- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.230
- 698
O zaman güncelleme yap telefonaBenim klavyede ki smile de çalışmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman güncelleme yap telefonaBenim klavyede ki smile de çalışmıyor
Biz senin ne tepki verdiğini anlıyoruz merak etmeBenim klavyede ki smile de çalışmıyor
Biz senin ne tepki verdiğini anlıyoruz merak etme
Bi deneyip geliyorumO zaman güncelleme yap telefona
Çok şükürC A N O Dönmüşsün aramıza
Gözün aydınÇok şükür
Güncelleme yapınca düzeldi
Thank youGözün aydın
bence mutfak keskin kuralları olan bir yer değil isteyen damak tadına uyduğu şekilde her yemeği yapabilir biraz kişinin üretkenliğiyle alakalı pudingte olabilir neden olmasın Afyon' da kurban etinden de bir parça atıyorlardı tabi et yenmiyordu ama şifa olsun diye koyarlardı aşurenin tadı farklı oluyor muydu? bence hayır :)Benim aklıma geldi o da nasıl geldi annem bir kere puding koymuştu toz halinde neden labne olmasin dedim bir gün sonra senin tarifi gördüm
Thank you
Ellerine sağlık canım. Kolay gelsin afiyet olsun şimdidenHadi ben gidem karnı yarık pilav edem yanınada cacık mis
Birazdan onaylanır canimNevreste kuzum konu paylaştım ama oldu mu acaba hala onaylanmadı yanlış mı yaptım yoksa
Teşekkürler kuzum bekliyorum bakalımBirazdan onaylanır canim
Önce inceliyorlar eksikmi uygunmu birde sitedeyseler açıyorlar hadi bakalım bizde bekliyoruz meraklaTeşekkürler kuzum bekliyorum bakalım ☺
Foruma gelmeleri yeterliSürekli burada olmuyorlarÖnce inceliyorlar eksikmi uygunmu birde sitedeyseler açıyorlar hadi bakalım bizde bekliyoruz merakla
Özellikle nevos abla hiç gelmiyo siteye hiiicForuma gelmeleri yeterliSürekli burada olmuyorlar
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım. Kolay gelsin afiyet olsun şimdiden