predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Kızlar bakın şimdi yaptım erken gebelik testini nasıl çıktı :)))
Merhaba konuya yeni dahil oluyorum :) hayırlı olsun gebeliğin :) bende adetimden 10 gun once öğrenmiştim erken gebelik testi ile. Hatta senin ilk testinden çok daha silik çıkmıştı. Önemli olan 5 dk içinde çıkması ikinci çizginin. 5 dk sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekli. ... ben hemen kan testi yapmıştım. Orada 38 di sonucum düşün yani :) diğer arkadaşlara da bir an önce nasip etsin allahim. ..

5 dk içinde silik çıkmıstı , insallah bisey yoktur

Sonuç penceresinde ilk 15 dakikada olursa cizgi pozitiftir yazıyor yaptıgım testte

Sonuç penceresinde ilk 15 dakikada olursa cizgi pozitiftir yazıyor yaptıgım testte
Markasına göre değişebiliyor süresi. Benim 5 dk yazıyordu. Ama sen hamilesin bence... kan testi neden yaptırmıyor sun? Çünkü hemen hemen aynı para erken gebelik testi ile

Markasına göre değişebiliyor süresi. Benim 5 dk yazıyordu. Ama sen hamilesin bence... kan testi neden yaptırmıyor sun? Çünkü hemen hemen aynı para erken gebelik testi ile

Bayramdan sonra yaptırcm o yüzden bekliyorum şimdi .

ay predıctör görmekte duymakta ıstemıyorm 3 kere pozıtıf cıktı ve kanda negatıf cıktı o an yaşadıgım şoku bırdaha yaşıyamam

ay predıctör görmekte duymakta ıstemıyorm 3 kere pozıtıf cıktı ve kanda negatıf cıktı o an yaşadıgım şoku bırdaha yaşıyamam
Canim ben 3 kere normal test yaptım onlar silik çıktı şimdi predictör yaptım. Onda ikiside Belli oldu

ıns hamıssındır canm bende 3 kere yaptm predıctörle ve pozıtıftı hamiş degılmişim ama gebelk testlerıne ben artk guvenmıyorm

Ayyyyy tebrikler canım hamilesin. Darısı başıma. Ben dün gece adet oldum maalesef. Erken de geldi bu sefer doğum kontrol hapından sonraki 3. Boş ay. Hayırlısı bakalım. Sana çok sevindim ama :) umarım en kısa zamanda bana ve diğer tüm isteyenlere nasip olur çift çizgiyi görmek......

Bu arada ilk hamileliğimi ben de prediktörle öğrenmiştim. Yanılacağını sanmam. Ayhkdry arkadaşım sen bayat testlere mi denk geldin acaba?

Sağol canım darısı herkesin başına umarım her isteyene verir bebis allah. Testler inşallah yaniltmiyordur. İnanmak için yinr simdi yaptım normal test normal testte az da olsa silik çıktı. İnsan korkuyor bişi Vat diye şu bayram bitsin hemen gidicem doktora.

Canim testler pozitif ise yanılma payı olmuyor bozuk ve tarihi geçmiş olmadığı sürece. .. acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin?

Şuan tam cekemedim anca bu kadar oluyor yine bi bakın isterseniz
Bu normal test dwgil mi? Normal testte bile çıkmış ama :) tebrik ederim canım benim :) bayramda çok yorma kendini. Ani hareketlerden kaçın. Uzanma ağır kaldırma sürekli ayakta kalma. E sen artık hamilesin sonuç olarak. Her ay yaptığın negatif testlerden sonra pozıtıf sonuç görmek tarif edilemez bir şey değilmi? Bir sürü test alıp yapmak istiyor insan :) ben de ayniydim kaldı ki ikinci gebeligim olmasına rağmen. Rabbim bir an önce kalp atislarini duyursun sana :)

Sanırım ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim benimde çizgim silik çıktmıştı ama belliydi sonra sonra silikleşti ve çok agrılı bir şekilde regl olmuştum canım..
Sen gebesin ama maşallah bu arada dikkat et kuzum olur mu ?
rabbim bizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah
11 ay oldu bekliyoruz Gel artık melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…