Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır
Merhaba kızlar bu ay ilk kez ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi degerlendirdim daha once defalarca yumurta takibi catlatma ignesi ve kasimda asilama yaptirdim tutmadi sebepsiz infertilite olduğunu söylüyor Dr. Lar bat 24 ocak. bu sabah 6da predictör erken test yaptım anca öğleye doğru ancak benm gorebileceğim hatta zor gördüğüm ikinci çizgi oluştu bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün ne düsünmeliyim yanlismidir daha önce bu şekilde çıktığında normal testle yapmistim hemen kanda baktirdim kan değerim 3 gbi biseydi çatlama ignesinin etkisinden olmuş
Merhaba kızlar normalde her ayın 25inde çok düzenli hasta olurum 27 kasımda klomene başladım 5 gün sürdu.klomeni kullandığım ay kanamam 4 gün erken geldi yani 21 aralikda. doktor kullanma klomen bu ay yine etkisini gosterir dedi.bu ay eski adetim gibi 25inde mi olurum yoksa 21inde mi eğer 21indeyse hala hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif ne olur cevap bekliyorum insallah hamileymdir.