- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Geçer inşallah minikcimEvet aynen öyle ölü toprağı serpilmiş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer inşallah minikcimEvet aynen öyle ölü toprağı serpilmiş gibi
Güldüm, şaşkınım, kızgınım yani bunlar olmuyor direk beğeniyorsunYok çalışıyor bende
Sıkıntı bi bende demek ki
Sende direk beğen gitsin gelince basarsınGüldüm, şaşkınım, kızgınım yani bunlar olmuyor direk beğeniyorsun
Ben önce beğenip sonra emoji değiştiriyorum bende de öyleSıkıntı bi bende demek ki
İşte bende bu oluyorBen önce beğenip sonra emoji değiştiriyorum bende de öyle
Bak şuan gulucukte olmadi senin son msj a attığım emojode yani benim gibi gel gitli benimkiİşte bende bu oluyor
İnşaallah gelir, böyle eglenceli olmuyorSende direk beğen gitsin gelince basarsın
Bende oda kesildi. Dün öyleydiBen önce beğenip sonra emoji değiştiriyorum bende de öyle
Biliyorum bu yorumuma gülücük atmak istedin ama el mecbur değilmiSende direk beğen gitsin gelince basarsın
Emojiylen anlat derdini biz anlarızİnşaallah gelir, böyle eglenceli olmuyor
Aynen kıız, sen hepsine gülücük atıyorsun. Bizde yok ne yazık kiBiliyorum bu yorumuma gülücük atmak istedin ama el mecbur değilmi
Bak yine gülemedinBiliyorum bu yorumuma gülücük atmak istedin ama el mecbur değilmi
Düzelince görürsünBak yine gülemedin
Benimki gideese sadece kızgın olanı kalsınAynen kıız, sen hepsine gülücük atıyorsun. Bizde yok ne yazık ki
Düzelince görürsün
Şaşırdım da kalsın +18 de lazım oluyorBenimki gideese sadece kızgın olanı kalsın
Benim klavyede ki smile de çalışmıyorKlavye düzeldi beğen butonu mu başladı şimdi de
Orda bana muhteşem daha çok lazım olabilirŞaşırdım da kalsın +18 de lazım oluyor