Bir Test Hayalet Çizgi Diğeri Belirgin Silik (Artımed)

Adetime 1 gün var şüphelendiğim için Artımed erken gebelik testi yaptım 10.dakikadan sonra ilk test var mı yok mu aşırı belirsiz bir hayalet çizgi çıkardı. Arada kalınca elimdeki diğer testi de yaptım yarım saat sonra. Onu direkt yaptığım gibi silik çizgi çıktı ilk 2 dakikada. Hangisi doğru kafam karıştı. Daha önce kimyasal gebelikte geçirdim. Ama acaba 2.test hatalı mı? Bu marka hakkında kötü yorum çok. Olmasa hemen çıkar mıydı diye de düşünüyorum. Bir bakabilir misiniz?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de adetime 7 gün var artımed test yaptım silik çıktı

Eklentiler

• 97A32AD6-B35A-42CF-88EA-96EDCD2EFCFB.jpeg
    97A32AD6-B35A-42CF-88EA-96EDCD2EFCFB.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 349
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de adetime 7 gün var artımed test yaptım silik çıktı
dün sabah farklı bir marka ile denedim negatif. gerçekten artımed marka yalancı pozitif çıkarıyormuş şok oldum. çünkü ilk 2 dkda belirmişti çizgiler iki testte de. fotoğraflarını ekliyim.

Eklentiler

• 50fe7e53-f8df-457f-9c28-48151f23d13c.jpeg
    50fe7e53-f8df-457f-9c28-48151f23d13c.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 303
  • 3dcecaef-1543-4e95-b0f4-4253d3b863e9.jpeg
    3dcecaef-1543-4e95-b0f4-4253d3b863e9.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 287
dün sabah farklı bir marka ile denedim negatif. gerçekten artımed marka yalancı pozitif çıkarıyormuş şok oldum. çünkü ilk 2 dkda belirmişti çizgiler iki testte de. fotoğraflarını ekliyim.

Erken gebelik testlerin hepsi yalancı pozitif çıkarıyor zaten artımete özel de değil prector umarım dogru yazmısımdır illa erken gebelik testi yapacaksan bu markayı al çünkü bunda yanılmazsın diğerleri hepsi zaten yalan en iyisi tabii ki de kaset test benim kullandığım kaset test tüm erken gebeliklere taş çıkarır vallah erken de bile betayı 20de algılıyor benım kullandıgım 10da hem de hiç koruma çizgisi yalancı pozitif görmedim bununla alakalı bugün konu açtım ama kimsenin ilgisini falan çekmemiş ben yine de yardımcı olmaya çalışıyorum tabi sayfada geziniyorum can sıkıntısı bakıyorum yardımcı olabileceğim bir şeyler varsa yazıyorum alacaksan bu markayı al emin ol pişman olmazsın bir daha da hayal kırıklığına uğramazsın en yakın zamanda inşallah müjdeli haberi verirsin🙏 siteye girenler de okuyanlar da bunu görmüş olsun kimi görürsem göreyim her yerde paylaşacağım kimsenin artık hayal kırıklığına ugrasin istemiyorum

Eklentiler

• IMG_6200.png
    IMG_6200.png
    135,3 KB · Görüntüleme: 281
Erken gebelik testlerin hepsi yalancı pozitif çıkarıyor zaten artımete özel de değil prector umarım dogru yazmısımdır illa erken gebelik testi yapacaksan bu markayı al çünkü bunda yanılmazsın diğerleri hepsi zaten yalan en iyisi tabii ki de kaset test benim kullandığım kaset test tüm erken gebeliklere taş çıkarır vallah erken de bile betayı 20de algılıyor benım kullandıgım 10da hem de hiç koruma çizgisi yalancı pozitif görmedim bununla alakalı bugün konu açtım ama kimsenin ilgisini falan çekmemiş ben yine de yardımcı olmaya çalışıyorum tabi sayfada geziniyorum can sıkıntısı bakıyorum yardımcı olabileceğim bir şeyler varsa yazıyorum alacaksan bu markayı al emin ol pişman olmazsın bir daha da hayal kırıklığına uğramazsın en yakın zamanda inşallah müjdeli haberi verirsin🙏 siteye girenler de okuyanlar da bunu görmüş olsun kimi görürsem göreyim her yerde paylaşacağım kimsenin artık hayal kırıklığına ugrasin istemiyorum
Fotoğraftaki mi betayı 20 de algıladı

