- 30 Eylül 2014
- 141
- 59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba konuya yeni dahil oluyorum :) hayırlı olsun gebeliğin :) bende adetimden 10 gun once öğrenmiştim erken gebelik testi ile. Hatta senin ilk testinden çok daha silik çıkmıştı. Önemli olan 5 dk içinde çıkması ikinci çizginin. 5 dk sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekli. ... ben hemen kan testi yapmıştım. Orada 38 di sonucum düşün yani :) diğer arkadaşlara da bir an önce nasip etsin allahim. ..Kızlar bakın şimdi yaptım erken gebelik testini nasıl çıktı :)))
Merhaba konuya yeni dahil oluyorum :) hayırlı olsun gebeliğin :) bende adetimden 10 gun once öğrenmiştim erken gebelik testi ile. Hatta senin ilk testinden çok daha silik çıkmıştı. Önemli olan 5 dk içinde çıkması ikinci çizginin. 5 dk sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekli. ... ben hemen kan testi yapmıştım. Orada 38 di sonucum düşün yani :) diğer arkadaşlara da bir an önce nasip etsin allahim. ..
Markasına göre değişebiliyor süresi. Benim 5 dk yazıyordu. Ama sen hamilesin bence... kan testi neden yaptırmıyor sun? Çünkü hemen hemen aynı para erken gebelik testi ileSonuç penceresinde ilk 15 dakikada olursa cizgi pozitiftir yazıyor yaptıgım testte
Markasına göre değişebiliyor süresi. Benim 5 dk yazıyordu. Ama sen hamilesin bence... kan testi neden yaptırmıyor sun? Çünkü hemen hemen aynı para erken gebelik testi ile
Cok sevindim sizin adınıza. Doğum tarihi ne oluyor bu durumda :)Bayramdan sonra yaptırcm o yüzden bekliyorum şimdi .
Canim ben 3 kere normal test yaptım onlar silik çıktı şimdi predictör yaptım. Onda ikiside Belli olduay predıctör görmekte duymakta ıstemıyorm 3 kere pozıtıf cıktı ve kanda negatıf cıktı o an yaşadıgım şoku bırdaha yaşıyamam
Ayyyyy tebrikler canım hamilesin. Darısı başıma. Ben dün gece adet oldum maalesef. Erken de geldi bu sefer doğum kontrol hapından sonraki 3. Boş ay. Hayırlısı bakalım. Sana çok sevindim ama :) umarım en kısa zamanda bana ve diğer tüm isteyenlere nasip olur çift çizgiyi görmek......
Canim testler pozitif ise yanılma payı olmuyor bozuk ve tarihi geçmiş olmadığı sürece. .. acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin?ay predıctör görmekte duymakta ıstemıyorm 3 kere pozıtıf cıktı ve kanda negatıf cıktı o an yaşadıgım şoku bırdaha yaşıyamam
Bu normal test dwgil mi? Normal testte bile çıkmış ama :) tebrik ederim canım benim :) bayramda çok yorma kendini. Ani hareketlerden kaçın. Uzanma ağır kaldırma sürekli ayakta kalma. E sen artık hamilesin sonuç olarak. Her ay yaptığın negatif testlerden sonra pozıtıf sonuç görmek tarif edilemez bir şey değilmi? Bir sürü test alıp yapmak istiyor insan :) ben de ayniydim kaldı ki ikinci gebeligim olmasına rağmen. Rabbim bir an önce kalp atislarini duyursun sana :)Şuan tam cekemedim anca bu kadar oluyor yine bi bakın isterseniz
Şuan tam cekemedim anca bu kadar oluyor yine bi bakın isterseniz