predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

yerleşme kanamasıdır canım rahat ol silik çizgi pozitiftirr canım bu arada adetin kaç gün geçmişti testi yaptığında ben 2gün kala yaptım negatff adet de olmadım hala

Eylül aynın 3ünde olmustum ben adet ve benm adetim iki gun geriye atıyor bugun yada yarın olmam lazım. Bugun olmadı ve testi ben dün yaptım. Gördüğün gibi çok silik ondanda silikti ilk yaptıgımda acaba testmı yanılttı beni..? Test yanılmış olsada neden 3-4pembe kan geldi. Yarın Tekrar yapmayı düşünüyorum testi inşallah yavrum geliyordur.. Birazda kendim yapıyorum diye düşünüuyorum psikoljik olarak :KK43:(

Eylül aynın 3ünde olmustum ben adet ve benm adetim iki gun geriye atıyor bugun yada yarın olmam lazım. Bugun olmadı ve testi ben dün yaptım. Gördüğün gibi çok silik ondanda silikti ilk yaptıgımda acaba testmı yanılttı beni..? Test yanılmış olsada neden 3-4pembe kan geldi. Yarın Tekrar yapmayı düşünüyorum testi inşallah yavrum geliyordur.. Birazda kendim yapıyorum diye düşünüuyorum psikoljik olarak :KK43:(
o testtt pozitifffffffffff sen rahat ol ben o çizgiyi görürsem havalara uçarım offffff

İnşallah bizim melekler yoldadırda içimiz rahatlar :)
Acaba diyorum şimdi bidaha yapsam mı erken gebelik testi alıp ? Yarını asla bekleyemem ben :KK43:
valla ben senin yerinde olsam yapardım evde ne kadar test varsa bende şu an 2 tane var bugün olmazsam yarınn yapıcam hemen eczane yakınsa hemen al ve yap raht uyursun

valla ben senin yerinde olsam yapardım evde ne kadar test varsa bende şu an 2 tane var bugün olmazsam yarınn yapıcam hemen eczane yakınsa hemen al ve yap raht uyursun

Zaten bakmazsam uyuyamam sabahı edemem canım :)
Sen erken gebelik testimi yapıyorsun yoksa normal testmı yapıyorsun ?

Eklentiler

• 1412180331302.jpg
    1412180331302.jpg
    1.008 KB · Görüntüleme: 1.710
hadi kız nolduuu çok merak ettım bak bilg başından kalkamıomm ama hissedıorum sen hamilesin

bence yeni bir gebelik canım hemen doktora gitmelisin hadi hayılrı olsunn

X