- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
bende bu zamana kadar hiç çıkmadı 8. ay bu ay ama olmadı hiçNormalde böyle 2.cı cizgi çıkıyormu sen yaptıığında ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu zamana kadar hiç çıkmadı 8. ay bu ay ama olmadı hiçNormalde böyle 2.cı cizgi çıkıyormu sen yaptıığında ?
bende bu zamana kadar hiç çıkmadı 8. ay bu ay ama olmadı hiç
canım inşallah rabbim meleklerimizi bize bağışlamıştır bu ay. ama sen kesin hamilesin en son yaptığın testte silik çizgiydi. bence yarın sabah bi tanede ilk idrarla yap. ondada çıkarsa koş hemen kan testine :) :) derindeniz sende çok kasma canım kendini. varsa da stresden tutunamayacak ben 1 yılı aşkındır uğraşıyorum. eğer ilk msj da gördüğün erken gebelik testi beni yanıltmıyorsa bu ay hiç stres yapmadım. yoksa ben reglime 9 gün kala başlıyordum test yapmaya çıkmayacağını bildiğim halde
kız sen kesin hamilesin bak gör. o bahsettiğinde inşallah bebeğinin anne ben yerime yerleştim haberidir. bende olmadı öyle bir şey canım :)27-yada 28 eylülde açık pembe tarzında 3-4 damla kan geldi bu nedir sormayı unuttum , sende hiç oldumu birde benim adet günüm hep iki gün geriye atıyor. yanı bugun yada yarın adet olmam lazımdı.. Bu açık renkteki pembemsi kan yerleşme kanaması olabilirmi ? Sanırım kafayı yedim
kız sen kesin hamilesin bak gör. o bahsettiğinde inşallah bebeğinin anne ben yerime yerleştim haberidir. bende olmadı öyle bir şey canım :)
bende paraya kıydım yine aynı marka erken gebelik testi aldım. yarın sabah ilk idrarla denicem. ikimizde sabah ki testlerin fotolarını atalım. bakalım yine pozitif mi.
Amin canım inşallah , ikinci testtede silik cizgiyle karsılastım yarın sabah yine ilk idrar ile yapıcam yine aynısı çıkarsa doğru kan testine , kendimi düşünmeden alıkoyamıyorum hiç acaba test bana oyun mu oynuyor diye.. Ara sıra sanki beynim duruyor basım da dönme oluyor son 1 saattır ve adet olacakmısım gibi sancılarım oluyor ara sıra suan mesela yok... Bugun bakkala gittim aksam üzeri testi yapmadan önce ordaki bayan senin suratın bembeyaz olmuş dedi sasırdım kaldım. Normalde böyle bişi demezdi bana... 2. testinde resmini yüklüyorum şimdi bi bak bakalım canım...
ne yaptın canı m test yaptın mı. ben yaptım dün ki testten daha silik bi çizgi çıktı. sanırım kimyasal falan herhalde. fotosunu atamıyorum, ben kendim baktığımda bile zar zor görüyorum fotoda hiç görünmez.Tamam canım olur , ben bugun bulamadım erken gebelik testinden bir sürü ezaneye baktım olmadı bidaha yarın bakarım, ama elimde normal testten var yarın sende yaparsın bakalım... İnşallah bebişler geliyordur :)
yinede atıyım fotosunu. :) :) :)
bence de öyle beklicem testt falan yapmıcam. bayramdan sonraya kadar. bakalım ne olacak. ama ümitlenmesi bile çok güzelmiş ki hamile olduğunu duyunca insan ne kadar mutlu oluyordur kimbilir. Rabbim hepimize tattırır inşallah.Canim siliklesmis bu acaba kimyasal gebelik mi
Günaydın canlar bende yaptım düne nazaran sanki daha belirgin fotosunu koydum şimdi korkmaya başladım iyice :/
benim bugün ki testim de aynen böyle. ama cam olduğu için fotoda net çıkmıyor. koş koş hemen kan testine beklemeeeeeee çok merak ediyorum senin ki ne olacak.Günaydın canlar bende yaptım düne nazaran sanki daha belirgin fotosunu koydum şimdi korkmaya başladım iyice :/
Canim sen kan testi yaptirsana gebesin büyük ihtimale
benim bugün ki testim de aynen böyle. ama cam olduğu için fotoda net çıkmıyor. koş koş hemen kan testine beklemeeeeeee çok merak ediyorum senin ki ne olacak.
Yarın yaptırmayı düşünüyorum bakalım ne olucak inşallah dediğin gibidir canım ya.