- 7 Kasım 2024
- 85
- 33
- 3
- 26
Kan daha sağlıklı kan ver bence bende silikti kan verdim kanda çıktıArtimed marka hepsını bugün yaptım reglıme 1 gün var yalancı pozıtf olabılır mı hepsi de ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan daha sağlıklı kan ver bence bende silikti kan verdim kanda çıktıArtimed marka hepsını bugün yaptım reglıme 1 gün var yalancı pozıtf olabılır mı hepsi de ?
Kan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesınıKan daha sağlıklı kan ver bence bende silikti kan verdim kanda çıktı
Özelde mi verdiniz özellerde ertesiKan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesını
Ben 2 gün oldu vereli özelde sisteme düşmedi gidip aldım sonucuÖzelde mi verdiniz özellerde ertesi
Gün düşüyor
Şuan benimde regle 1 gün var kanımda çıktıKan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesını
Devlettte verdimÖzelde mi verdiniz özellerde ertesi
Gün düşüyor
Benim de 1 gün var 4 tane yaptım 1 saat ara ıle ama yalancı çizgisimidir bilmemŞuan benimde regle 1 gün var kanımda çıktı
SonuçDevlettte verdim
Negatif tövbe daha almam o kdr net ki çizgiler 1.20 çıktıSonuç
neymiş canım
Softek alNegatif tövbe daha almam o kdr net ki çizgiler 1.20 çıktı
Softek arcz
Eczanede o vardı sadece ama iananamıyorum çok netler çizgiler 4 tanesı de mi yalancı çıktı üzgünüm yarın regl olmam lazım acaba kan da mı sıkıntı var anlamadım kıSoftek al
1.20 belki geç döllenmedir artabilir benim arkadaşım 1.20 cıkmıstı kanda gec döllenme olabilir diye 2 gün sknra bidaha kan verdi yükselmişti hamileydiEczanede o vardı sadece ama iananamıyorum çok netler çizgiler 4 tanesı de mi yalancı çıktı üzgünüm yarın regl olmam lazım acaba kan da mı sıkıntı var anlamadım kı
Benim yumurtlamam 31 Ekim 1 Kasım çatlamam oldu adet günüm 12 -13 Kasım birinden biri aslında daha var ama testler pozitif gostermıstı işte ….1.20 belki geç döllenmedir artabilir benim arkadaşım 1.20 cıkmıstı kanda gec döllenme olabilir diye 2 gün sknra bidaha kan verdi yükselmişti hamileydi