predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

canım inşallah rabbim meleklerimizi bize bağışlamıştır bu ay. ama sen kesin hamilesin en son yaptığın testte silik çizgiydi. bence yarın sabah bi tanede ilk idrarla yap. ondada çıkarsa koş hemen kan testine :) :) derindeniz sende çok kasma canım kendini. varsa da stresden tutunamayacak ben 1 yılı aşkındır uğraşıyorum. eğer ilk msj da gördüğün erken gebelik testi beni yanıltmıyorsa bu ay hiç stres yapmadım. yoksa ben reglime 9 gün kala başlıyordum test yapmaya çıkmayacağını bildiğim halde

Amin canım inşallah , ikinci testtede silik cizgiyle karsılastım yarın sabah yine ilk idrar ile yapıcam yine aynısı çıkarsa doğru kan testine , kendimi düşünmeden alıkoyamıyorum hiç acaba test bana oyun mu oynuyor diye.. Ara sıra sanki beynim duruyor basım da dönme oluyor son 1 saattır ve adet olacakmısım gibi sancılarım oluyor ara sıra suan mesela yok... Bugun bakkala gittim aksam üzeri testi yapmadan önce ordaki bayan senin suratın bembeyaz olmuş dedi sasırdım kaldım. Normalde böyle bişi demezdi bana... 2. testinde resmini yüklüyorum şimdi bi bak bakalım canım...

Eklentiler

• 1412179978542.jpg
    977,6 KB · Görüntüleme: 1.747
kız sen kesin hamilesin bak gör. o bahsettiğinde inşallah bebeğinin anne ben yerime yerleştim haberidir. bende olmadı öyle bir şey canım :)

kız sen kesin hamilesin bak gör. o bahsettiğinde inşallah bebeğinin anne ben yerime yerleştim haberidir. bende olmadı öyle bir şey canım :)

Ay canım benım inşalllah öyledir yoksa ben kalpten gidicem , içime su serptin :)
Annesi ona kurban olsun meleğim benim , insallah vardır :)
Kendimi ümitlendirmek te istemiyorum

bende paraya kıydım yine aynı marka erken gebelik testi aldım. yarın sabah ilk idrarla denicem. ikimizde sabah ki testlerin fotolarını atalım. bakalım yine pozitif mi.

bende paraya kıydım yine aynı marka erken gebelik testi aldım. yarın sabah ilk idrarla denicem. ikimizde sabah ki testlerin fotolarını atalım. bakalım yine pozitif mi.

Tamam canım olur , ben bugun bulamadım erken gebelik testinden bir sürü ezaneye baktım olmadı bidaha yarın bakarım, ama elimde normal testten var yarın sende yaparsın bakalım... İnşallah bebişler geliyordur :)

sen normal test yap zaten bat günün geçmiş. ben daha 4 gün olduğu için erken gebelik testi aldım. 5 gün sonra falan normal test alıp yapacağım bende zaten. elimizdeki testleri yapalım sonuç ne olacak görelim bakalım :)

Canim sen gebe olabilirsin bence kan testi yaptım hadi sonucu beklioz

ne yaptın canı m test yaptın mı. ben yaptım dün ki testten daha silik bi çizgi çıktı. sanırım kimyasal falan herhalde. fotosunu atamıyorum, ben kendim baktığımda bile zar zor görüyorum fotoda hiç görünmez.

yinede atıyım fotosunu. :) :) :)

Eklentiler

• IMG_2588.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 3.845
Canim siliklesmis bu acaba kimyasal gebelik mi
bence de öyle beklicem testt falan yapmıcam. bayramdan sonraya kadar. bakalım ne olacak. ama ümitlenmesi bile çok güzelmiş ki hamile olduğunu duyunca insan ne kadar mutlu oluyordur kimbilir. Rabbim hepimize tattırır inşallah.

Günaydın canlar bende yaptım düne nazaran sanki daha belirgin fotosunu koydum şimdi korkmaya başladım iyice :/

Eklentiler

• 1412242763173.jpg
    915,3 KB · Görüntüleme: 3.152
Günaydın canlar bende yaptım düne nazaran sanki daha belirgin fotosunu koydum şimdi korkmaya başladım iyice :/
benim bugün ki testim de aynen böyle. ama cam olduğu için fotoda net çıkmıyor. koş koş hemen kan testine beklemeeeeeee çok merak ediyorum senin ki ne olacak.

benim bugün ki testim de aynen böyle. ama cam olduğu için fotoda net çıkmıyor. koş koş hemen kan testine beklemeeeeeee çok merak ediyorum senin ki ne olacak.

Suan çok heyecanlandırdi beni canım bu ya... ama düne nazaran hemen belorgenlesti bu 1 dakikayı geçince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…