rabbım o hastane kapısından boş dondurmesın seniTesekkur ederim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bendee yenı bır doktora daha gıttım başımdan gecenlerı anlattım cok sakın bı gebelık gecırmemız gerektıgını soyledı stres bu preeklampsi de onemlıymıs fazla yorulma surekli ayakta durma hamılelıkte yoruldugunda bırak dıyor ne cok haraketsız kal nede sureklı ayakta dur dıyor gayet sakın bı gebelık gecır ınsallah canım rabbım o hastane kapısından boş dondurmesın seni
Insallah canımm işte tabı ınsan dusunuyor ıster ıstemez guzel haberlerını bekliyoruzKorkmuyorum desem yalan olur cnku ben 2 kere kucagim bos dondum hastahaneden buda doktor kontrolunde olan planli bi gebelikti 6 aydir bekliyorduk bu aya nasipmis doktorum ogrenince hemen gel ilac baslicaz demisti dun aksam uzeri ogrendim ama randevu bulamadim tabi doktorumu arayip izah ettim ogleden sonra gelmemi soyledi birazdan gidecegim guzel ve korkularimi endiselerimi.hafifletecek sonuclarla donerim insallahh
Keseyi göremedik erken oldugu icin kan testi yaptik ve ilaclara basladi doktorum pazartesi kese goremye cagirdi tekrardanInsallah canımm işte tabı ınsan dusunuyor ıster ıstemez guzel haberlerını bekliyoruz
Rabbim sağlıkla kavuşmanı sağlıkla büyütmeni nasip etsin dualarım seninle bize burdan hangi doktorlara gittin hangi testi yaptırdın omlarında bilgisini verirsen belki umut ışığı olur çok sevindim İnan senin adınaBekleyemedim Bugun test yaptim ve poztif cikti dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Nelere dıkkat etmenı soyledı pekı canım bı om konusmanız oldumu sana şuna cok dıkkat etmelısın dedıgı seylerı bızımle paylaşırmısın uygun oldukca bu surecındeKeseyi göremedik erken oldugu icin kan testi yaptik ve ilaclara basladi doktorum pazartesi kese goremye cagirdi tekrardan