- 30 Eylül 2014
- 141
- 59
yerleşme kanamasıdır canım rahat ol silik çizgi pozitiftirr canım bu arada adetin kaç gün geçmişti testi yaptığında ben 2gün kala yaptım negatff adet de olmadım hala
o testtt pozitifffffffffff sen rahat ol ben o çizgiyi görürsem havalara uçarım offffffEylül aynın 3ünde olmustum ben adet ve benm adetim iki gun geriye atıyor bugun yada yarın olmam lazım. Bugun olmadı ve testi ben dün yaptım. Gördüğün gibi çok silik ondanda silikti ilk yaptıgımda acaba testmı yanılttı beni..? Test yanılmış olsada neden 3-4pembe kan geldi. Yarın Tekrar yapmayı düşünüyorum testi inşallah yavrum geliyordur.. Birazda kendim yapıyorum diye düşünüuyorum psikoljik olarak(
o testtt pozitifffffffffff sen rahat ol ben o çizgiyi görürsem havalara uçarım offffff
bende de aksine hiç adet belirtisi yok bu seferİnşallah öyledir çok istiyorum
Ama sanki hala adet olucakmısım gibi belimde agrı var
bende de aksine hiç adet belirtisi yok bu sefer
valla ben senin yerinde olsam yapardım evde ne kadar test varsa bende şu an 2 tane var bugün olmazsam yarınn yapıcam hemen eczane yakınsa hemen al ve yap raht uyursunİnşallah bizim melekler yoldadırda içimiz rahatlar :)
Acaba diyorum şimdi bidaha yapsam mı erken gebelik testi alıp ? Yarını asla bekleyemem ben
valla ben senin yerinde olsam yapardım evde ne kadar test varsa bende şu an 2 tane var bugün olmazsam yarınn yapıcam hemen eczane yakınsa hemen al ve yap raht uyursun
normal gebelikte de çıkmalı ben olsam ikisini de alır garantı yapardımZaten bakmazsam uyuyamam sabahı edemem canım :)
Sen erken gebelik testimi yapıyorsun yoksa normal testmı yapıyorsun ?
normal gebelikte de çıkmalı ben olsam ikisini de alır garantı yapardım
hadiii ekran açık seni beklıyorumHemen şimdi gidip alıcam yoksa içim rahat etmeyecek..
hadiii ekran açık seni beklıyorum
hadi hemen yapYoldayım cnm az kaldı :) erken gebelik testi yokmuş burda normal aldım ikitane
hadi hemen yap
tamam işte 2.çizgi çok silik geneBeş dakika geçti sonuç buben bişi anlamamdim ya
tamam işte 2.çizgi çok silik gene
yok 2. çizgi çıkıyosa vardır yarın kanda baktır bence