bu da testimin resmi. testin camından ve foto olduğu için çizgi net çıkmamış ama normalde ben bakınca daha belirgin.
canım fotodan dolayı çok belli değil normalde çok daha belirgin . dur daha düzgün çekip fotosunu öyle atıyım.Tatlım burdanda dikkatlı bakınca çok silik bı kırmızılık var , inşallah bebiş geliyordur...
bu şekilde bak bir deTatlım burdanda dikkatlı bakınca çok silik bı kırmızılık var , inşallah bebiş geliyordur...
bu şekilde bak bir de
bu da bariz belliinşallah hamileyizdir canım. bu ay hiç ümidim yoktu. sen bence sabah bi test daha yap o da böyle çıkarsa koştur kan testine ben hiç yoksa bi 4-5 gün daha beklemem lazım :)
aynı durum bende de mevcut ve benim daha bata 4-5 gün var. eşime hiç söylemedim bile. adetim gecikirse sürpriz bi şekilde söyleyeceğim. tabi çenemi tutabilirsem. insan çok isteyince herkese söylemek geliyor içinden.Eşimde aynısı söyledi yarın test yaparız oda silik çıkarsa hemen kan testi yaptırırız dedi.
Kendimi ümitlendirmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum
aynı durum bende de mevcut ve benim daha bata 4-5 gün var. eşime hiç söylemedim bile. adetim gecikirse sürpriz bi şekilde söyleyeceğim. tabi çenemi tutabilirsem. insan çok isteyince herkese söylemek geliyor içinden.
her ay aynı terane. acaba var mıdır, şurda sanki gölge gibi bir silik çizgi var vırt zırt. bebeğin kalp atışlarını duymadan gebeliğin olduğuna inanmıcam diyordu bir araBiz kadınlar böyle seyleri içimizde tutamıyoruz , inşallah bebişin yoldadır ..
Mesela ben kendimi tutamayıp söyledim hemen :)
her ay aynı terane. acaba var mıdır, şurda sanki gölge gibi bir silik çizgi var vırt zırt. bebeğin kalp atışlarını duymadan gebeliğin olduğuna inanmıcam diyordu bir arao yüzden ben bu sefer kan testiyle onaylamadan söylemeyi düşünmüyorum. ama ilk defa böyle belirgin bir silik çizgi çıktı. ama yinede söylemeyeceğim. dediğim gibi ben bu markaya da çok güvenmiyorum. zaten hiç bir belirtimde yok
hadi kızlar hamilesiniz darısı başımıza
testnizden cnmmmm keşke bnm de olsaaaaSon anlattıklarıma bakılarrakmı :)
Çok heyecanlıyım :))
testnizden cnmmmm keşke bnm de olsaaaa
yerleşme kanamasıdır canım rahat ol silik çizgi pozitiftirr canım bu arada adetin kaç gün geçmişti testi yaptığında ben 2gün kala yaptım negatff adet de olmadım halaHadi inşallah bebişler geliyordur.. Ama psikolojik olarak çöktüm, Sanki adet olucakmısım gibi sancılar akıntılar var ve geçenlerde 3-4 damla pembe kan geldi adet olucam sandm ama olmadım. Testte çok silik çıktı bilmiyorum ne yapıcam