- 30 Eylül 2014
- 141
- 59
hadi hayırlısı canım. Rabbim inşallah gönlünden geçeni kucağına versin :)
normal gebelik testlerinde çıkmaması gayet normal çünkü hcg seviyesi bayağı yükselip idrara geçmesi ile belirleniyor. ama erken gebelik testleri normal testlere oranla daha hassaslar o yüzden. erken gebelik testlerinde şüpheli ilişkiden 5-8 gün sonra sonuç veriyor. ama normal testlerde adet gecikmesi olması gerekiyor. ben teste idrar damlattığım da elimde baktım hemen gölge gibi bir çizgi belirdi 20 sn içinde. br kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. :) hayırlı olsun bu arada :)2 tane erken gebelik testi yaptım 2 sinde de 10 dk da çıktı. ama normal gebelik testlerinde çıkmıyor. :S
normal gebelik testlerinde çıkmaması gayet normal çünkü hcg seviyesi bayağı yükselip idrara geçmesi ile belirleniyor. ama erken gebelik testleri normal testlere oranla daha hassaslar o yüzden. erken gebelik testlerinde şüpheli ilişkiden 5-8 gün sonra sonuç veriyor. ama normal testlerde adet gecikmesi olması gerekiyor. ben teste idrar damlattığım da elimde baktım hemen gölge gibi bir çizgi belirdi 20 sn içinde. br kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. :) hayırlı olsun bu arada :)
Canım kimyasal gebelik olabilir bu durum . Ben adetim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım prediktörü. Çok net pozitif çıkmıştı. Birkaç gün sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...canım ben durumumu şöyle izah ediyim prediktörle adetime 4 gün kala yaptım silik ama net bi çizgi çıktı. ertesi sabah bir daha yaptım ondan biraz daha silik bi çizgi çıktı. konuyu ben açtım zaten konunun başlarında iki testiminde resmi var. ama bugün adet olmam lazımdı olmadım. işin garibi adetime 1 hafta kala tüm adet belirtilerim olurdu bu sefer o da yok. sanki adetim yeni bitmiş gibi rahatım. sadece şeffaf renkli akıntım var. bazen yoğunlaşıyor, bazen azalıyor. onun dışında ne kasık ağrısı ne göğüslerde şişlik ne batma ne bel ağrısı hiç bir iz yok adetime dair.. normal test yaptım biri gün içinde biri sabah idrarı negatif. belirsizlik kötüüüüü. her ay belirtilere hamilemiyim acaba derdim. bu ay da belirtisizliklere . kafam allak bullak. sen adet gecikmenden sonra normal test yaptın mı? eğer yaptıysan kaçıncı gün pozitifi gördün ???
2 tane erken gebelik testi yaptım 2 sinde de 10 dk da çıktı. ama normal gebelik testlerinde çıkmıyor. :S
Bahsettiğin markanın erken gebelik testi, adetimi 3 gün geçtikten sonra bile başta yoktu sonra silik gösterdi,
4. Gün sabah ilk idrarla denediğimde hemen silik çizgi belirdi. O testten hemen sonra doktora gittim, müjdeyi öğrendim
Gitiiğimde kese görünmedi, yarın yine bana muayene yolları taştan
Lütfen umutsuzluğa kapılma, ama heveslenme de..
Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin
En acilinden bir kan testi yaptır bacım
Bahsettiğin markanın erken gebelik testi, adetimi 3 gün geçtikten sonra bile başta yoktu sonra silik gösterdi,
4. Gün sabah ilk idrarla denediğimde hemen silik çizgi belirdi. O testten hemen sonra doktora gittim, müjdeyi öğrendim
Gitiiğimde kese görünmedi, yarın yine bana muayene yolları taştan
Lütfen umutsuzluğa kapılma, ama heveslenme de..
Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin
En acilinden bir kan testi yaptır bacım
testi sabah ilk idrarla mi yaptın canım.selam kızlar benimde adetim 3gün gecikti bugun normal gebelik testi yaptım ama negatifti...bundan önceki ayda 3 gün gecikmişti ama relg oldum.bunlardan öncede aşılama olmuştu iğneli sizce gecikme bundanmıdır
idrarda görene kadar kan testi yaptırmak istemiyorum. Artık sağlık ocağında ki dr. da sıkıldı bendenhenüz kırmızıları görmedim. adetim gelene kadar ümit etmeye devam. yarın test tekrarlıyacağım sabah ilk idrarla. Görelim Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.
Canım hayırlısı kalbim seninle umarım herşey senin için çok güzel olsun. Darısı da benim başıma olsun :) benim sabah düşen parçadan sonra bir miktar kanamam oldu sonra yine durdu. Ben de doktorumu arayıp bir gidicem bakalım. Daha simirim falan yeni yapılmıştı yeni muayene oldum hamilelik düşündüğüm için ama anlayamadım. Belki de doğum kontrol hapını bıraktığım için dengesizlik yaşıyorumdur.Yarın bende gidiyorum bakalımm özel doktora bebişin kesesi gözükücekmi var mı yokmu belli olucak :)
sabah ilk idrar dene daha net olur. diğer soruların için bi yanıtım yok hiç aşılama olmadım bugüne kadar ama. bildiğim kadarı ile yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi vurup spermi kendileri gönderiyorlar rahme .düşündüğüm gibiyse eğer çatlatma iğnesi vurulduktan 14-18 gün arası adet olunuyor.Hayır canım akşam 6 gibi yaptım negatifti
çok erken değil mi ? daha 2 gün geçti adetim ???sen yarın bnce doktora git cnmmmm testi bosver :) ben gidiyorum yarın
Canım hayırlısı kalbim seninle umarım herşey senin için çok güzel olsun. Darısı da benim başıma olsun :) benim sabah düşen parçadan sonra bir miktar kanamam oldu sonra yine durdu. Ben de doktorumu arayıp bir gidicem bakalım. Daha simirim falan yeni yapılmıştı yeni muayene oldum hamilelik düşündüğüm için ama anlayamadım. Belki de doğum kontrol hapını bıraktığım için dengesizlik yaşıyorumdur.
sabah ilk idrar dene daha net olur. diğer soruların için bi yanıtım yok hiç aşılama olmadım bugüne kadar ama. bildiğim kadarı ile yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi vurup spermi kendileri gönderiyorlar rahme .düşündüğüm gibiyse eğer çatlatma iğnesi vurulduktan 14-18 gün arası adet olunuyor.
çok erken değil mi ? daha 2 gün geçti adetim ???
Aşılamayı haziran ve temmuzda yaptırdım canım..hatta tüp bebeğe geçicektik ama doktor 1-2 ay dinlenme verdi bu ay adet olunca gidicektim ama gecikti kaldım bakalım
Ayyyy inşallah sen de hamişsindir philia... :)
tatlım varsada kanda çıkar zatenn , net bi şekilde öğren diye dedim ama sen yine kendin bilirsin..