predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Tarih sirası su şekilde..

01.10.2014
02.10.2014
03.10.2014
04.10.2014
Yinede çok korkuyorum işte :KK43:

Eklentiler

• 10723477_1473081232968477_587697608_n.jpg
    10723477_1473081232968477_587697608_n.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 1.141
Canim testler pozitif ise yanılma payı olmuyor bozuk ve tarihi geçmiş olmadığı sürece. .. acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin?
Kan testinde ckmadi ama bi ay geckti adetim smdi adet sokturucu kullaniyorm kimyasal olsaydı kan testinde de cikardi sanirim :KK43:

Kan testinde ckmadi ama bi ay geckti adetim smdi adet sokturucu kullaniyorm kimyasal olsaydı kan testinde de cikardi sanirim :KK43:
Allah allah o zaman test bozuk olabilir tatlım. Çünkü ben iki hamileliğimi de predictor ile öğrendim. Ikinci sini hatta 10 gun once öğrendim erken gebelik testi ile... Allah bir an önce sana da nasip eder insallah.

Allah allah o zaman test bozuk olabilir tatlım. Çünkü ben iki hamileliğimi de predictor ile öğrendim. Ikinci sini hatta 10 gun once öğrendim erken gebelik testi ile... Allah bir an önce sana da nasip eder insallah.
Insallah canm tesekkur ederim

Merhaba konuya yeni dahil olorum :) hayırlı olsun gebeliğin :) bende adetimden 10 gun once öğrenmiştim erken gebelik testi ile. Hatta senin ilk testinden çok daha silik çıkmıştı. Önemli olan 5 dk içinde çıkması ikinci çizginin. 5 dk sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekli. ... ben hemen kan testi yapmıştım. Orada 38 di sonucum düşün yani :) diğer arkadaşlara da bir an önce nasip etsin allahim. ..
Merhaba canim. Hayirli olsun hamileligin, saglikla gelsin insallah bebegin. 10 gun once test yaptim demissin. Epey once ogrenmissin ne guzel. Belirtilerini merak ettim, yazabilir misin?

Merhaba canim. Hayirli olsun hamileligin, saglikla gelsin insallah bebegin. 10 gun once test yaptim demissin. Epey once ogrenmissin ne guzel. Belirtilerini merak ettim, yazabilir misin?
Ben de fazlaca belirti oldu mesela normalde adet olmadan önce çok usurum ben. Ama çok sıcaklıyordum. Her tarafım uyuz gibi kasiniyordu. Hatta bir ara doktora gidecektim. Göğüslerim adetten 1 hafta önce agrirdi ama 15 gün önce sizlamaya başladı. Aşırı halsizlik yorgunluk grip olacakmış gibiydim. Doktora gittim bu yüzden ama çocuk hazirliklarindn da bahsettim ona göre ilaç yazsın diye. Birde ben rüyalara çok inanırım. Hatta herkese bu ay hamile kalıcam diyordum ve herkes bana gülüyordu :KK66: ramazan ayında rüya gördüm hamile oldugumu . Ondan sonrada hamile kaldım :) aslunda herkes adet belirtilerine benziyor diyor ama vücudunu dinleyen insan aradaki farklılıkları yakalıyor. Ufak farklılıklar oluyor :)

[QE="civcivcix, 719380, mem: 6699"]Ben de fazlaca belirti oldu mesela normalde adet olmadan önce çok usurum ben. Ama çok sıcaordum. Her tarafım uyuz gibi kasiniyordu. Hatta bir ara doktora gidecektim. Göğüslerim adetten 1 hafta önce agrirdi ama 15 gün önce sizlamaya başladı. Aşırı halsizlik yorgunluk grip olacakmış gibiydim. Doktora gittim bu yüzden ama çocuk hazirliklarindn da bahsettim ona göre ilaç yazsın diye. Birde ben rüyalara çok inanırım. Hatta herkese bu ay hamile kalıcam diyordum ve herkes bana gülüyordu :KK66: ramazan ayında rüya gördüm hamile oldugumu . Ondan sonrada hamile kaldım :) aslunda herkes adet belirtilerine benziyor diyor ama vücudunu dinleyen insan aradaki farklılıkları yakalıyor. Ufak farklılıklar oluyor :)[/QUOTE]
Sagol canim cevabin icin.O kadar istekle bekliyoruzki aylardir kendimi dinleyip belirti aramaktan yoruldum, ama yinede merak etmeden duramiyorum. Rabbim hayirlisini versin herkese insallah, sanada guzel bir hamilelik yasatsin:KK68:

Ben kaç ay beklicem acaba? 2. Çocuk istiyoruz. Doğum kontrol hapından sonraki 3. Boş ay....

