İyi o zaman:)Koydum cnm tekrardan yaptım muhallebisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o zaman:)Koydum cnm tekrardan yaptım muhallebisini
zeytinyağı limonluArko krem sürünün
Hindistan cevizi olsun çağa uyalımzeytinyağı limonlu
Saymış birde
Benim aklıma geldi o da nasıl geldi annem bir kere puding koymuştu toz halinde neden labne olmasin dedim bir gün sonra senin tarifi gördümsankim beyaz peynir koymuşum gibi karşılandı ama cânım aşurem
Yaptıktan sonra sunum canlanıyorBen kaç gündür sunum bulamıyorum yoksa çoktan yapmıştım
Yok ya bende biseyin canlanacagi yok bugün bende bile can yok sankiYaptıktan sonra sunum canlanıyor
Hayırdır neden sıkkın canın daha zaman var yaparsınYok ya bende biseyin canlanacagi yok bugün bende bile can yok sanki
Bende görselde alırım belki diye düşündüm. Sunumda oynamaya çok müsait bir sebze pattisUmmadık taş baş yarar ama sunum çok güzeldi bence onun etkisi çok oldu
Teşekkürler tatlımHakeden kazandı evveylan periye vermistim galiba
Öyle deme şişmemizde çok büyük rolü var kensisininBende görselde alırım belki diye düşündüm. Sunumda oynamaya çok müsait bir sebze pattis
Öyle deme şişmemizde çok büyük rolü var kensisinin
Yorgunluk var üzerimde halbuki hiç bir sıkıntı yok şuan ama hani insanın içi sıkılır ya öyle bişey işte :/Hayırdır neden sıkkın canın daha zaman var yaparsın
Şişko şişmesi
Nasıl şişme derken
Bazen öyle olur biliyormusun durup dururkenYorgunluk var üzerimde halbuki hiç bir sıkıntı yok şuan ama hani insanın içi sıkılır ya öyle bişey işte :/
Evet aynen öyle ölü toprağı serpilmiş gibiBazen öyle olur biliyormusun durup dururken
Şişko şişmesi
Yok çalışıyor bende
Anladım
Bişey sorucam. Benim beğeni butonum çalışmıyor. Sizde oluyor mu?
Yoooo
Anladım
Bişey sorucam. Benim beğeni butonum çalışmıyor. Sizde oluyor mu?