- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Bence bi pınar yarismasi daha yapilirsa labneli lahmacun falan gelir heraldeOlmuyor işte sıkıştırıcam bir yerine artık olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi pınar yarismasi daha yapilirsa labneli lahmacun falan gelir heraldeOlmuyor işte sıkıştırıcam bir yerine artık olucak
YaparlarrrBence bi pınar yarismasi daha yapilirsa labneli lahmacun falan gelir heralde
En son 37 di gerisini hatırlamıyorum kazen abim sağolsun öle dedilerOy ben sana gubban olim sende haketmissindir kesin
Olursa ben talibim şimdidenBence bi pınar yarismasi daha yapilirsa labneli lahmacun falan gelir heralde
Sen cağ kebabı yap lapne yatağındaOlursa ben talibim şimdiden
kaderimse çekerim1 yıl dolana kadar fasulyesin yani seneye mart galiba:)
Daha seyrek kazanmaya çalış yoksa uzun süre böyle çekilmezkaderimse çekerim
ben gelene kadar napcakdan yap,vaktim dolunca babam gelse acımamBen yarışmayı neyleyim senin elin kolun bağlıyken ben kazanmayinca
akıllandım artık hemen fasille olmamDaha seyrek kazanmaya çalış yoksa uzun süre böyle çekilmez
Kk nin en citir ablasi senin katilmaya ihtiyacin mi var her daim birincisin senben gelene kadar napcakdan yap,vaktim dolunca babam gelse acımam
Nasıl güzel süründürüyorum değil miTarif vermezsem 1.olamazsınızakıllandım artık hemen fasille olmam
163Şafak kaç Elalis
6 ay içinde gelirse yine sen yoksun
konum atıyorum sana gel,bendensinKk nin en citir ablasi senin katilmaya ihtiyacin mi var her daim birincisin sen
günümün dolduğu zamana denk getir yap işte bişeyler6 ay içinde gelirse yine sen yoksun
sürrüümmm sürrüümmmm hemideNasıl güzel süründürüyorum değil miTarif vermezsem 1.olamazsınız
Bence Pınar o kadar beklemezBak neler çıkıyorgünümün dolduğu zamana denk getir yap işte bişeyler
Arko krem sürününsürrüümmm sürrüümmmm hemide