Bu arada ilk hamileliğimi ben de prediktörle öğrenmiştim. Yanılacağını sanmam. Ayhkdry arkadaşım sen bayat testlere mi denk geldin acaba?
canım ben durumumu şöyle izah ediyim prediktörle adetime 4 gün kala yaptım silik ama net bi çizgi çıktı. ertesi sabah bir daha yaptım ondan biraz daha silik bi çizgi çıktı. konuyu ben açtım zaten konunun başlarında iki testiminde resmi var. ama bugün adet olmam lazımdı olmadım. işin garibi adetime 1 hafta kala tüm adet belirtilerim olurdu bu sefer o da yok. sanki adetim yeni bitmiş gibi rahatım. sadece şeffaf renkli akıntım var. bazen yoğunlaşıyor, bazen azalıyor. onun dışında ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik ne batma ne bel ağrısı hiç bir iz yok adetime dair.. normal test yaptım biri gün içinde biri sabah idrarı negatif. belirsizlik kötüüüüü. her ay belirtilere hamilemiyim acaba derdim. bu ay da belirtisizliklere . kafam allak bullak. sen adet gecikmenden sonra normal test yaptın mı? eğer yaptıysan kaçıncı gün pozitifi gördün ???

Son düzenleme:
canım ben durumumu şöyle izah ediyim prediktörle adetime 4 gün kala yaptım silik ama net bi çizgi çıktı. ertesi sabah bir daha yaptım ondan biraz daha silik bi çizgi çıktı. konuyu ben açtım zaten konunun başlarında iki testiminde resmi var. ama bugün adet olmam lazımdı olmadım. işin garibi adetime 1 hafta kala tüm adet belirtilerim olurdu bu sefer o da yok. sanki adetim yeni bitmiş gibi rahatım. ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik ne batma ne bel ağrısı hiç bir iz yok. normal test yaptım biri gün içinde biri sabah idrarı negatif. belirsizlik kötüüüüü. her ay belirtilere hamilemiyim acaba derdim. bu ay da belirtisizliklere . kafam allak bullak. sen adet gecikmenden sonra normal test yaptın mı? eğer yaptıysan kaçıncı gün pozitifi gördün ???

testlere para yatırıp durma kız. git kan testi yaptır. en azından kaç haftalık olduğunu net öğrenirsin. sen bildiğin hamilesin .:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Merak insanı öldürüyor ama bnm heesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim , salı günü doktora gidiyoruz bakalım ne olcak :)

.
canım ben durumumu şöyle izah ediyim prediktörle adetime 4 gün kala yaptım silik ama net bi çizgi çıktı. ertesi sabah bir daha yaptım ondan biraz daha silik bi çizgi çıktı. konuyu ben açtım zaten konunun başlarında iki testiminde resmi var. ama bugün adet olmam lazımdı olmadım. işin garibi adetime 1 hafta kala tüm adet belirtilerim olurdu bu sefer o da yok. sanki adetim yeni bitmiş gibi rahatım. ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik ne batma ne bel ağrısı hiç bir iz yok. normal test yaptım biri gün içinde biri sabah idrarı negatif. belirsizlik kötüüüüü. her ay belirtilere hamilemiyim acaba derdim. bu ay da belirtisizliklere . kafam allak bullak. sen adet gecikmenden sonra normal test yaptın mı? eğer yaptıysan kaçıncı gün pozitifi gördün ???
ben ilk hamileliğimde adetim 3 gün geçtikten sonra öğrendim. bu hamileliğimde 10 gün önce bir daha da kan testi yaptırdım. yani adetin geciktiyse çıkması lazım. ama bazen geç döllenme de olabiliyor. bunun için kantahlili yaptırmalısın. yaptıramıyorsan erken gebelik testlerin de de çıkıyor. önemli olan idrarı damlattıktan ilk 5 10 dk içinde olan çizgiler. ondan sonra çıkıyorsa itimat etme derim. bir şey daha söyliycem eğer bu ay hamile değilsen üzülme çünkü muhtemelen bir sonraki ay hamile kalırsın :KK66:

.

ben ilk hamileliğimde adetim 3 gün geçtikten sonra öğrendim. bu hamileliğimde 10 gün önce bir daha da kan testi yaptırdım. yani adetin geciktiyse çıkması lazım. ama bazen geç döllenme de olabiliyor. bunun için kantahlili yaptırmalısın. yaptıramıyorsan erken gebelik testlerin de de çıkıyor. önemli olan idrarı damlattıktan ilk 5 10 dk içinde olan çizgiler. ondan sonra çıkıyorsa itimat etme derim. bir şey daha söyliycem eğer bu ay hamile değilsen üzülme çünkü muhtemelen bir sonraki ay hamile kalırsın :KK66:
2 tane erken gebelik testi yaptım 2 sinde de 10 dk da çıktı. ama normal gebelik testlerinde çıkmıyor. :S

X