• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strip gebelik testi solgun çizgi

Evet ama kuruma çizgisi kontrol çizgisi olabilir mi acaba dedim. Bazıları da predictor kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor demişt. Bilemedim kan testi vereceğim ama boşa heyecan yapmakta istemiyorum çok negatif gördüm daha önce
Hayır hayır kuruma değil bence pozitif. Hayırlı olsun kan verin 🥰

Hayır hayır kuruma değil bence pozitif. Hayırlı olsun kan verin 🥰
Umarım Türkiye ye gelmiştim kan testi vermek için. Adetin 2.günü gelsinde kan verip değerlerime bakılsın diyordum. Bir türlü adet olmadım. Hatta üzülüyordum bunun için geldim denk gelmedi diye 😊

Umarım Türkiye ye gelmiştim kan testi vermek için. Adetin 2.günü gelsinde kan verip değerlerime bakılsın diyordum. Bir türlü adet olmadım. Hatta üzülüyordum bunun için geldim denk gelmedi diye 😊
Ay üzülmeee bence pozitif bebişin sağlıkla doğsun inşallah darısı başıma 🥰

Ay bir kan testi 800 tl olmuş. Anlaşmalı hastanemiz var orası uzak diye gitmedim ama mecbur oraya gideceğim çok pahalı geldi vermedim 🙃
Hiç sorma haftasonu doktora gidice muayene 3110, ultrason 3500 lira dediler. Mecbur gidicem ama

Hiç sorma haftasonu doktora gidice muayene 3110, ultrason 3500 lira dediler. Mecbur gidicem ama
Canım çıktı sonucum akşam 23:00 de gittim kan vermeye. 35 çıktı 🫣

Eklentiler

• IMG_4012.jpeg
    IMG_4012.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 9
Back