Kızlar awox marka pozitif dimi🤍Kan verdim şimdi yarın çıkacakmış

Eklentiler

• Screenshot_20241125-093448~2.png
    Screenshot_20241125-093448~2.png
    1.011,1 KB · Görüntüleme: 173
  • Screenshot_20241125-093347~2.png
    Screenshot_20241125-093347~2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_20241125-093304~2.png
    Screenshot_20241125-093304~2.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 197
Yooo hepsi diyemeyiz sadece artımed öyle farklı testler kullandığımda gebelik yoksa hep negatif gördüm hepsi demeniz saçma olmuş biraz

Güncelleme yapayım. Hamileymişim. Gecikmenin 6.günü tekrar test yaptım pozitif çıktı. Kanda 211 geldi. Sanırım bu Artımedleri yaptığımda değerim daha yeni yükselmeye başlamıştı 5-10 gibi olabilir beta. Hatalı diye kan vermemiştim. Yani kesin yanlış sonuç vermiş diyemiyorum.

Yooo hepsi diyemeyiz sadece artımed öyle farklı testler kullandığımda gebelik yoksa hep negatif gördüm hepsi demeniz saçma olmuş biraz
Ben denedıgım ıcın hepsı dıyorum ve sadece artımet degıl burda bunla alakalı konu acan cok insan var sadece diyen ben degılım sende dogru gostertmıs olabr o ayrı ama ben 8aydır denemedıgım kalmadı sana göre saçma yani

Bu testten sipariş verdim gelmesini bekliyorum çok merak ediyorum

Slm bayanlar. Şimdi ben 12 Kasım'da adet oldum. 17 Kasım'da bitti. Yumurtlama görmedim. Çünkü yumurtlama günü kasik ağrısı ve akıntım olur. . 26 Kasım'da tekrar adet oldum. Ama öyle aman aman adet drgil. İki gün pembe, bir gün kırmızı, sonuncu günde pembe akıntı. Bu adetle yumurtlanmaz diye düşünüyordum ki dün yani 2 Aralık'ta yine kasık ağrım oldu. İşten çıkınca eve gelirken ovulasyon testi aldım. Çift çizgi. Yumurtlamisim. Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım. İşten gelince. Hadi dedim bir tane de gebelik testi yapayım. 🥴🥴 İkisi de silik çizgi çıktı. İlk 5 dakikada. Gebelik testi awoks. Resmini de ekliyorum. Şu anki adet düzensizliği yüzünden çokta ihtimal vermiyorum. Ama yinede sizin fikrinizi almak istedim. Awoks güvenilir mi. Birde böyle bir durum yaşayan varmı. 🤔🤔🤔

Eklentiler

• IMG_20241203_174540.jpg
    IMG_20241203_174540.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 111
Slm bayanlar. Şimdi ben 12 Kasım'da adet oldum. 17 Kasım'da bitti. Yumurtlama görmedim. Çünkü yumurtlama günü kasik ağrısı ve akıntım olur. . 26 Kasım'da tekrar adet oldum. Ama öyle aman aman adet drgil. İki gün pembe, bir gün kırmızı, sonuncu günde pembe akıntı. Bu adetle yumurtlanmaz diye düşünüyordum ki dün yani 2 Aralık'ta yine kasık ağrım oldu. İşten çıkınca eve gelirken ovulasyon testi aldım. Çift çizgi. Yumurtlamisim. Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım. İşten gelince. Hadi dedim bir tane de gebelik testi yapayım. 🥴🥴 İkisi de silik çizgi çıktı. İlk 5 dakikada. Gebelik testi awoks. Resmini de ekliyorum. Şu anki adet düzensizliği yüzünden çokta ihtimal vermiyorum. Ama yinede sizin fikrinizi almak istedim. Awoks güvenilir mi. Birde böyle bir durum yaşayan varmı. 🤔🤔🤔
Awox güvenilir ve beni hiç yanıltmadı canım sadece resmin net değil kameradan mi sen mi net çekemedim bilmiyorum ama yoksa gebelik çizgi çıkarmıyor aylardır onu kullandım sana testimi atayım Pozitif gördüm beta 30 çıktı kuzum üstteki awox

Eklentiler

• Screenshot_20241125-103710~2.png
    Screenshot_20241125-103710~2.png
    938,3 KB · Görüntüleme: 141
Awox güvenilir ve beni hiç yanıltmadı canım sadece resmin net değil kameradan mi sen mi net çekemedim bilmiyorum ama yoksa gebelik çizgi çıkarmıyor aylardır onu kullandım sana testimi atayım Pozitif gördüm beta 30 çıktı kuzum üstteki awox
Çok umudum yok canım. Bana bozugu denk gelmiştir. Sabah ilk idrarla tekrar yaparım ...

Canım beta 30u kaç gün kala öğrendin acaba ve belirtilerin var mıydı

X