- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Boşuna demiyorum çıtır. Her geçen gün dahada çıtır oluyorsun masallah Allah nazarlardan saklasın kırışıklılardan esirgesinkonum atıyorum sana gel,bendensin
Eki Görüntüle 2691437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşuna demiyorum çıtır. Her geçen gün dahada çıtır oluyorsun masallah Allah nazarlardan saklasın kırışıklılardan esirgesinkonum atıyorum sana gel,bendensin
Eki Görüntüle 2691437
Sen arkadaşıma yaşlı mı diyorsunBoşuna demiyorum çıtır. Her geçen gün dahada çıtır oluyorsun masallah Allah nazarlardan saklasın kırışıklılardan esirgesin
labneyi kurut,tuzluğa doldur üstüne dökersinBenim aklımda bir tarif var bomba ama labneyi neresine koyucam onu düşünüyorum
Geldim geldim. off cok yoruldum ve konumu açtım bakalımGizemm0 hala yok tarif gittimi ne yaptı yine
Hangi arkadaşına ? Elalis ablaya çıtır diyorum zatenSen arkadaşıma yaşlı mı diyorsun
Geldim geldim. off cok yoruldum ve konumu açtım bakalım
kız güneşten göremiyorum da yanlış foto mu attım acaba dedimBoşuna demiyorum çıtır. Her geçen gün dahada çıtır oluyorsun masallah Allah nazarlardan saklasın kırışıklılardan esirgesin
Olurmu ki öyle aslında koyacak bir yer var tam olması gereken ama işlem görmedende ne bileyimlabneyi kurut,tuzluğa doldur üstüne dökersin
Çok şükür yarabbi banlanmadan yaptın ya tüm alkışlar sanaAlkışlar bana
Kafa başka yerde olunca anca kuzumÇok şükür yarabbi banlanmadan yaptın ya tüm alkışlar sana
Labneye bandırıp yeseydin belki uslanırdıKafa başka yerde olunca anca kuzum
Labneye bandırıp yeseydin belki uslanırdı
Sanki ima gibi geldiHangi arkadaşına ? Elalis ablaya çıtır diyorum zaten
İçine labne koymadın mıÇok şükür yarabbi banlanmadan yaptın ya tüm alkışlar sana
Koydum cnm tekrardan yaptım muhallebisiniİçine labne koymadın mı
Kız ben tarife başlamadan labneyi gözümün önüne koyuyorum görünce ne yağtığım geliyor aklıma son 1 kaldıİnanır mısın labneyi unutmuştum yine onu aldım da geldim
İkidir unutuyorum ya ama sabah hallettim cnm buzluğa atacam hep dursun diyeKız ben tarife başlamadan labneyi gözümün önüne koyuyorum görünce ne yağtığım geliyor aklıma son 1 kaldı
Yok vallaSanki ima gibi geldi