- 30 Eylül 2014
- 141
- 59
Inşallah gülüm ama bence var sende
Ben şimdiden tebrik etmek istiyorum hayırlı olsun gülüm
Teşekkür ederim canım inşallah herkese nasip eder bebis :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah gülüm ama bence var sende
Ben şimdiden tebrik etmek istiyorum hayırlı olsun gülüm
Teşekkür ederim canım inşallah herkese nasip eder bebis :)
hepimize inşallah Rabbim meleklerimizi bağışlar. benim ümidim kalmadı bu ay. sabah ki testten sonra. inşallah gelecek ayInşallah canım en kisa zamanda banada. 11 ay oldu bekliyoruz
hepimize inşallah Rabbim meleklerimizi bağışlar. benim ümidim kalmadı bu ay. sabah ki testten sonra. inşallah gelecek ay
aynen canım sabah ilk idrarla yaptım. olsaydı sabah ki test daha net çıkardı. Hayırlısı ne ise o olsun. eğer bu ay da olmayacaksa vardır Rabbimin bir bildiği.Belki vardır sıkıntı yapma sabırla bekle. Ama net gibiydi dün senin bugün neden silinmiş anlamadım sabah ki ıdrarla yaptın değil mi bacım
Inşallah canım en kisa zamanda banada. 11 ay oldu bekliyoruz
Gelişmeleri yaz bekliyorum haberin olsun :)
Bence hamişsiniz kızlar inşallah ben de hamişimdir :)
Ben de silik te olsa 2. Çizgi çıktı mı hamilesindir. Doktorumun söylediği bu. İdrar testlerinin pozitif çıkınca yanılma durumu olmazmış.
canım benim olmama ihtimalim var. ama prensesin kesin var :) :)Bence hamişsiniz kızlar inşallah ben de hamişimdir :)
canım benim olmama ihtimalim var. ama prensesin kesin var :) :)
içini rahat tut sen hamilesin. bayramdan sonraya bırakman ii olmuş. bayradam önce kan testi yaptırsaydın yüksek ihtimalle bir daha senden kan testi isteyeceklerdir. en azından bayram sonuna kadar değerlerin daha da yükselmiş olur. için ferahlar. :) :) :)Amin inşallah vardır Canim umarım bebek isteyen herkese verir allah. Kan testini bayramdan sonra yaptırcm bakalım neler olucak. Geceleri hep mide bulantısı kalp çarpintisi oluyor bende ve bel agrilarim geceleri daha da artmaya başladı. .
içini rahat tut sen hamilesin. bayramdan sonraya bırakman ii olmuş. bayradam önce kan testi yaptırsaydın yüksek ihtimalle bir daha senden kan testi isteyeceklerdir. en azından bayram sonuna kadar değerlerin daha da yükselmiş olur. için ferahlar. :) :) :)
Ben de silik te olsa 2. Çizgi çıktı mı hamilesindir. Doktorumun söylediği bu. İdrar testlerinin pozitif çıkınca yanılma durumu olmazmış.