Hay Allahim bir tabir varya aşağıya tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye tamda öyleCanım benim ağrılar üç dört aydır hiç kesilmiyor.Eşime de söylüyorum. Ağrım olmaması için dışarı çıkmamam, iş yapmamam koltukta yatakta hep yatmak lazımBu mümkün değil bu sefer aklım uçacak
Allah razı olsun canım benimHay Allahim bir tabir varya aşağıya tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye tamda öyleAllahim güç kuvvet versin şifa versin abla kocaman sarilcam gelllll
Nevoşcum canım benim,biliyorsun bende öyleydim sosyal hayatım yoktu,hep evdeydim hele ki şu son 2 seneede çok kilo almıştım kıyafetlerle savaş veriyordum resmen.Aynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurumTopluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.
Canlar iyiyim ve dur otur dinlen yok bende.
Çok merak ettik,hep iyi ol cancağızımCanlar iyiyim ve dur otur dinlen yok bende.
Hastaneden haber geldi dün, bugün hastaneye gideceğim.
Sizler nasılsınız?
Cancağzım, sonuçların çıktı mı?
Günaydın
BirÇok merak ettik,hep iyi ol cancağızımHayır, daha belli olmadı sonuçlar, 10 gün kadar bekleyeceğim.
Tamamdır cancağızım, Allah yardımcınız olsun ,sen de biliyorsun ki 7/24 ne zaman istersen yazabilirsinBiruzağınızdayım Cancağzım, biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz apartmanca. Tüm koşturma şehzade ve bende oluyor mecburen.
Misâl Kv’yi hastaneye bıraktık şimdi, anjiyo diyecek doktoru büyük ihtimalle.
Bana da bugüne randevu verilince işler biraz karıştı, öğlene doğru da ben gideceğim.
Hayırlısı Cancağzım, içini ferah tut.
Allah razı olsun CancağzımTamamdır cancağızım, Allah yardımcınız olsun ,sen de biliyorsun ki 7/24 ne zaman istersen yazabilirsin
Yasocum nasılsın nasıl gidiyor başlanacakmı tedaviye.Canlar iyiyim ve dur otur dinlen yok bende.
Hastaneden haber geldi dün, bugün hastaneye gideceğim.
Sizler nasılsınız?
Cancağzım, sonuçların çıktı mı?
Günaydın yasomGünaydın
Şekercim sen nasıl oldun güzel sonuçların gelsin senindeÇok merak ettik,hep iyi ol cancağızımHayır, daha belli olmadı sonuçlar, 10 gün kadar bekleyeceğim.
Günaydın pericimGünaydın kuzular
Günaydın ablamm,Yasocum nasılsın nasıl gidiyor başlanacakmı tedaviye.
Günaydın yasom
Şekercim sen nasıl oldun güzel sonuçların gelsin seninde
Günaydın pericim
Çok şükür iyiyim ablacımYasocum nasılsın nasıl gidiyor başlanacakmı tedaviye.
Günaydın yasom
Şekercim sen nasıl oldun güzel sonuçların gelsin seninde
Günaydın pericim