• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil cevap verir misiniz testte çizgi silik çıktı gebelik var mı?

Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
Öncelikle inşallah seninki gerçekten pozitiftir ama bana ilk 5 dakikada silik çizgi çıkardı bi kaç gün sonra kaset test yaptım negatif

Eklentiler

• IMG_2179.webp
    IMG_2179.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 89
Maşallah Rabbim size bağışlasın
amin 2 günde bir kan verip takip ediyoruz doktorlar böyle geç döllenmeler için kese görmeden hamilesin diyemiyolar bence en kısa zamanda sende git kan ver 2 günde bir değer takip edebilirsin İnşallah Hayırlısı olur Rabbim bir evlat verir sana

amin 2 günde bir kan verip takip ediyoruz doktorlar böyle geç döllenmeler için kese görmeden hamilesin diyemiyolar bence en kısa zamanda sende git kan ver 2 günde bir değer takip edebilirsin İnşallah Hayırlısı olur Rabbim bir evlat verir sana
Amin canım

benimde gecikmenin 7. günü silik çizgi çıktı hastaneye gittim 2.21 çıktı hcg 2 sonra tekrar gittim 10,65 çıktı
Yaa canım ben yeni üye oldum bu siteye bende şubatta hamıle kaldığımı düşünüyorum bütün belirtileri yaşıyorum yerleşme kanaması bile gördüm tam adet olacagım gunlerde bı kac kez leke şeklınde oldu ve bıttı ondan once ıkı kez gebelık testı yaptım evde negatif ama yerleşme kansmasından sonra yaptım ıkı cızgı dıgerı silik ve kasıklarım cok agrıyor karnım taş gibi bnde gıttım kan verdım 6 martta ertesı gun aıle hekımım gebelik yok 2.2 cıktı dedı sence varmıdır benımde durumum seninki gıbı olabılır mı hafıf mıde bulanacak gıbıde oluyor ve yumurtadan tiksindim diger gebelıklerımde de aynısı olmuştu

Back